Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 10 22, 10:27)
kas per daug tas nesveika biggrin.gif  man atrodo, tai reiskia, kad nuo per didelio intensyvumo sunyks raumuo, tai jei uzpakalis buvo mazas, jo isvis neliks biggrin.gif

taip, tą ir reiškia. užpakaliukui reikia bazinių pratimų - pritūpimų ir įtūpstų, ir vieno kito pratimo spec užpakaliui.
taip spėjau raumenukų pasiauginti, gal spėsiu dar iki sekančių.
o dėl trenerio ačiū už pasiūlymą, bet jau turiu pas ką ruošiuos sekantį sezoną 4u.gif rimtas treneris.
Atsakyti
Merginos, pirmadieni, panasu, kazkiek persistengiau sporto saleje (nauja programa mokiausi) ir vakarop eme kresti saltkretis. Ar gali tai buti nuo per didelio kruvio vistiskiems raumenins?
Dar durnesnis klausimas: Ar sportuojant vos dvi savaites, galejo padideti nuo sportavimo slaunies apimtis, nes kazkaip vos ikisu leskas I vienas kelnes, kurios dar pries 3 savaites buvo man normalios.
Atsakyti
Pagaliau programa pasikeiciau biggrin.gif .Siandien net vairuoti buvo sunku,kojas irgi skaudejo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 22, 18:27)
Merginos, pirmadieni, panasu, kazkiek persistengiau sporto saleje (nauja programa mokiausi) ir vakarop eme kresti saltkretis. Ar gali tai buti nuo per didelio kruvio vistiskiems raumenins?
Dar durnesnis klausimas: Ar sportuojant vos dvi savaites, galejo padideti nuo sportavimo slaunies apimtis, nes kazkaip vos ikisu leskas I vienas kelnes, kurios dar pries 3 savaites buvo man normalios.

saltkretis gali kresti ir del nepilnavertes mitybos, ar normaliai ta diena valgete? gal labai krito cukraus kiekis todel ir krete saltkretis? g.gif
del apimciu, manau gali padideti. man taip budavo pacioje sporto pradzioje. slaunies apimtis buvo padidejusi 2-3 cm, veliau sumazejo.
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 22, 18:11)
taip, tą ir reiškia. užpakaliukui reikia bazinių pratimų - pritūpimų ir įtūpstų, ir vieno kito pratimo spec užpakaliui.
taip spėjau raumenukų pasiauginti, gal spėsiu dar iki sekančių.
o dėl trenerio ačiū už pasiūlymą, bet jau turiu pas ką ruošiuos sekantį sezoną  4u.gif  rimtas treneris.

tai kaip supratau, pakeitei treneri? ar pas ta pati likai? 4u.gif
kokie tavo dabar tiksliai ant sekanciu varzybu, ar ketini auginti dar mase? ar reikia kokius papildus naudoti, kad ta mase augtu, ar uztenka tarkim pakeisti treniruociu programa?
taip viskas idomu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 10 22, 20:19)
saltkretis gali kresti ir del nepilnavertes mitybos, ar normaliai ta diena valgete? gal labai krito cukraus kiekis todel ir krete saltkretis? g.gif
del apimciu, manau gali padideti. man taip budavo pacioje sporto pradzioje. slaunies apimtis buvo padidejusi 2-3 cm, veliau sumazejo.
[

Na taip, iki sporto buvau tik 2 bananus suvalgiusi ir tai juos valgiau, kad kazkiek angliu gauciau. Po sporto tai normaliai pavalgiau mesos su daug darzoviu.
Na, tikiuosi ir mano slaunis pareis I savo vieta, nes taip I jokias kelnes neisprausiu greitai.
Atsakyti
Aš gal ne į temą, bet mačiau buvo kalbama apie lankymosi sporte dažnumą, tai aš pati einu dažniausiai 6-7 kartus per savaitę, tiesa, ne visą tą laiką dirbu ant treniruoklių ar treniruotėse, kokį karta tik į baseiną nueinu ramiai paplaukioti. tiesiog, šiuo gyvenimo etapu sportas man yra vienintelis prasiblaškymas nuo kitų dalykų, tai taip ir darau, nepastebėjau, kad sau pakenkusi būčiau.
Atsakyti
Į temą, tai aš lankausi sporto klube 3-4 kartus per savaitę, kaip jėgų būna smile.gif Ir aš su klausimėliu: neturiu aš visai nugaros raumenų, neišlaikau net iškeltų kojų, geriausiu atveju pavyksta laikyti sulenktas 90 laipsnių kampu, jei bandau kažkaip kitaip - riečias nugara. Ir va šiandien susimąsčiau, dariau pratimus ant kilimėlio, reikėjo iškelt TIESIAS kojas, na nesitiesia jos man nors tu ką, neišsitiesia per kelius, jei bandau - pradeda drebėt. Tai čia man kas: ar dėl nugaros, ar tiesiog tempimo pratimų reikia? unsure.gif
Atsakyti
jau pasimečiau su tais pakartojimais. Ar yra skirtumas kai darai 10 pakartojimųx4-5 serijos, 12x4-5 serijos, ir kai 15x4-5 serijos. Su maximaliu svoriu. kada tas raumuo labiau didėja, o kada gražėja.
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 10 24, 20:55)
Į temą, tai aš lankausi sporto klube 3-4 kartus per savaitę, kaip jėgų būna smile.gif Ir aš su klausimėliu: neturiu aš visai nugaros raumenų, neišlaikau net iškeltų kojų, geriausiu atveju pavyksta laikyti sulenktas 90 laipsnių kampu, jei bandau kažkaip kitaip - riečias nugara. Ir va šiandien susimąsčiau, dariau pratimus ant kilimėlio, reikėjo iškelt TIESIAS kojas, na nesitiesia jos man nors tu ką, neišsitiesia per kelius, jei bandau - pradeda drebėt. Tai čia man kas: ar dėl nugaros, ar tiesiog tempimo pratimų reikia? unsure.gif

jei rieciasi nugara, ne tik nugaros, bet ir pilvo raumenys silpni. reiktu daryti nugaros stabilizavimo pratimus, gulint ant nugaros reiktu ismokti ,,prispausti" nugara prie grindu. ir niekada nekelkite koju auksciau nei leidzia nugara-nugara visada turi buti prispausta prie grindu, jei atsiranda tarpas, reiskia kojas iskelete per aukstai.
del koju neissitiesimo, jau nebe nugara cia, o koju raumenys, daugiau tempimo pratimu, toliau stiprinkit koju raumenis, su laiku issities.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 25 spalio 2014 - 15:10
QUOTE(tura @ 2014 10 25, 11:44)
jau pasimečiau su tais pakartojimais. Ar yra skirtumas kai darai 10 pakartojimųx4-5 serijos, 12x4-5 serijos, ir kai 15x4-5 serijos. Su maximaliu svoriu. kada tas raumuo labiau didėja, o kada gražėja.

vienu ir kitu atveju, kai nori auginti ar ryskinti, blynu, hanteliu svoris turi buti maximalus, kad paskutiniai pakartojimai vos iseitu.
3x 5 8 auginti
3x 10-15, 20 ryskinti.
gali buti ir 5x5 auginimui
4x15 ryskinimui, nu zodziu vienareiksmiskos mokyklos del seriju, pakartojimu nera.
Papildyta:

i sale sia savaite ejau 5 kartus po 2 val, turiu tikslu sporto atzvilgiu. jauciuosi gerai, valgau sociai, geriu vitaminus.

Kalbant apie nugara, stiprinant ja, butina stiprinti ir pilvo raumenis, arba visa 'core', paguglinkit.

pati dirbu ties nugara, noriu uzauginti 'lats' ir vidurio nugaros raumenis trapecija.
Papildyta:
Pumpum, gal pakomentuosi del cardio, darau 10 min apsilimui, ir 15 min po trenkes, abiem atvejais stengiuosi palaikyti pulsa 180 -190.
Gal pradzioj apsilimui nereikia tokio pulso?

Beje, nusipirkau pulsometra, ilgai rinkausi, svarsciau tar pigaus ir brangaus, ir nusipirkau Suunto m2 woman ruzava versija. Labai dziaugiuosi, negaila ne cento. Rodo visas pulso zonas, pagal mano amziu, kiek procentaliai laiko praleidziu vienoj zonoj, kiek kitoj, kiek sudeginu kaloriju.
Atsakyti
pumpum, nevaziavai i cekijos varzybas?

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 25, 18:07)
vienu ir kitu atveju, kai nori auginti ar ryskinti, blynu, hanteliu svoris turi buti maximalus, kad paskutiniai pakartojimai vos iseitu.
3x 5 8 auginti
3x 10-15, 20 ryskinti.
gali buti ir 5x5 auginimui
4x15 ryskinimui, nu zodziu vienareiksmiskos mokyklos del seriju, pakartojimu nera.
Papildyta:

i sale sia savaite ejau 5 kartus po 2 val, turiu tikslu sporto atzvilgiu. jauciuosi gerai, valgau sociai, geriu vitaminus.

Kalbant apie nugara, stiprinant ja, butina stiprinti ir pilvo raumenis, arba visa 'core', paguglinkit.

pati dirbu ties nugara, noriu uzauginti 'lats' ir vidurio nugaros raumenis trapecija.
Papildyta:
Pumpum, gal pakomentuosi del cardio, darau 10 min apsilimui, ir 15 min po trenkes, abiem atvejais stengiuosi palaikyti pulsa 180 -190.
Gal pradzioj apsilimui nereikia tokio pulso?

Beje, nusipirkau pulsometra, ilgai rinkausi, svarsciau tar pigaus ir brangaus, ir nusipirkau Suunto m2 woman ruzava versija. Labai dziaugiuosi, negaila ne cento. Rodo visas pulso zonas, pagal mano amziu, kiek procentaliai laiko praleidziu vienoj zonoj, kiek kitoj, kiek sudeginu kaloriju.

Kiek pakainavo pulsometras???
Atsakyti