QUOTE(j-urgit-a @ 2014 07 27, 19:06)
Siandien ryte taip norejau pasportuoti, bet gerai, kad ilindau pasiziureti nuo keliu dirba. Pasirodo nuo siandien iki rudens sekmadieniais nedirbs mano sportklubis. Susigruzinau

bet jei buciau nuvaziavus ir radusi uzrakintas duris, dar didesnis gruzas butu.
Sunkiai sekasi rezima palaikyti, pora kartu nueini po to nesigauna, tai kokios 5 laisvos, tada vel pora kartu nueini. Na bet vasara, geriau renkuosi maudynes ir vandens malonumus, nes kiek cia liko tos vasaros

JAu reiktu ir programos naujos, bet kalbejau su treneriu, kad kol vasara, ir tas mano ejimas toks, tai neapsimoka. Nors dar nesijauciu, kad ir sita pilnai lengvai visa padarau, dar yra kur tobuleti.
maniskis ir sekmadienias nedirba nuo liepos ... gaila, nes butent savaitgaliais man geriausias sportas budavo.. Dabar tik 6niais nueinu. Ir per savaite max 3 k. Buna l.l. daznai 2-3d. poilsis. Bet per sav. 3 kart stengiuos nueiti.
Tas karstis tai mane zinokit zudo. Kai perkopia 25-27, pasirodo mano organizmui nepatinka. Tampu tiesiog apatiska viskam

Kas liecia sporta, karsciai yra blooogis.
QUOTE(South @ 2014 07 29, 15:46)
Presas dar matosi,bet visa kita nieko gero

,dauguma lieknu,sportuojanciu taip atrodo

.
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 30, 11:27)
Na greta kaip minejau proporcijas turi. O indre ne. Pas ja plati nugara ir siauri klubai, kojos realiai labai geros per varzybas, bet virsus smarkiai atsilieka.
Bet siaip is esmes bikinyje ir nereikia didelio raumenyno. Svarbiausia proporcijos.
As neseniai maciau kazkokia laida , rode kazkokias fitneso varzybas ir komentatoriu klausiau... Jei kada nors ir turejau vizija GAL po 1-2 m. ir as pabandyti kazka, tai dingo visas noras. Kodel? Pasirodo reikia grazaus veidelio ir proporciju bele kokiu... O pas mane papu nera, klubai platoki, leskos iragi

Issididinti nugara kazin ar butu iseitis