Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(South @ 2014 07 29, 13:46)
Presas dar matosi,bet visa kita nieko gero biggrin.gif,dauguma lieknu,sportuojanciu taip atrodo biggrin.gif .

Gyvai aš ją varžybose mačiau, na nieko ten gero. Aišku proporcijos geros ir pozuoja gerai, dėl to turbūt sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 29, 16:33)
Gyvai aš ją varžybose mačiau, na nieko ten gero. Aišku proporcijos geros ir pozuoja gerai, dėl to turbūt sekasi  smile.gif

Dar prisideda tai,kad ji ale zvaigzde doh.gif ,bet raumenu pas ja tikrai mazai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 07 29, 18:15)
Dar prisideda tai,kad ji ale zvaigzde doh.gif ,bet raumenu pas ja tikrai mazai biggrin.gif .

Is vis raumenu labai mazai matau pas jas indre ir greta , nei siknu , nieko , kudos sausos ir tiek ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 30, 08:51)
Is vis raumenu labai mazai matau pas jas indre ir greta , nei siknu , nieko , kudos sausos ir tiek ..smile.gif

Tiek kad grazios biggrin.gif ,bet cia irgi dar klausimas ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 30, 07:51)

Na greta kaip minejau proporcijas turi. O indre ne. Pas ja plati nugara ir siauri klubai, kojos realiai labai geros per varzybas, bet virsus smarkiai atsilieka.
Bet siaip is esmes bikinyje ir nereikia didelio raumenyno. Svarbiausia proporcijos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 30 liepos 2014 - 09:28
labas, mergiukai bigsmile.gif pasiilgau jau visų, įsijungiu kartas nuo karto forumą, žiūriu tarp favoritų nėra temos. O kad jau nauja seniai pradėta tai praleidau lotuliukas.gif Maniau visos šaravojat.
Na man tai net sąžinė negraužia nesportuoti, šitokie orai, vis judesy-darbas, poilsis. Neilgai tepasidžiaugsim tais orais, leidžiu sau atsipūsti ax.gif
Atsakyti
O aš į salę 5x į savaitę nepaisant ar dirbu ar ne. Bet ten gera. Ten kondicionierius yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif atvažiavus iš kart atsigauni, o namie ar lauke kaip kiauliukas guliu ir prakaituoju doh.gif

Prasimušė rankos pas mane pagaliau panašu. Matosi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 27, 19:06)
Siandien ryte taip norejau pasportuoti, bet gerai, kad ilindau pasiziureti nuo keliu dirba. Pasirodo nuo siandien iki rudens sekmadieniais nedirbs mano sportklubis. Susigruzinau biggrin.gif bet jei buciau nuvaziavus ir radusi uzrakintas duris, dar didesnis gruzas butu.

Sunkiai sekasi rezima palaikyti, pora kartu nueini po to nesigauna, tai kokios 5 laisvos, tada vel pora kartu nueini. Na bet vasara, geriau renkuosi maudynes ir vandens malonumus, nes kiek cia liko tos vasaros smile.gif JAu reiktu ir programos naujos, bet kalbejau su treneriu, kad kol vasara, ir tas mano ejimas toks, tai neapsimoka. Nors dar nesijauciu, kad ir sita pilnai lengvai visa padarau, dar yra kur tobuleti.

maniskis ir sekmadienias nedirba nuo liepos ... gaila, nes butent savaitgaliais man geriausias sportas budavo.. Dabar tik 6niais nueinu. Ir per savaite max 3 k. Buna l.l. daznai 2-3d. poilsis. Bet per sav. 3 kart stengiuos nueiti.
Tas karstis tai mane zinokit zudo. Kai perkopia 25-27, pasirodo mano organizmui nepatinka. Tampu tiesiog apatiska viskam biggrin.gif Kas liecia sporta, karsciai yra blooogis.

QUOTE(South @ 2014 07 29, 15:46)
Presas dar matosi,bet visa kita nieko gero biggrin.gif,dauguma lieknu,sportuojanciu taip atrodo biggrin.gif .

QUOTE(Pumpum @ 2014 07 30, 11:27)
Na greta kaip minejau proporcijas turi. O indre ne. Pas ja plati nugara ir siauri klubai, kojos realiai labai geros per varzybas, bet virsus smarkiai atsilieka.
Bet siaip is esmes bikinyje ir nereikia didelio raumenyno. Svarbiausia proporcijos. smile.gif

As neseniai maciau kazkokia laida , rode kazkokias fitneso varzybas ir komentatoriu klausiau... Jei kada nors ir turejau vizija GAL po 1-2 m. ir as pabandyti kazka, tai dingo visas noras. Kodel? Pasirodo reikia grazaus veidelio ir proporciju bele kokiu... O pas mane papu nera, klubai platoki, leskos iragi biggrin.gif Issididinti nugara kazin ar butu iseitis biggrin.gif
Atsakyti
Išeitis. Jei platūs klubai reikia atsvaros plačių pečių ir nugaros. Bet iš esmės iš tiesų neužtenka būti lieknai ir pasportavusiai. Aš ruoštis varžyboms skatinu tik as pas kurias matau kad yra proporcijos ir bus galima kažką išpešti. Deja dažnai atrodo figūra graži, bet ne varžybinių normų, dalyvauti galima bandyti bet ar kas iš to išeis neaišku. Ruošiu vieną merginą, reikės jai labai užpakalį paauginti kad proporcijos susivienytų su pečiais bet manau mums pavyks. Labai jau populiarėja tos varžybos ir kuo toliau tuo daugiau dalyvauja tokių kurios tiesiog lieknutės, bet to neužtenka. Grožis irgi daug ką lemia. Už tai reikės gerą šukuoseną pasidaryti, gerą grimuotoją į pagalbą pasitelkti. Jau esu nusižiūrėjusi ir ką darysiuos ir kur ir kaip biggrin.gif bus matyt kaip atrodysiu visumoj. Rezultatais dabartiniai esu patenkinta, progresuoju savaitėmis. Šiandien jau padariau visą siaubingą rankų treniruotę beveik neapsiverkus, jau gerai.
Va taip ryškėju dabar. Prasimušė ir rankos tik šitoj foto nesimato, koja skilus kaip turi būt, blauzda šviečia, presas tuoj venom išsivagos net nustojau jį treniruot kad neišsivagotų lotuliukas.gif
Krūtinė iš ties ten svarbu, bet kas neturi milžiniškos tai didelė nebus ir per varžybas, nes nudžiūna. Na aš džiūnu bet mano ištikimas A dydis kol kas su manim lieka biggrin.gif liemenėlė su pagalvėlėm, gal neatrodys labai neproporcingai, nes aš pati smulkutė. Jaunime dar spėsiu sudalyvauti, ten daug kas su mažom krūtinėm, o vyresnės jau dažnai chirurgo pagalbas pasitelkusios būtent dėl to kad labai nutirpsta riebalinis sluoksnis o proporcijų tai reikalauja doh.gif žodžiu matysim kaip seksis čia man be krūtinės biggrin.gif nes visame kame daugaiu proporcijos neblogos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 01 rugpjūčio 2014 - 07:35
Sveikos,
na visos isgrazejusios kaip,
pumpum jau viskas kaip rysku pas tave bigsmile.gif
o as nelabai turiu kuo pasigirti biggrin.gif sportuoju namie vasara, pagal Insanity, treniruotes zveriskos, istverme labai pagerejo, bet daugiau niekas nesiryskina, nes per daug sau leidziu su maistu blush2.gif blush2.gif tai saldumynas, tai saslykai, tai kilogramas arbuzo vakare biggrin.gif tai niekas ir nesikeiciau,bet bent jau dziaugiuosi kad apimtys nedideja biggrin.gif
tiesa kol karsciai ir as apsileidau su sportu vos 2-3 kartus i savaite prisiverciu pasportuoti, nes tiesiog jauciuose per daug issekusi, o ir namie +30 negaliu prisiversti sportuoti prie tokio karscio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 01 rugpjūčio 2014 - 14:43
Pumpum thumbup.gif ,labai noretusi ir kojas pamatyti bigsmile.gif .
Atsakyti
Pumpum, isryskejai thumbup.gif Idomu kas daugiau lemia: ar pasvarejusi mityba ar padidejes kruvis? Suprantu, kad vienas be kito neimanoma, bet speciau, kad mityba daugiau prisidejo prie rezultatu smile.gif

Sia savaite uzskaitau, nuejau 3 kartus, eiciau dar ir ryt, bet kad nedirba sportklubis savaitgali, gaila biggrin.gif O po to bus greiciausiai vel pertrauka savaites ar dvieju, nes pirmadieni baigiasi mano abonementas, o savaites gale planuojames kelione, tai nelabai man apsimoka toliau testis g.gif Jau tik grizusi vel galesiu grizti i sporta. Reikes namu salygomis kazkaip pajudinti tuos raumenukus, kad visai neapsileisti smile.gif

Man toks oras patinka, visai man nekarsta, as dabar pagaliau pajauciau, kad vasara ir kaifuoju biggrin.gif O sportklubyje kondiskes veikia, net vesoka man biggrin.gif Uzsidedi suknele, eini, vejelis pucia ir pagaliau nesalta biggrin.gif
Atsakyti