Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Sveikos drauges stangistes 4u.gif

ikeliau ir as nauju foto i albuma biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 08 16, 15:57)
O as Pumpum patarimo paklausiau (FB) smile.gif Ir papildomai namie be sporto saleje darau pratimus namie su savo svoriu smile.gif Kad pajudinti tai, ko nepajudinu ten biggrin.gif

Zodz sale liks svoriams raumenukui auginti, o namie giluminiu ruamnuku judinimas. O ir istvermei biggrin.gif Youtube gi visagalis... oi kiek ten visokiu namams skirtu pratimu smile.gif

as pas jus buvau ir esu ta, kuri i sale, eidavo su pertraukomis, daugiau dirbdavau namie, vel paejusi ten menesi laiko, supratau, kad man ten nepatinka, realiai, ka pasiekiau, tai pasiekiau namu salygomis ir begiojimu lauke.

as uz laisvus svorius, kamuolius, stangas. ax.gif ax.gif
Atsakyti
LabaS, sportavau prieš tai salėje,bet šiuo metu nebeturiu galimybių.Tai nutariau padirbėti namie,programą susikūriau pati.Norėčiau Pumpum,kad pakomentuotu,kas negerai ir ką reikėtu pakeisti

1diena
1.Hantelių spaudimas sėdint (pečiai) 4x12
2.Mostai į šonus (pečiai) 4x12
3.Mostai pasilenkus (pečiai) 4x12
4.Gūžčiojimai su hant. (pečiai) 3x8
5.Presas kojos kampu 4x20
6.Presas atsilenkimai 4x30
7.Presas šonai 4x20
8.Lenta max

2diena
1.Rankos tiesimas su hant. gulint 2x15
2.Tricas po 1 pasilenkus 4x15
3.Tricas už galvos 4x15
4.Blauzda stiebiantis 4x15
5.Įtupstai į priekį 4x15
6.Įtupstai atgal 4x15
7.Pritupimai 4x15
8.Presas kojos kampu 4x20
9.Presas atsilenkimai 4x30

3diena
1.Bicas su hant. 4x15
2.Plėšimas su hant.(krūtinė) 4x12
3.Hantelių spaudimas (krūtinė) 4x12
4.Atsispaudimai (krūtinė) 2xmax
5.Hantelių trauka pasilenkus (nugara) 3x12
6.Presas kojos kampu 4x20
7.Presas atsilenkimai 4x30
8.Presas šonai 4x20
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 16 rugpjūčio 2014 - 21:17
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 08 16, 18:37)
Sveikos drauges stangistes 4u.gif

ikeliau ir as nauju foto i albuma biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
as pas jus buvau ir esu ta, kuri i sale, eidavo su pertraukomis, daugiau dirbdavau namie, vel paejusi ten menesi laiko, supratau, kad man ten nepatinka, realiai, ka pasiekiau, tai pasiekiau namu salygomis ir begiojimu lauke.

as uz laisvus svorius, kamuolius, stangas.  ax.gif  ax.gif

tu esi saunuole , kad tu turi tiek valios sportuoti namie .. Man namie labai sunku , as sunkiai prisiverciu smile.gif Kaip visada atrodai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 08 16, 20:37)

man lygiai taip pat drinks_cheers.gif kad ir kiek sportavau saleje, lankiau aerobika ir pan. geriausiu rezultatu pasiekiau sportuodama buten namie..bet lazda turi du galus kaip sakoma, 3 menesius pasportavus namie jau norisi gryzti i sporto kluba blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 17 rugpjūčio 2014 - 20:11
QUOTE(Calmness @ 2014 08 16, 21:14)
LabaS, sportavau prieš tai salėje,bet šiuo metu nebeturiu galimybių.Tai nutariau padirbėti namie,programą susikūriau pati.Norėčiau Pumpum,kad pakomentuotu,kas negerai ir ką reikėtu pakeisti
1diena
1.Hantelių spaudimas sėdint (pečiai)       4x12
2.Mostai į šonus  (pečiai)                         4x12
3.Mostai pasilenkus (pečiai)                    4x12
4.Gūžčiojimai su hant. (pečiai)                3x8
5.Presas kojos kampu                         4x20
6.Presas atsilenkimai                          4x30
7.Presas šonai                                     4x20
8.Lenta                                                max

2diena
1.Rankos tiesimas su hant. gulint      2x15
2.Tricas po 1 pasilenkus                    4x15
3.Tricas už galvos                              4x15
4.Blauzda stiebiantis                          4x15
5.Įtupstai į priekį                                4x15
6.Įtupstai atgal                                   4x15
7.Pritupimai                                       4x15
8.Presas kojos kampu                        4x20
9.Presas atsilenkimai                         4x30

3diena
1.Bicas su hant.                                 4x15
2.Plėšimas su hant.(krūtinė)                    4x12
3.Hantelių spaudimas (krūtinė)               4x12
4.Atsispaudimai   (krūtinė)                      2xmax
5.Hantelių trauka pasilenkus (nugara)    3x12
6.Presas kojos kampu                       4x20
7.Presas atsilenkimai                        4x30
8.Presas šonai                                   4x20

gūžčiojimo moterims neduodu niekad kažkaip, nes trapecijai ten pratimas skirtas, mums nelabai jos reikia g.gif na nebent nepersistengti ten.
Kojoms mažai bus, reikia ir vidinius raumenis parteniruoti, ir sėdmenims dar kokį pratimą įkišti. plius pritūpimai yra pagrindinis pratimas, kurį dedae į pradžią, o ne į pabaigą. pabaigai palikčiau blauzdą. plius niekad nejungiu tricepsio su kojomis, kojoms visada atskira diena, arba iš bėdos kartu su pečiais. presui daug viršui ir įstrižiniams, mažai apačiai. įkičiau kojų kėlimus, dubens kėlimus apačiai ir pan. presui taupant laiką visados jungiu pratimus superserijomis, manau dar veiksmingiau ir greičiau, taip išlošiam laiko daugiau pratimų skirti kitoms kūno dalims. atsispaudimai vėlgi dėčiau kaip pagridiį pratimą į pradžią, nes jis sunkiausias šiuo atveju, padaryti maximumą ir tada visi kiti pratimai "dasimušimui". Juosmeniui pratimų pasigendu - galima atsigulus ant kilimėlio pilvu kelti mentes į viršų pvz. Nelogiški pakartojimų skaičiai - vienur 12 kitur 15 kitur iš vis 8. Geriausia daryti visur vienodą pakartojimų skaičių, kad raumenys būtų lavinami tolygiai. Tricepsui matau cielus 3 pratimus, o bicepsui vos 1. Su tais pačiais hanteliais galima ir lenkti pakaitomis, ir prasukant staigiai, ir plaktuką daryti, ir po vieną ir abi ir t.t. Disbalansas bus greitu metu. Plius bicui pratimai eina po krūtinės pratimų, nes darant krūtinę apsikrauna ir rankos tuo pačiu, todėl nekokybiškai bus išdirbta krūtinė dėl rankų nuovargio. Padarom krūtinę, tada bicepsą, ir nugarai nebelabai lieka jėgų. Na žodžiu, perdaryčiau nuo A iki Z ir paskirsyčiau kitas raumenų grupes sujungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 17 rugpjūčio 2014 - 23:46
Nuo snd bandysiu susiimti, vel grizti i ritma normaliai smile.gif Nusipirkau ir baltymu miltelius, emiau situos XXL Nutrition Whey Isolate sokoladinio skonio, tikiuosi neprasoviau ir dar tikiuosi bus skanus g.gif

As namuose neprisiverciu sportuoti, niekaip doh.gif Tarkim is triju seriju padarau viena ir toliau jau numuilinu arba ne visus pakartojimus padarau biggrin.gif Nesigauna nusiteikti sportuoti.

O siaip, tai nesvarbu kur sportuoji, esme yra pats sportas, kiek darbo idesi, ta ir matysi ant saves + mityba kiek prisiziuresi. As tarkim jau eidama i sportklubi nusiteikiu sportuoti, man patinka ta atmosfera, ir ten jau atidirbu nebimbinedama. Bent jau pas mane labai ivairiai sportuoja moterys, pvz. vienos tik daro pratimus ant kilimelio (i joga panasius), su kamuoliu, savo kuno svoriu ir visai nelipa ant treniruokliu.

Nors sportuoti namie butu gerai, kiek laiko susitaupytu, nes as kol nuvaziuoju, kol parvaziuoju, tie persirenginejimai...
Atsakyti
O man pasipiršo savaitgalį clap.gif
Tai savaitgalį važiavom švęsti prie jūros, nusikaltimų padariau su maistu biškį ir vyno taurę pakėliau biggrin.gif tai šiandien į salę deginti blogybių ir grįžti į ritmą eisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 18, 00:39)
gūžčiojimo moterims neduodu niekad kažkaip, nes trapecijai ten pratimas skirtas, mums nelabai jos reikia  g.gif  na nebent nepersistengti ten.
Kojoms mažai bus, reikia ir vidinius raumenis parteniruoti, ir sėdmenims dar kokį pratimą įkišti. plius pritūpimai yra pagrindinis pratimas, kurį dedae į pradžią, o ne į pabaigą. pabaigai palikčiau blauzdą. plius niekad nejungiu tricepsio su kojomis, kojoms visada atskira diena, arba iš bėdos kartu su pečiais. presui daug viršui ir įstrižiniams, mažai apačiai. įkičiau kojų kėlimus, dubens kėlimus apačiai ir pan. presui taupant laiką visados jungiu pratimus superserijomis, manau dar veiksmingiau ir greičiau, taip išlošiam laiko daugiau pratimų skirti kitoms kūno dalims. atsispaudimai vėlgi dėčiau kaip pagridiį pratimą į pradžią, nes jis sunkiausias šiuo atveju, padaryti maximumą ir tada visi kiti pratimai "dasimušimui". Juosmeniui pratimų pasigendu - galima atsigulus ant kilimėlio pilvu kelti mentes į viršų pvz. Nelogiški pakartojimų skaičiai - vienur 12 kitur 15 kitur iš vis 8. Geriausia daryti visur vienodą pakartojimų skaičių, kad raumenys būtų lavinami tolygiai. Tricepsui matau cielus 3 pratimus, o bicepsui vos 1. Su tais pačiais hanteliais galima ir lenkti pakaitomis, ir prasukant staigiai, ir plaktuką daryti, ir po vieną ir abi ir t.t. Disbalansas bus greitu metu. Plius bicui pratimai eina po krūtinės pratimų, nes darant krūtinę apsikrauna ir rankos tuo pačiu, todėl nekokybiškai bus išdirbta krūtinė dėl rankų nuovargio. Padarom krūtinę, tada bicepsą, ir nugarai nebelabai lieka jėgų. Na žodžiu, perdaryčiau nuo A iki Z ir paskirsyčiau kitas raumenų grupes sujungti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienu žodžiu balaganas juodas
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 08 18, 10:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vienu žodžiu balaganas juodas

Truputėlį ax.gif
Dar klausimas iškilo ar turi suoliuką ar kur darai hantelių spaudimus ir pan namie?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 18, 11:52)
Truputėlį  ax.gif
Dar klausimas iškilo ar turi suoliuką ar kur darai hantelių spaudimus ir pan namie?

neturiu,taburetes susistatau,vietoj soliuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 18 rugpjūčio 2014 - 12:22
QUOTE(Calmness @ 2014 08 18, 12:18)
neturiu,taburetes susistatau,vietoj soliuko

aišku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 18, 10:44)
O man pasipiršo savaitgalį  clap.gif
Tai savaitgalį važiavom švęsti prie jūros, nusikaltimų padariau su maistu biškį ir vyno taurę pakėliau  biggrin.gif  tai šiandien į salę deginti blogybių ir grįžti į ritmą eisiu  ax.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti