QUOTE(mėnulis @ 2014 07 17, 20:21)
mėnulis, 17 Lie 2014 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
mėnulis, 17 Lie 2014 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Kaip elgtis tokioje situacijoje nežinau - ar leisti 7 metų vaiką maudytis tvenkinyje be suaugusiųjų priežiūros, nemokantį plaukti. Tik su kita panašaus amžiaus mergaite, (10 metų) kuri gyvena prie to tvenkinio, truputį moka išsilaikyti ant vandens, BET, jos tėvai jai leidžia maudytis vienai... Be jokio stebėjimo. Pasitikint pažadu, kad neis giliai ir t.t. Jie ja taip pasitiki. Maudosi ten viena nuo 4 metų, bet neina giliai. Nors man taip nepasirodė. Šokinėja nuo lieptelio, siaučia.
Supratau, kad mano vaikas nesakydavo man, kad vienas nuėjęs į svečius maudosi su kita mergaite. Kad melavo. Man tai netyčia prasitarė tos mergaitės mama, kuri leidžia savo vaikui vienam eit į vandenį. Ji nemato tame bėdos. Mano, kad mano vaikas bus nuskriaustas, jei neleisiu. Man buvo nuostaba... Buvo jau vaikui pasakyta, kad neatsiklausus mamos, be mamos ar tėčio negalima maudytis. O pasirodo, maudosi paslapčia
Aš jos vietoje būčiau tikrai paklausus kito vaiko tėvų. Man atrodo, čia gi ir jai tokia atsakomybė. Bent aš taip jausčiausi. Tvenkinio gylis 3 metrai.
Tai, ar jūs leistumėte ar leidžiate savo vaikus maudytis vienus, neatsiklausus, nemokančius plaukti,bet pasižadančius arba neva neinančius giliai į vandenį, arba" tik iki pusės " vienus? Ar galima taip pasitikėti mažiukais? Ką manote? Aš paskambinau tos mergaitės mamai, ir pasakiau, kad galima mano vaikui tik nebent pabraidyti iki triusikų, kai jos dukra maudosi viena. O maudytis su svetimų suaugusiųjų priežiūra yra jam negalima, bent jau tol, kol neišmoks nors kiek plaukti...Gal aš per griežta? Gal reikia leisti vaikui? Ką manote...
Kaip elgtis tokioje situacijoje nežinau - ar leisti 7 metų vaiką maudytis tvenkinyje be suaugusiųjų priežiūros, nemokantį plaukti. Tik su kita panašaus amžiaus mergaite, (10 metų) kuri gyvena prie to tvenkinio, truputį moka išsilaikyti ant vandens, BET, jos tėvai jai leidžia maudytis vienai... Be jokio stebėjimo. Pasitikint pažadu, kad neis giliai ir t.t. Jie ja taip pasitiki. Maudosi ten viena nuo 4 metų, bet neina giliai. Nors man taip nepasirodė. Šokinėja nuo lieptelio, siaučia.
Supratau, kad mano vaikas nesakydavo man, kad vienas nuėjęs į svečius maudosi su kita mergaite. Kad melavo. Man tai netyčia prasitarė tos mergaitės mama, kuri leidžia savo vaikui vienam eit į vandenį. Ji nemato tame bėdos. Mano, kad mano vaikas bus nuskriaustas, jei neleisiu. Man buvo nuostaba... Buvo jau vaikui pasakyta, kad neatsiklausus mamos, be mamos ar tėčio negalima maudytis. O pasirodo, maudosi paslapčia

Aš jos vietoje būčiau tikrai paklausus kito vaiko tėvų. Man atrodo, čia gi ir jai tokia atsakomybė. Bent aš taip jausčiausi. Tvenkinio gylis 3 metrai.
Tai, ar jūs leistumėte ar leidžiate savo vaikus maudytis
vienus, neatsiklausus, nemokančius plaukti,bet pasižadančius arba neva neinančius giliai į vandenį, arba" tik iki pusės " vienus? Ar galima taip pasitikėti mažiukais? Ką manote? Aš paskambinau tos mergaitės mamai, ir pasakiau, kad galima mano vaikui tik nebent pabraidyti iki triusikų, kai jos dukra maudosi viena. O maudytis su svetimų suaugusiųjų priežiūra yra jam negalima, bent jau tol, kol neišmoks nors kiek plaukti...Gal aš per griežta? Gal reikia leisti vaikui? Ką manote...
ir Jums dar kyla klausimas, kad galima leist? Paryškinau ką parašėt, net tokios minties leist neturėčiau