Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

As sia savaite jau 33,7 km iveikiau smile.gif neina nukratyt man niekaip 2 kg :/
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 25, 00:37)
As sia savaite jau 33,7 km iveikiau smile.gif neina nukratyt man niekaip 2 kg :/

Juk tu pernai su begiojimu numetei grazius skaicius smile.gif
Atsakyti
nekenčiu savo rankų treniruotės...
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 07 25, 07:25)
Juk tu pernai su begiojimu numetei grazius skaicius  smile.gif

Kazkas netaip :/ ir maitinuosi neprastai :/

Pumpum kodel nekenti ranku ? biggrin.gif
Atsakyti
Karalinda pabandyk kitą kardio, priprato truputį organizmas gal.

O mano rankų treniruotė... Siaubinga...
Vien superserijos:
pečiai/pečiai
pečiai/pečiai
pečiai/pečiai
tricepsas/tricepsas
tricepsas/tricepsas
bicepsas/bicepsas
bicepsas/bicepsas
Visko po tris serijas

Ši treniruotė mane išniekina, sumenkina, sugriauna mano savimeilę ir visaip kitaip. Darau ir verkiu, verkiu ir darau. Net nežinau kokį snukutį pridėti prie šio parašymo unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 26 liepos 2014 - 00:35
QUOTE(Pumpum @ 2014 07 26, 01:27)
Karalinda pabandyk kitą kardio, priprato truputį organizmas gal.

O mano rankų treniruotė... Siaubinga...
Vien superserijos:
pečiai/pečiai
pečiai/pečiai
pečiai/pečiai
tricepsas/tricepsas
tricepsas/tricepsas
bicepsas/bicepsas
bicepsas/bicepsas
Visko po tris serijas

Ši treniruotė mane išniekina, sumenkina, sugriauna mano savimeilę ir visaip kitaip. Darau ir verkiu, verkiu ir darau. Net nežinau kokį snukutį pridėti prie šio parašymo  unsure.gif  biggrin.gif

pumpum, ne tave klp maciau su draugu tranzuojant taikos pr.?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 07 27, 11:37)
pumpum, ne tave klp maciau su draugu tranzuojant taikos pr.?smile.gif)

ne, aš dabar sėdžiu namie ir valgau. biggrin.gif
Atsakyti
Pirma rankų diena pagal naują programą. cool.gif kodėl nebuvau įspėta, kad antakius pešioti reikia prieš, nes po sugebėsiu tik telefono mygtukus spaudyt? rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien ryte taip norejau pasportuoti, bet gerai, kad ilindau pasiziureti nuo keliu dirba. Pasirodo nuo siandien iki rudens sekmadieniais nedirbs mano sportklubis. Susigruzinau biggrin.gif bet jei buciau nuvaziavus ir radusi uzrakintas duris, dar didesnis gruzas butu.

Sunkiai sekasi rezima palaikyti, pora kartu nueini po to nesigauna, tai kokios 5 laisvos, tada vel pora kartu nueini. Na bet vasara, geriau renkuosi maudynes ir vandens malonumus, nes kiek cia liko tos vasaros smile.gif JAu reiktu ir programos naujos, bet kalbejau su treneriu, kad kol vasara, ir tas mano ejimas toks, tai neapsimoka. Nors dar nesijauciu, kad ir sita pilnai lengvai visa padarau, dar yra kur tobuleti.

Atsakyti
Man tas pats,visai apleidau sporta doh.gif ,per karsta sportuoti,jegu nera,o dar ir islekiu vis kur nors,bet rudeni vel susiimsiu biggrin.gif .Nors dabar jau atrodo,kad suglebau,nes sportuoju tik kokius 2 kartus per savaite unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 07 28, 15:30)
Man tas pats,visai apleidau sporta  doh.gif ,per karsta sportuoti,jegu nera,o dar ir islekiu vis kur nors,bet rudeni vel susiimsiu biggrin.gif .Nors dabar jau atrodo,kad suglebau,nes sportuoju tik kokius 2 kartus per savaite unsure.gif .

pas mane panasiai , nors praita savaite 5 dienos is eiles begiojau ..
snd pasimatavau apatines apimtis , tai nenudziugino doh.gif leskos +2 sikna +2.5cm doh.gif nesuprantu , kaip tie cm , greit nunyksta ir vel atsranda kaip is niekur neiko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 07 28, 21:06)
pas mane panasiai , nors praita savaite 5 dienos is eiles begiojau ..
snd pasimatavau apatines apimtis , tai nenudziugino  doh.gif leskos +2 sikna +2.5cm  doh.gif  nesuprantu , kaip tie cm , greit nunyksta ir vel atsranda kaip is niekur neiko  doh.gif  biggrin.gif

As irgi matavausi lotuliukas.gif ,tai kol kas apimtys tos pacios,svoris dar mazesnis,bet jauciu,kad raumenai nyksta biggrin.gif ,kunas glemba doh.gif ,ryt bandysiu pasportuoti.
Atsakyti