Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(South @ 2014 10 20, 16:17)
Tai gandra ar ne  biggrin.gif ?Del ko silpna,jei ne gandrai smile.gif?

Nu dar nera gandru , bet kumsciai suspausti ir riek tiketis kad bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 19, 22:04)
Nepamirskite, kad as 100 metu nesportavusi, visiska vistele silpnais raumenukais. Jus sportuojancios ir pakankamai aktyviai, tai jau cia kitas reikalas, o as tik pradedanti, todel ir iskilo toks klausimas. Kiek apsilusi kojas planuoju 3 kartus per savaite eiti I sale. O rezultatu pilvo srityje noriu, nes visai nera preso, todel pavalgius pilvo ir skrandzio sritys pupso, tarsi nescias sliekas atrodau, nes pati liekna o pilvukas atsikisa.

As irgi silpnuole buvau, lepse tik pradejus smile.gif Tai eidavau 3k./ sav. Budavo tarp sporto 1-2 d. pertraukos, ne daugiau. Tai ir buvo tam tikra prasme ritmas. Koregavau ir maistuka wink.gif Paskui gavos, kad jau 4 k. sav. Dabar susidariau kitokia biski programa, is 5d. skirtingom raumenu grupem. Tai salej uztrunku trumpiau ir efektyviau patreniruoju kazkokia grupe. Nei pervargstu, nei ka smile.gif Bet iki tokiu kiekiu reikia daaugti. 6 k. jau butu per daug... Baigus programa mazinsiu siek tiek dienas smile.gif UZteks 3-4 k. (manau, kad pasieksiu ko noriu, galesiu palaikyti tik).
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 20, 18:29)
Nu dar nera gandru , bet kumsciai suspausti ir riek tiketis kad bus  biggrin.gif

Ooo,sekmes 4u.gif .
Papildyta:
Kazkas baisaus,kaip tokios lipa dar ant scenos doh.gif
https://www.youtube....h?v=CdsX89GrArY
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 20, 17:05)
Ooo,sekmes  4u.gif .
Papildyta:
Kazkas baisaus,kaip tokios lipa dar ant scenos  doh.gif

padziuvus ir nieko daugiau .. rankas demonstruoja , o jos net neryskios .. kazkaip nesiziurejo biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=3a3AznkGu5M sita dar ziauresne biggrin.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *KaraLinda*: 20 spalio 2014 - 19:09
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 10 20, 20:07)
padziuvus ir nieko daugiau .. rankas demonstruoja , o jos net neryskios .. kazkaip nesiziurejo biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=3a3AznkGu5M  sita dar ziauresne biggrin.gif  doh.gif  doh.gif

Tai va,isdziuvus ir tiek,o vaizdo jokio,raumenu ryskumas nulinis.
Nerodo biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 20, 18:21)
Tai va,isdziuvus ir tiek,o vaizdo jokio,raumenu ryskumas nulinis.
Nerodo biggrin.gif .

blondine , kur tu imetei video sekantis eina su tokia blondine biggrin.gif strikaline biggrin.gif

Paziurejau praity metu , kur lebedevaa su burlinskaite dalyvavo biggrin.gif nu man juokingai atrodo , lebedeva , kad strikaliuoja , tos pozos tokios juokingos lotuliukas.gif vienu zodziu tikrai grozio konkursas biggrin.gif raumenynas nebutinas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 20, 18:05)
Ooo,sekmes  4u.gif .
Papildyta:
Kazkas baisaus,kaip tokios lipa dar ant scenos  doh.gif

šita dar visai simpatiška ir figūra pusė bėdos. jos kolegės tikrai prasčiau atrodo. čia fitness model kategorija, ne bikini.
o merginos nemaišykit ir nepeikit kad kažkas be raumenų laimi. bikinis prasidėjo nuo to kad raumenyno praktiškai ir nereikėjo - vertinimuose ir parašytas dalyvės su dieliu raumenynu neturi pranašumo. už tai kartais nesupranta ir komisija kaip vertinti, išeina viena rodo bikinį, kita rodo raumenis. viena išsidžiovinus o kita palei standartus ne. dabar labai keičiasi bikinis, išeina labai skirtingos merginos ir neaišku ką vertinti. plius daug ką duoda savęs pateikimas scenoje, kaip judi, kaip pristatai save, kaip sugebi šypsotis ir kokias ovacijas publikai sukeli. gali išeiti ledinės figūros bet pateikti save silpnai. mano atveju apimčių man trūksta, ne viskas iš kart, bet prie to paties ir su pozavimu smarkiai susimovus esu, priekinė poza švelniai tariant tikra katastrofa ant scenos gavosi, pilvas atstatytas, šiknos nematyt, nrs prieš veidrodį gavosi puikiai.
lebedeva tarp kitko man visai čiotkai pozuoja. tik jau nebedalyvauja biggrin.gif
buvo klausimas ar man kas padeda ruoštis, tai taip, padeda. be pagalbos nepasiruoši normaliai kol patirties nėra. o ir su pagalba nelabai normaliai gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 20, 08:34)

2x per savaitę fiziškai silpnesniam žmogui yra gerai. Po 2-3mėn tegul sportuoja tris. Geriau reguliarus sportas 2x per savaitę nei išbalansuotas grafikas

Jo, as esu is silpnesniu, tai manau, kad pradziai eisiu 2x savaiteje, bet reguliariai ir greitu laiku padidinsiu iki 3x

QUOTE(kvyka @ 2014 10 20, 18:47)
As irgi silpnuole buvau, lepse tik pradejus smile.gif

Cia as tokia, raumenu nerasta, preso pratimus net stenedama pabaigoje darau, ypac ant lygiagreciu, kur reikia istiestas kojas kiloti, apsikakoti is sunkumo pabaigoje galiu, visas kunas dreba:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 21, 12:39)
buvo klausimas ar man kas padeda ruoštis, tai taip, padeda. be pagalbos nepasiruoši normaliai kol patirties nėra. o ir su pagalba nelabai normaliai gaunasi  lotuliukas.gif

Susirask Vytauta Mikucky, jei Kaune buni, jis ne viena puikia sportininke yra paruoses 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 21, 12:39)
šita dar visai simpatiška ir figūra pusė bėdos. jos kolegės tikrai prasčiau atrodo. čia fitness model kategorija, ne bikini.
o merginos nemaišykit ir nepeikit kad kažkas be raumenų laimi. bikinis prasidėjo nuo to kad raumenyno praktiškai ir nereikėjo - vertinimuose ir parašytas dalyvės su dieliu raumenynu neturi pranašumo. už tai kartais nesupranta ir komisija kaip vertinti, išeina viena rodo bikinį, kita rodo raumenis. viena išsidžiovinus o kita palei standartus ne. dabar labai keičiasi bikinis, išeina labai skirtingos merginos ir neaišku ką vertinti. plius daug ką duoda savęs pateikimas scenoje, kaip judi, kaip pristatai save, kaip sugebi šypsotis ir kokias ovacijas publikai sukeli. gali išeiti ledinės figūros bet pateikti save silpnai. mano atveju apimčių man trūksta, ne viskas iš kart, bet prie to paties ir su pozavimu smarkiai susimovus esu, priekinė poza švelniai tariant tikra katastrofa ant scenos gavosi, pilvas atstatytas, šiknos nematyt, nrs prieš veidrodį gavosi puikiai.
lebedeva tarp kitko man visai čiotkai pozuoja. tik jau nebedalyvauja  biggrin.gif
buvo klausimas ar man kas padeda ruoštis, tai taip, padeda. be pagalbos nepasiruoši normaliai kol patirties nėra. o ir su pagalba nelabai normaliai gaunasi  lotuliukas.gif

Tai as jau nebesuprantu,jei ji dalyvauja fitnes model,tai turi buti juk ryskus raumenys?Jei dalyvautu bikini,tai suprantu,kad nereikia to ryskumo labai.
Be abejo,kad saves pateikimas scenoje labai svarbus.
Is foto atrodo,kad pasiauginai raumenuku thumbup.gif .
Atsakyti
Pakeičiau programą (pas rimtą trenerį). Bet mano požiūriu man mažai pratimų užpakaliui. Man atrodo, kad čia mano silpniausia vieta- reikia pakelti. jam pasakiau, kad gal dar pratimų duok. Atsakymas-užtenka, o tai paskui sudeginsi raumenį. Ką tai reiškia?? Aišku reikėjo jo ir paklausti, bet kažkas įsikišo, kažkaip kalba apie tai nutrūko.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 10 22, 10:04)
Pakeičiau programą (pas rimtą trenerį). Bet mano požiūriu man mažai pratimų užpakaliui. Man atrodo, kad čia mano silpniausia vieta- reikia pakelti. jam pasakiau, kad gal dar pratimų duok. Atsakymas-užtenka, o tai paskui sudeginsi raumenį. Ką tai reiškia?? Aišku reikėjo jo ir paklausti, bet kažkas įsikišo, kažkaip kalba apie tai nutrūko.

kas per daug tas nesveika biggrin.gif man atrodo, tai reiskia, kad nuo per didelio intensyvumo sunyks raumuo, tai jei uzpakalis buvo mazas, jo isvis neliks biggrin.gif
Atsakyti