Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia klinika Vilniuje randams ir spuogams

Sveikos, daug metu esu kankinama ivairiu spuogu, visas veidas nusetas dememis ir randais, vis dar iskyla po spuoga... Man jau virs 20, o oda su amziumi tik prasteja, spuogu sumazejo gerokai po roaccutano kurso , taciau randuotumes tik dideja. Vasara dirbu tam, kad susitaupyti pinigu brangioms proceduroms. Taciau nezinau kur geriausia eiti, internete radau pilna kliniku.
Sugihara
Narmeda
Era esthethic
Vilniaus lazerines dermatologijos centras
Verkiu klinika

Kadangi proceduros brangios, vien konsultaciju kaina virs 100lt, noreciau eiti I geriausia, taciau nezinau, kuri geriausia. Gal is vis kokios nepaminejau? Labai reikia jusu pagalbos šypsena
Atsakyti
QUOTE(Metinekava @ 2014 07 18, 13:02)
Sveikos, daug metu esu kankinama ivairiu spuogu, visas veidas nusetas dememis ir randais, vis dar iskyla po spuoga... Man jau virs 20, o oda su amziumi tik prasteja, spuogu sumazejo gerokai po roaccutano kurso , taciau randuotumes tik dideja. Vasara dirbu tam, kad susitaupyti pinigu brangioms proceduroms. Taciau nezinau kur geriausia eiti, internete radau pilna kliniku.
Sugihara
Narmeda
Era esthethic
Vilniaus lazerines dermatologijos centras
Verkiu klinika

Kadangi proceduros brangios, vien konsultaciju kaina virs 100lt, noreciau eiti I geriausia, taciau nezinau, kuri geriausia. Gal is vis kokios nepaminejau? Labai reikia jusu pagalbos šypsena

Rinkitės ne kliniką, o gydytoją, kuris Jums galės padėti. Kartais ir brangių procedūrų nereikia, o ši tą pakeisti gyvenime. Rekomenduoju apsilankyti pas gyd. Joną Lauraitį, dirba Santariškėse (Kairiūkščio g.) ir kažkur privačiam kabinte (rasit googlej). Sėkmės
Atsakyti