Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 10 07, 19:08)
54 nuotraukoje miss fitness model, naujas dalykas mūsų federacijoje, kas iki šiol būdavo tik kitose federacijose. kažkoks nesusipratimas ten buvo, tik 3 dalyvės ir visos labai silpnos  biggrin.gif  būčiau laimėjus ten  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

3 dalyves..ir visos 3 laimejo taip gaunasi, juk prizines 3 vietos? dabar jau aisku, nes ziurejau i foto ir negalejau suprasti kaip tos merginos galejo isvis kazka laimeti.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 07, 18:08)
as ja facebooke seku, skaiciau, kad yra vertinamas liemens, slaunu santykis pvz doh.gif

Idomu, ir koks tas liemens/slaunu santykis turi buti? g.gif
Atsakyti
Taip taip, 3 dalyvės ir 3 prizinės vietos lotuliukas.gif
Turi būti siauras liemuo, bet neilgas, nes tarkim siauras ilgas liemuo taip pat nėra pranašumas. Jokio liemens ir labai trumpas irgi blogai. Trumpos kojos neprivalumas, turi būti moteriški platesni klubai ir pan. Tikrai nėra taip, kad ateisi pasportavusi tiesiog liekna ir tau pasiseks. Man dažnai rašo merginos dėl varžybų, bet realiai nerandu ką ruošti toms varžyboms. Dažnai būna 0 klubų, siaurėjantis žemyn liemuo, platūs pečiai, atsikišusios mentys ir pan. Mėginu vieną ruošti bet nežinau kaip gausis, nes yra kuprelė, jei pavyks ištiesti tai leisiu dalyvauti kitąmet.
Atsakyti
Pumpum o kas per nauja kategorija ..Miss fitness model", ar reikalavimai tokie pat kaip ir bikini fitness? Keista, kad tiek mazai ja susidomejo.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 08 spalio 2014 - 13:50
Pumpum, o tu nesi svarsciusi minties priaugti svorio - mases pamazu? blush2.gif
nes tikrai labai jau kudute esi blush2.gif palyginus su tomis fitness bikini.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 10 08, 13:48)
Pumpum o kas per nauja kategorija ..Miss fitness model", ar reikalavimai tokie pat kaip ir bikini fitness? Keista, kad tiek mazai ja susidomejo.. 4u.gif

ai ką aš žinau, nesusipratimas ten kažkoks, iš esmės tas pats kas bikini tik pozos kitos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 08, 14:34)
Pumpum, o tu nesi svarsciusi minties priaugti svorio - mases pamazu? blush2.gif
nes tikrai labai jau kudute esi blush2.gif palyginus su tomis fitness bikini.

lotuliukas.gif aš nuolatiniam masės auginimo periode lotuliukas.gif gerai, kad taip lengva būtų ją užaugint mirksiukas.gif per dietą praradau po 3cm nuo visur, nors baltymų valgiau daugiau nei derėtų, tiesiog nuolatinis organizmo išsekimas, ligos, netinkama treniruočių programa nepadėjo man išsaugoti raumeninės masės. Šiuo metu kreatiną pradėjau vartoti, +2kg per 3 dienas, aišku ir valgau daugiau, paryškinsiu kitą savaitę prieš sekančias varžybas kiek jau gausis. Neauga man masė, genetika mano nedėkinga šiuo klausimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 08, 16:43)
lotuliukas.gif  aš nuolatiniam masės auginimo periode  lotuliukas.gif  gerai, kad taip lengva būtų ją užaugint  mirksiukas.gif  per dietą praradau po 3cm nuo visur, nors baltymų valgiau daugiau nei derėtų, tiesiog nuolatinis organizmo išsekimas, ligos, netinkama treniruočių programa nepadėjo man išsaugoti raumeninės masės. Šiuo metu kreatiną pradėjau vartoti, +2kg per 3 dienas, aišku ir valgau daugiau, paryškinsiu kitą savaitę prieš sekančias varžybas kiek jau gausis. Neauga man masė, genetika mano nedėkinga šiuo klausimu  ax.gif

O kodel buvo netinkama treniruociu programa?
As tai galvoju,kad per daug issidziovinai,nes kitos merginos nebuvo tokios "sausos",del to ir daugoiau mesytes pas jas buvo smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 07, 20:33)
Taip taip, 3 dalyvės ir 3 prizinės vietos  lotuliukas.gif
Turi būti siauras liemuo, bet neilgas, nes tarkim siauras ilgas liemuo taip pat nėra pranašumas. Jokio liemens ir labai trumpas irgi blogai. Trumpos kojos neprivalumas, turi būti moteriški platesni klubai ir pan. Tikrai nėra taip, kad ateisi pasportavusi tiesiog liekna ir tau pasiseks. Man dažnai rašo merginos dėl varžybų, bet realiai nerandu ką ruošti toms varžyboms. Dažnai būna 0 klubų, siaurėjantis žemyn liemuo, platūs pečiai, atsikišusios mentys ir pan. Mėginu vieną ruošti bet nežinau kaip gausis, nes yra kuprelė, jei pavyks ištiesti tai leisiu dalyvauti kitąmet.

Man ir jau bernai salej sako, eik i varzybas... pff smile.gif Paziurejau su tom proporcijom, tai neisiu juokinti komisijos biggrin.gif Ir siaip mano petukai kaip surakinti, l. i prieki palenkti... smile.gif Ir siaip per daug kuda esu kai kuriose vietose, ir kojos ne tokios formos, biggrin.gif Klubai per platus su krutines santykiu biggrin.gif Nuotraukose nesimato, bet kai pabandau pries veidrodi pasimakaluoti, tai.... Ai smile.gif Nes nervas paeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 10 08, 16:53)
O kodel buvo netinkama treniruociu programa?
As tai galvoju,kad per daug issidziovinai,nes kitos merginos nebuvo tokios "sausos",del to ir daugoiau mesytes pas jas buvo smile.gif.

pritariu..ir man idomu kas per netinkama programa buvo?..
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 08, 14:43)
ai ką aš žinau, nesusipratimas ten kažkoks, iš esmės tas pats kas bikini tik pozos kitos  lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  aš nuolatiniam masės auginimo periode  lotuliukas.gif  gerai, kad taip lengva būtų ją užaugint  mirksiukas.gif  per dietą praradau po 3cm nuo visur, nors baltymų valgiau daugiau nei derėtų, tiesiog nuolatinis organizmo išsekimas, ligos, netinkama treniruočių programa nepadėjo man išsaugoti raumeninės masės. Šiuo metu kreatiną pradėjau vartoti, +2kg per 3 dienas, aišku ir valgau daugiau, paryškinsiu kitą savaitę prieš sekančias varžybas kiek jau gausis. Neauga man masė, genetika mano nedėkinga šiuo klausimu  ax.gif

As tau savo mases galiu biski atiduoti jai nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 10 08, 17:18)
pritariu..ir man idomu kas per netinkama programa buvo?..

per intensyvi, per daug serijų, per daug pakartojimų, per mažos pertaukos. išdeginau raumenį.
Atsakyti
Gal kas galit papasakot kaip yra su individualiu programos sudarymu? Tarkim noriu programos 4 dienu, ar treneriai sudarineja programas atsizvelgdami i mano pageidavimus (tarkim noriu kad butu daugiau tam tikro pobudzio pratimu, tarkim su savo kuno svoriu ir pan,) ar tiesiog sudaro kaip jiems atrodo geriau ir tiek? Ar testuoja pries sudarinedami programa?
Ir kaip ten yra su apmokejimu, sumoki uz programos sudaryma, ir jeigu nori kad poto treneris tas 4 dienas man parodytu kaip kas daroma, tai papildomai dar uz 4 dienas reikia treneriui moketi kaip uz asmenini darba su tavimi?
Konkreciai domina Savicko sporto klubas, bet idomu ir kaip kituose klubuose yra.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 10 08, 16:43)
ai ką aš žinau, nesusipratimas ten kažkoks, iš esmės tas pats kas bikini tik pozos kitos  lotuliukas.gif
Papildyta:

dabar ryskinaisi, 4u.gif suprantu, cooking spray ir pan, riebalu vengimas ir pan., bet pvz, kai tiek daug sportuoji, reikia elementariai normaliai ir paesti ax.gif zinoma, ne pries varzybas.
Manau jei suvartotum kokias 2500kcal per diena, per sporta isdegini kokias 500 kcal, speju, tai manau mase paaugtu kazkiek, zinoma, as ne spece, tu zymiai daugiau patyrusi blush2.gif wub.gif tik labai daug skaitau apie tai 4u.gif
Galvoju, kai auginama mase didinamos anglys, sakykim proporcijos butu, 40 proc angliu, 40 proc baltymu ir 20 paliekam riebalams (sveikiesiems - alyvuogems, avokadams, kokosui, riesuteliams (kaikuriems) ir tiek kiek yra mesoje, kiausinio trynyje.
As uz raudona mesa, jautiena, kiauliena, versiena ir pan.
Zuvies pas mus geros nera, lasisu neperku del chemijos joje, kai turiu galimybe nusiperku Lietuvoje pagauta musu lasisa, tai jos mesa yra baltos, pilksvos spalvos ir jokio ruzavo ar parduotuvines spalvos neturi.
Man is salies paziurejus i sportininkiu mityba, kur valgo vistienos krutineles (vistos beleko privarytos, gelezies ten nerasta, simtai hormonu), kelis kart uzsaldytas ir atsaldytas zuvies file, baisu pasidaro, ar tokia ryskinimosi kaina.? O gal mano poziuris netinkamas?

QUOTE(Pumpum @ 2014 10 08, 21:23)
per intensyvi, per daug serijų, per daug pakartojimų, per mažos pertaukos. išdeginau raumenį.

o kas buvo sudare tau programa pries varzybas?

ieskau informacijos, kaip uzauginti bica lotuliukas.gif
Atsakyti