Merginos, moterys, mamos - prašau atsakyite kuo skiriasi Stokke trailz, stokke cruzi, stokke xplory?
Nesakykit prasau kad viskuo - as ir pati matau kad skriasi remo konstrukcijos, vezimelio svori ir panasiai..
bet is patirties tiesiog, nes esu visai zalia, man pirmas vezimelis gyvenima ir ka galiu vertint tai grazus ar ne..pardej pastumdziau nu mima xari smagiau riedantis pasirode, bet nenoriu pasimaut ant grozio vien..tai dabar persimeciau prie stokke ir nzn kuri butu verta rinktis - vaikelis gimti turetu ant kaledu, vaziuot daugiausia tektu mieste ar uzmiestyje, bet sutvarkytais keliais, na nezinau gal ir miska nuvaziuotume, zvyrkelio ir gali pasitaikytprie juros zinoma, i masina tai daznai reiketu det tai noretusi patogiai susiskleidziancio..bet kad butu manevringas, minkstai vaziuojantis, patogus vaikeliui
beje jų lopsiai atskirai su sportinem dalim eina? pvz mima su uztrauktuku ten kazkaip persidaro is vieno i kita
Papildyta:
QUOTE(Ledi @ 2015 12 27, 13:15)
As renkuos tarp Mima, bugaboo or stokke trAilz. Bet pas visus ta sedyne idomi tokia. Kaip vaikui miegot joje? Jum nepatogu, ant sono pasisukt negali?
ir kuri issirinkote? - nes pas mane panasus pasirinkimai tik dar quinny mintyje ir cybex priam smezuoja
We all live under the same sky, but we dont all have the same horizon