QUOTE(velnio_nešta @ 2014 12 13, 00:28)
Ne, nu as tai suprantu, kad specialios programos nera. Turejau omeny, kad trenere temps mane link tu proporciju, kaip kad fitnes bikini merginos atrodo

Is sales treneriu to negausi. Kiekvienas treneris turi savo grozio samprata. Pvz, mano figura neproporcinga, liemuo is priekio atrodo platus, kojos ir uzpakalis per liesi. Paklausiau tuo metu saleje buvusios treneres, kokius pratimus reiktu atliktu uzpakaliukui, tai ji man parode prisedimus be svoriu ir pasake, kad darant taip, 30 kartu per diena, turesiu grazu uzpakali. Nu kazin ar taip as ji padidinsiu?

Tam man ir reikalinga asmenine trenere, kuri tiksliai zino, kas man yra grazu ir bandys man padeti to siekti
tai kiekvienas treneris savo klientus turėtų tempti link tų proporcijų, negi paliksi neproporcingą žmogų. būtent fitnese ir yra svarbiausia proporcijos. o daugelis asmeninių trenerių dirba ir salės treneriais. aš taipogi. ir jei ateina žmogus paklausia kaip jam turėti gražų užpakalį ir nori, kad jam susakyčiau viską už ačiū kokius pratimus tam daryti, kiek kartų per savaitę, kiek pakartojimų, kiek serijų ir t.t., tai aišku, kad nieks tiek neišduos, nes ir mums gyventi reikia ir jei jau nori rezultatų užsisakyk programą. gali parodyt vieną kitą pratimą bet tam kad parinktum tinkamus turi nuodugniai išsianalizuoti žmogų. o ir šiaip gal tiesiog paklausei kokios aerobikos instruktorės kuri tuo metu sėdi salėj ir pasiekimų sporte neturi ir nesuvokia kaip tą užpakalį pasigamint

bet kokiu atveju sėkmės