SD priimciau pasidalinti 6 eur siuntima. Kaunas, bet galiu persiusti ( tik du-trys daiktai kad nepakiltu siuntimas, nes mano tik du vienetai kelniu )
rytoj po naujienu uzsakau everything5pounds.com -gausis po 26 lt , nes reikia 3-4 prekyciu
gal sd kokie kodukai yra?
Panos, kaip atsaukt uzsakyma is SD?
QUOTE(elizieja @ 2014 07 21, 19:33)
Mergaitės, o kaip būna su tukiu, jei didelė dėžė, tai skaičiuoja kitaip nebe kilogramais?
Kilogramais Niu nebent būtų tikrai stambiagabaritis daiktas - kokie baldai ar motociklas
Pataisykit jei klystu Kiek siunčiausi pati, tikrai būdavo stambių dėžių, visada mokėjau už svorį
QUOTE(overlook @ 2014 07 21, 21:56)
Gal kas pirks kontaktinius lęšius iš Lenkijos?
Mielai ir aš prisijungčiau
QUOTE(*Julija* @ 2014 07 21, 11:43)
renku mytoys.de, naudosiu koduką, tai dalintumėmės 4eur siuntimą. planuoju užsakyti rytoj į pavakarę, būtų smagu sulaukti trijų prisijungiančių, kad po eurą siuntimas gautųsi. Klaipėda, kam tinka, galiu persiųsti per paštomatą. tvarkingus krepšelius siųskite julijagel@gmail.com
dar renku
QUOTE(lili* @ 2014 07 22, 07:29)
Mielai ir aš prisijungčiau
Man irgi reikia broliui lęšių parinkčiau, bet su lenkų kalba nedraugauju, tad bijau...
Jei kuri rinktumėt, mielai prisijungčiau ir aš
Papildyta:
QUOTE(overlook @ 2014 07 21, 21:56)
Gal kas pirks kontaktinius lęšius iš Lenkijos?
QUOTE(Maja Di @ 2014 07 21, 16:42)
Dabar siunčiuosi lagaminą ir 5 nesunkius drabužėlius, siuntimas 5,99 eur, tik bandžiau įmest dar bent kojines jau rodo 19,99, taigi darbar nebeapsimoka kooperuotis arba jei jau kooperuotis tai daug. Arba siųstis iki 6 prekių, iš kurių tik viena sunki .
lagamina? padoryk, as ieskau laabai didelio, na koks ~70-80litru.
ir aišku nebrangiai
Sveikos
Gal galite patarti kur galima pigiau isigyti kraujospudzio matuokli nei LT vaistinese?
Gal galite patarti kur galima pigiau isigyti kraujospudzio matuokli nei LT vaistinese?
QUOTE(Žm❤nytė @ 2014 07 22, 09:33)
lagamina? padoryk, as ieskau laabai didelio, na koks ~70-80litru.
ir aišku nebrangiai
ir aišku nebrangiai
Laaaabai didelis tai toks, 110 l:
http://www.sportsdir...suitcase-708049
Aš pirkau 52 l. Turim jau tokius du lagaminus, šiemet į kelionę 3-ą paimiau, kad visi vienodais būtume , čia sau, tik aš raudoną paimiau, žiūrėsim ar gražus bus (kaip sakoma mažam ir kvailam)
Pabandžiau didžiausią įsidėt, rodo 19,99 eur siuntimą, reiškias tikrai nuo svorio priklauso , o va 78 litrų (antrą pagal dydį) siunčia už 5,99
Tai ar esate atsaukinejusios SD? Normaliai jie ten tai daro, vakar iskart po uzsakymo parasiau laiska
Merginos, kurios dažnai perkat iš SD, ar grąžinus jiems prekę su prašymu pakeisti į kitą dydį, turėsiu iš naujo sumokėti mokestį už atsiuntimą į Lietuvą?