QUOTE(South @ 2015 01 21, 22:25)
As galvoju taip, jei save visiskai apribosi, numetus svorio pradesi vel daugiau kazka sau leisti, svoris gali soktelti, todel atsargiai reikia, blogiausius dalykus apriboti ir svoris tikrai kris. O kur dar persivalgymai, jei atsisakyti ir tu angliavandeniu, organizmas pats ju reikalaus paskui, man taip buvo, del to sestadieni ir leisdavau sau viska.
Jei augs raumenys nuo sportavimo, tai gali svarstykles ir nerodyti, kad svoris nukrito, nors veidrodis rodys ka kita
.
Jei augs raumenys nuo sportavimo, tai gali svarstykles ir nerodyti, kad svoris nukrito, nors veidrodis rodys ka kita

Kad as pripratau be tu visu negeru dalyku ir man nebuna alkio priepuoliu ar apsirijimu. Kazkaip susireguliuoja naturalus alkio pojutis, tai ir neapsiryju

QUOTE(velnio_nešta @ 2015 01 21, 22:31)
Nidulia, riebalu turi visi. Maziau ar daugiau. Is kur zinoti, kur yra ta riba, kad organizmas neimtu deginti raumenu?
Beje, gal gali parasyti savo dienos meniu?
Beje, gal gali parasyti savo dienos meniu?
Siandien tai pas mane kazkoks nevalgiadienis, bet kadangi sportuoti nebuvau, labai ir nepergyvenu. 12 val didelis bananas. 21 val trys dideli balandeliai su daug, daug kopustu ir morku+2 saukstai grietines. Kitu dienu meniu:
1.Bananas arba kriause.
2. 400g. virtu darzoviu (briuselio k., sparagines, brokoliai, ziediniai) paskaninta sviestu ghi. +virtos jautienos smotas.
3. varske+grietine.
1. bananas arba kriause.
2. Tirsta darzoviu sriuba+virta vistos leska+saukstelis kokosu aliejaus.
3. Konservuoti zirneliai, tarkuoti virti burokeliai, majonezas+sudyta sonine
1. Kava su kokosu aliejumi (nepersaunama kava)
2. Salotos: aizbergo ar kiti lapai, juodosios alyvuoges, fetos suris, pomidor., agurk., sudytos lasisos gabaliukai, poskystis virtas kiausas, paskaninta alyvuogiu aliejumi.
3. Koks nors mesgalis su po ranka papuolusia darzove.
1. 3 skystai virti kiausai, sudytu lasinuku kelios juosteles, konservuoti zirneliai
2. 200g. varskes+2 geri saukstai grietines.
1. bananas ar kriause.
2. Troskintos jautienos kepeneles+ virtu darzoviu su sviestu 400g.
3. Davalgau tas pacias kepeneles su po ranka papuolusia darzove
1. "Karaliska" varske

2.Vistos leska, ar orkaiteje, maise, keptos kiaulienos gabalaitis su raugintais kopustais.
1.Nemenkas kiaulienos kotletas+virtos darzoves su sviestu arba rauginti kopustai su alyvuogiu aliejumi.
2. Kiausiniene, ant virsaus patarkuota fetos surio, pabarstyta juodosiomis alyvuogemis.
1.Is po vakar likes kotletas supjaustomas ir dedamas ant keptuves su sviestu+3kiausai+virti burokeliai su majonezu ir skiltele smulkinto cesnako
2.Ka nors randu saldytuve.
1. Jautienos befstrogenas grietineles padaze, brokoli/ziediniu kopustu kose, paskaninta sviestu.
2. Varske su grietine.
Na ir panasiai. Kartais kas po ranka pakliuna. Kartais is likuciu salotas susimakaluoju. As nelesioju po sauksteli, kaip pauksciukas, Sedu valgyti, kai tikrai esu alkana ir pavalgau sociai, todel man saltuoju sezonu gaunasi tik 2 normalus valgymai, nes sociai privalgius, tikrai kokias 5/6 valandas alkio nejauciu, bet maistiniu medziagu surenku normaliai, nes porcijos pas mane socios, turi ir anglis, ir baltyma, ir riebalus.