Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 13, 17:42)
eik eik biggrin.gif nu geras , as irgi planuoju grysti , bet dar ne greit biggrin.gif man reikes programos svoriui mesti biggrin.gif

Tik as antro laukiuosi biggrin.gif .Ziuresiu,kaip jausiuos,mano trenere sudarineja programas nesciosioms,tai jei sveikata leis,eisiu,bent manksta kokia padaryti biggrin.gif ,jau dabar nervas ima,kad negaliu sportuoti .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 12 13, 15:44)
Tik as antro laukiuosi  biggrin.gif .Ziuresiu,kaip jausiuos,mano trenere sudarineja programas nesciosioms,tai jei sveikata leis,eisiu,bent manksta kokia padaryti  biggrin.gif ,jau dabar nervas ima,kad negaliu sportuoti .

mano atvejis biskuti kitoks , tai as turiu super saugotis blush2.gif tai ta ir darau, o ir sveikatos po darbo gryzus nera , ssu kaip leisgyvis doh.gif nieko atsigriebsiu veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 12 13, 17:53)
mano atvejis biskuti kitoks , tai as turiu super saugotis  blush2.gif  tai ta ir darau, o ir sveikatos po darbo gryzus nera , ssu kaip leisgyvis  doh.gif nieko atsigriebsiu veliau smile.gif

As irgi dar kol kas turiu pasisaugoti,o ir nezinau,kaip bus veliau,bet labai tikiuosi,kad sveikata leis smile.gif.Tai zinoma,kad atsgriebsi mirksiukas.gif .
Atsakyti
Merginos, kaip faina. 4u.gif 4u.gif
Aš nebesportuoju. Jau pradedu jaustis apkerpėjus, svorio atgal sugrįžo keli kg. Bet niekis. ”Biški” susiimsiu ir vėl būsiu straina.
Sportuot kada grįšiu-manau pavasarį, arba žiemos antroj pusėj..
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 12 13, 19:53)
Merginos, kaip faina. 4u.gif  4u.gif
Aš nebesportuoju. Jau pradedu jaustis apkerpėjus, svorio atgal sugrįžo keli kg. Bet niekis. ”Biški” susiimsiu ir vėl būsiu straina.
Sportuot kada grįšiu-manau pavasarį, arba žiemos antroj pusėj..

Kodel nebesportuoji?
Atsakyti
Aš irgi grįžtu nuo sausio bent 3 mėnesiams į sporto klubą thumbup.gif visą vasarą ir rudenį buvo visokios veiklos lauke, dar insanity labai gerus rezultatus davė, esu labai patenkinta sustiprėjusiais raumenimis, bet jau norisi ir paprastu hanteliukų, dar trx palankyti noriu žodžiu aš vėl jūsų gretose būsiu smile.gif tik va negaliu apsipręsti nuo kokios programos pradėti, kurių turėjau tris g.gif
Atsakyti
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 12 13, 00:28)
Ne, nu as tai suprantu, kad specialios programos nera. Turejau omeny, kad trenere temps mane link tu proporciju, kaip kad fitnes bikini merginos atrodo wink.gif Is sales treneriu to negausi. Kiekvienas treneris turi savo grozio samprata. Pvz, mano figura neproporcinga, liemuo is priekio atrodo platus, kojos ir uzpakalis per liesi. Paklausiau tuo metu saleje buvusios treneres, kokius pratimus reiktu atliktu uzpakaliukui, tai ji man parode prisedimus be svoriu ir pasake, kad darant taip, 30 kartu per diena, turesiu grazu uzpakali. Nu kazin ar taip as ji padidinsiu? g.gif Tam man ir reikalinga asmenine trenere, kuri tiksliai zino, kas man yra grazu ir bandys man padeti to siekti wink.gif

tai kiekvienas treneris savo klientus turėtų tempti link tų proporcijų, negi paliksi neproporcingą žmogų. būtent fitnese ir yra svarbiausia proporcijos. o daugelis asmeninių trenerių dirba ir salės treneriais. aš taipogi. ir jei ateina žmogus paklausia kaip jam turėti gražų užpakalį ir nori, kad jam susakyčiau viską už ačiū kokius pratimus tam daryti, kiek kartų per savaitę, kiek pakartojimų, kiek serijų ir t.t., tai aišku, kad nieks tiek neišduos, nes ir mums gyventi reikia ir jei jau nori rezultatų užsisakyk programą. gali parodyt vieną kitą pratimą bet tam kad parinktum tinkamus turi nuodugniai išsianalizuoti žmogų. o ir šiaip gal tiesiog paklausei kokios aerobikos instruktorės kuri tuo metu sėdi salėj ir pasiekimų sporte neturi ir nesuvokia kaip tą užpakalį pasigamint 4u.gif bet kokiu atveju sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip daryti pritupimus be nieko ir su stanga, kad dirbtu ne priekine slaunies dalis, o subine? Kazkur skaiciau, kad pritupus atsistoti reikia labiau kulnu remiantis, o ne visa peda. Gal jus daugiau gudrybiu zinote?
Atsakyti
Man asmeniškai čia neblogų patarimų yra

https://www.youtube....AC8E13DAFAB9684
Atsakyti
Dėkui u- nuorodą, tura. Labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 12 20, 10:08)
Man asmeniškai čia neblogų patarimų yra

https://www.youtube....AC8E13DAFAB9684

Siuos pratimus darau saleje. Dairausi, ka cia dar mandro nusiziurejus:)
Atsakyti
Va geri pratimai sedmenims. Lyg ir tie patys, kokius ir darau, bet siek tiek kitaip kojas reikia statyti, kad daugiau kruvio butu sedmenims. O su kamuoliu, tai pirma karta pamaciau, reikes pameginti.
https://www.youtube....w...684&index=9
Atsakyti