QUOTE(Pumpum @ 2014 10 05, 11:27)
ačiū! o buvo visko, vos nenutrūko bikini raištelis, tai teko tvarkyti nes ant garbės žodžio laikėsi (liūdniausia kad turės atlaikyt dar 2 varžybas nse kito nebenusipirksiu

). Grimą tepiau 3x, ir vis tiek buvau šviesiausia, nes mano odos tipas jau toks... Buvau pati ryškiausia, kas man turbūt sakyčiau pakišo koją netgi, nes kitos tikrai tiek daug nenusiryškinusios, riebaliuko turi ir pan, tai laimėjo tokios. Tai bulking season is open

vakar - 2 picos, kit kat, pergalės plyta, kolos puslitris, late, sultys, apelsinai... Viskas perk okias 5

šiandien ne pabaiga bus

šiaip peržiūrėjau video, tobulėt oi yra kur, bet niekas pirmą kartą tobulai nepasirodo. Už 2sav sekančios varžybos - ne tarptautinės šį kartą, nebus tiek daug varžovių gal, gal ir į šešetuką pavyks papulti kuriose nors

iš šitų nieko per daug nesitikėjau - varžovės etatinės varžybų dalyvės, čempionės, pastoviai laurus skinančios. būtų tiesiog neteisinga kažkuriai kažko neduoti, viskas ok

tik įdomu būtų vėliau kur nors reitingus rasti, nes neskelbė vietų kas nepateko į 6tą
Labai noreciau bent pora foto pamatyti, nes Delfyje tai vos viena vienintele ir pilno vaizdo nesimato

Jei galesi, pasidalink i albuma musu
Dar ziurejau foto LRyte, tai labai nustebino, kad buvo dalyviu, kurios is paziuros atrodo net nesportuojancios, labai lieknos, bet visiskai nesimato raumenuku, net ant pilvo nieko

Nezinau, ar cia optine apgaule ar kaip..bet tikrai keista. Manau bikini varzybose vistiek kazkiek turi matytis treniruotas kunas, raumenukai, o kai kurios tikrai buvo minkstutes