Neleisčiau.
Nors kai augau aš, mes vieni eidavom maudytis prie upės. Jokie suaugusieji nelydėdavo- tiesiog jei nebūdavo kaime darbų tą dieną susirinkdavom grupė ir bėgdavom. Jokių nelaimingų atsitikimų nepasitaikė, o ir vaikišku paauglišku protu apie galimas nelaimes niekada nepagalvodavom.
QUOTE(hi (: @ 2014 08 31, 17:06)
Ir dar is garso girdisi kaip paskui musa ta vaika. Cia ne vaikui, o tevams reiketu gerokai uzvozti. Ir uz nesirupinima ir uz smurta pries vaika.
Niekada neleisciau
Vienareikšmiškai - ne tik, kad neleisčiau maudytis vienam, bet ir išvis nebeleisčiau pas tą mergaitę. Ir man visiškai būtų nusišvilpt į tos mamos spaudimą. Tiesiog paklausčiau, o atsakomybę prisiima už mano vaiko gyvybę? Nes aš tikrai neprisiimčiau dėl jų dukros ... Man net minties nėra buvę be tėvų leidimo leisti vaikus į baseinėlį ant kiemo taškytis, o ką ten kalbėt apie tvenkinius.
Jokiais budais.
Neleisčiau jokiais būdais...
Net klausimu neturetu tokiu buti.
NE
Mano vyresnele 10-mete labai gerai plaukia ir nardo, su klase karta per savaite vaziuoja i baseina (cia tokia kaip kuno kultura). Ir tai jokiu budu vienos neleisciau maudytis jokiame vandens telkinyje.