Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Nidulia @ 2014 12 28, 22:09)
Lena Miro raso, kad  norincioms numesti svorio, po sporto pavalgyti reikia tik praejus 2 valandoms, ne anksciau, tada gerai tirpsta riebaliukai.

Na taip, metant svori as irgi skaiciau, kad 2-3 vakandos iki treniruotes ir 2 val po trenerituotes nevalgant - svoris kris. Bet kazin ar man ta dieta dave del svorio metimo g.gif As taip supratau, kad del pilvo riebaliuku ax.gif ir del to, kad sureguliuoti mano mityba, nes valgiau labai netvarkingai. Prisake - valgyti net jei ir nesinori, paskui priprasiu. Raumenims reikia maisto.

O svoris mane tenkina, proporcijos netenkina biggrin.gif Ugis 163, svoris 55kg.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 13, 15:52)
ne ir tikiuos dar greit negrysiu blush2.gif  wub.gif  nestuke.gif

Sveikinimai,
labai geri atsimenu kaip pernai zadejai rudeniui apnesteti nestuke.gif . Na gavosi , kad ziemos sulaukiai.....SVEIKINIMAI!
Atsakyti
South,as mums toks kaip ir pristatymas klubo buvo priesatidaryma,papasakojo apie tokia naujove ir ,kad ta vibracija daug ko visko daro,na is kur man zinoti viskas,patikejau naiviai,kad cia butent tas budas zmonems pasikrauti naujos energijos ir siek tiek sumazinti apimtis postresines darbo dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2014 12 29, 13:03)
South,as mums toks kaip ir pristatymas klubo buvo priesatidaryma,papasakojo apie tokia naujove ir ,kad ta vibracija daug ko visko daro,na is kur man zinoti viskas,patikejau naiviai,kad cia butent tas budas zmonems pasikrauti naujos energijos ir siek tiek sumazinti apimtis postresines darbo dienos 4u.gif

Maza,ka jie gali sakyti,noredami pareklamuoti smile.gif.Jokios ten energijos nepasikrauni,as ant jo eidavau po treniruotes,pastovedavau,pailsedavau biggrin.gif ,tai tiek ir tos naudos.Cia tas pats,kaip tos vibro plokstes soliariume lotuliukas.gif ,iskabinta reklama,nori liekno,standaus kuno,eik degintis i kabina su vibro plokste,karta nuejau,kai nebuvo kito stovimo soliariumo,pasikraciau,kaip durne ir tiek lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 12 27, 19:13)
Sveikos, prisiduodu, kad tebesportuoju 5-6 k/sav, temos nebeturiu laiko skaityti, nesciasias sveikinu, karalinda ypac 4u.gif  4u.gif
i albumeli ikeliau nauja foto  biggrin.gif

o jau liemens kudumas blink.gif net pavydu biggrin.gif eh , ir as busiu vel grazi , ir liekna ir grazi ir liekna lotuliukas.gif
baisi esu dbr doh.gif plaukai nedazyti nusvieisnti nuauge biggrin.gif biski papilnejus biggrin.gif dar bicas ciut ciut islikes , gelbejimo ratuks uzsidejes biggrin.gif nebeziuriu I veidrydy ir selfiu nebesifotkinu biggrin.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 12 28, 13:59)

Bulgariški pritūpimai daugiau krauna dvigalvį, o ne keturgalvį.

Tai va tiek. O aš ką. Turiu suvalgyt tiek, kiek suvalgyt nesugebu  biggrin.gif
100g košės, 300g ryžių/makaronų (čia nevirtų aišku), 5 bananus, 3 kitokius vaisius, mėsos ar žuvies 300g, papildų krūva, riešutų daug, daržovių daug. Savijauta tai linksma, bet tiek ėst nesinori  biggrin.gif  dabar keliuosi 6 ryto suvalgyti po bananą ir miegu toliau. Valgau 6 9 12 15 18 21 valandomis. Po daug daug daug. Ir augu. +7kg. dar 6 liko. Turiu gelbėjimosi ratą, bet prie gelbėjimosi rato ir presas nedingo, čia juokingiausias vaizdas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  realiai tuoj nebegalėsiu į save žiūrėt, bet viskas dėl rezultato.

labia butu idomu jai kokia foto imestum biggrin.gif nu neisivaizduoju taves tiek papilnejusios biggrin.gif viskas aisq juk I gera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE("Ramune" @ 2014 12 29, 08:40)
Sveikinimai,
labai geri atsimenu kaip pernai zadejai rudeniui apnesteti  nestuke.gif . Na gavosi , kad ziemos sulaukiai.....SVEIKINIMAI!

labia aciu wink.gif bet spejau I velyva rudeny dar biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Laukinė prerija, kokius pratimukus darai, kad talija butu liekna?smile.gif
Su Naujais, mergaites:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 01, 22:53)
Laukinė prerija, kokius pratimukus darai, kad talija butu liekna?smile.gif
Su Naujais, mergaites:)

Labas, mano kiek kitokios proporcijos, tad talija optiskai atrodo plona, bet turiu baveik 90/60/90 su plius minus 2 cm .
su naujais ir tave, nauji metai, nauji tikslai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ogo, proporcijos kaip is katalogo wub.gif
Tai ka daryti, kad islaikyti liekna talija? Ar lankas pasiratnauja tam? Kol kas ji pas mane liekna, tad norec tokia ir tureti. Klubai mano siauroki, todel ne tokia ryski talija atrodo kaip pas tave.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 03, 20:09)
Ogo, proporcijos kaip is katalogo  wub.gif
Tai ka daryti, kad islaikyti liekna talija? Ar lankas pasiratnauja tam? Kol kas ji pas mane liekna, tad norec tokia ir tureti. Klubai mano siauroki, todel ne tokia ryski talija atrodo kaip pas tave.

O ka dabar darai, kad turi liekna talija? Tai ir toliau ta pati daryk biggrin.gif . Viskas priklauso nuo musu mitybos.
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 03, 20:16)
O ka dabar darai, kad turi liekna talija? Tai ir toliau ta pati daryk  biggrin.gif . Viskas priklauso nuo musu mitybos.

Mitybos prisiziuriu ir po sporto 10 minuciu lanka suku - viskas. Bet gi norisi dar ryskesnes talijos (kadangi klubai siauri), vis negana biggrin.gif
Trumpam galiu ideti foto. Tiesa, suknute storoka ir laisva, tai nelabai cia ta talija ir matosi, bet aisku, kad klubu moterisku neturiu, todel ir noriu paryskinti talija.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 sausio 2015 - 19:53
QUOTE(Nidulia @ 2015 01 03, 20:46)
Mitybos prisiziuriu ir po sporto 10 minuciu lanka suku - viskas. Bet gi norisi dar ryskesnes talijos (kadangi klubai siauri), vis negana biggrin.gif

Tu klausei, ka daryti, kad islaikyti smile.gif. Tada sonkaulius teks issiimti biggrin.gif , nepamirskit dar tokio dalyko, kaip genai smile.gif .Jei ant talijos nera riebaliuku, tai ploniau nebus. Tas pats su klubais, kaulu nesusimazinsim, numeti lasinius ir viskas, kas lieka, tai kaulai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 03, 20:50)
Tu klausei, ka daryti, kad islaikyti smile.gif. Tada sonkaulius teks issiimti  biggrin.gif , nepamirskit dar tokio dalyko, kaip genai smile.gif .Jei ant talijos nera riebaliuku, tai ploniau nebus. Tas pats su klubais, kaulu nesusimazinsim, numeti lasinius ir viskas, kas lieka, tai kaulai  biggrin.gif .

Esi teisi 100%. Riebaliuku nera ant sonu, tai tikrai nebus siauriau. Ir klubu nepasiplatinsiu niekaip. Dar yra pas moteris toks durnas sindromas, kad svetimam kieme ir zole zalesne biggrin.gif Taip ir man, vis atrodo, kad jau kitu talijos tai kaip bituciu, o manoji - storoka. Nors kartais ijungiu pasiteisinima savo naudai - tegul tik visos mano metu turi tokia talija. Zodziu, semiuosi dabar is visur zinias apie sporto gudrybes ir sportuoju. Nesiekiu kazko nerealaus, bet norisi tureti standu kuna o ne suglebusi ir apdribusi, juolabiau, kas pries laika nepasokinesi ir naturalus kuno stangrumas su metais mazeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 sausio 2015 - 20:03