Oi blin... tai man atsargiai reiks su naminem mankstom... Salej ka darau pagal programa gal ir uztenka tikrai?
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 22, 09:33)
o tu cardio darai? jei taip kiek daznai ir po kiek min? kokio intensyvumo? matuoji pulsa?
pumpum, patarimo reikia

dabar esu uzsiauginus truputi svorio ar 'mases' kaip cia pasakyti, turiu arti + - 5 kg pliusa, nebenoriu augti, neaisku ten riebalai ar raumenys, tada noriu nudeginti 'kaika' ir issiryskinti, iki siol dirbu su man atrodo did svoriais, puskuoju, sukandu dantis ir panasiai, kai darau priejima. tad noriu paklausti jei noriu ryskintis ar gerai daryti 3x15, o gal geriau 4x15, su palyginti lengvu svoriu. Kad legvai daryciau, nebutu sukastu dantu?
Noriu tapti ryskia, bet ne bulky kaip dabar (sau atrodau didele), ikeliau foto i albumu.
Su maistu galiu sedeti ant baltymo.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 22, 22:21)
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 22, 09:33)
o tu cardio darai? jei taip kiek daznai ir po kiek min? kokio intensyvumo? matuoji pulsa?
Noriu tapti ryskia, bet ne bulky kaip dabar (sau atrodau didele), ikeliau foto i albumu.
Su maistu galiu sedeti ant baltymo.
blin, kur jus pas save lasinius visos matot

aš bent jau kai sudarinėju programą salei, padarau ją tokią, kad žmogui nieko netrūktų ir namie sportuoti nebereikėtų.
kardio nedarau visai
darau mažas pertraukas ir intensyvias treniruotes superserijomis, išskyrus kojas, ant jų masės bandau uždėti.
nusipirkit žurnalą prie kavos, ten mano straipsnis apie antsvorį.
kardio nedarau visai

nusipirkit žurnalą prie kavos, ten mano straipsnis apie antsvorį.

kas salėje naudojate pulsometrą? ar verta pirkti dėl pusvalandžio visumoje kardio prieš-po treniruotės

Labas ! Mergikes
Pumpum , po puses pratimu kojos drebejo jau kaip drebutis , tikrai to nesitikejau , jai ryt paeisiu viskas bus gerai
gale padaryt cardio atrode misija neimanoma
Laukine prerija , kur tu ten uzsiauginai kg , presas liuksiskas
grazu ziurret .
O as besededama ant sofkutes tikrai svoio biski priaugau ir , biski i sikna
ikeliau fotke viena

Pumpum , po puses pratimu kojos drebejo jau kaip drebutis , tikrai to nesitikejau , jai ryt paeisiu viskas bus gerai

Laukine prerija , kur tu ten uzsiauginai kg , presas liuksiskas

O as besededama ant sofkutes tikrai svoio biski priaugau ir , biski i sikna

Pulsometras geras daiktas, nesvarbu kiek ta treniruotė trunka
Karalinda, pas mane lengva nebūna niekad.
pas mane ateina žmonės su sadomazochistiniu polinkiu
Visos gražiai atrodot, South pilvukas labai pagražėjęs, karalinda tokia neperkarus bet labai sportiška, laukine prerija labai didelis progresas, tik rankoms skirčiau daugiau dėmesio, nes bico visai nėra

Visos gražiai atrodot, South pilvukas labai pagražėjęs, karalinda tokia neperkarus bet labai sportiška, laukine prerija labai didelis progresas, tik rankoms skirčiau daugiau dėmesio, nes bico visai nėra

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 09:29)

blimba rimtai pas mane bicas neauga, nzn kaip ji "uzauginti"

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 07:29)

Kad as niekada nebuvau per karus , bet jai man kris svoris kris ir sikna

Ta proga ir as ikeliau savo geru 7 men. rezultata
Kaip sakoma, pasiekiau daugiau, nei pradzioj tikejaus.... Bet noriu dar daugiau

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 09:29)
gal parekomenduotum kažką ne itin brangaus, į ką atkreipti dėmesį renkantis? Paskaitinėjau, rašo tie ant riešo nelabai patikimi. Geriau su diržu

Pumpum, o aš noriu nuodėmes išpažint - visą mėnesį be sporto. Atostogos, paskui daug įtampos ir skrydis į Lt, egzaminas per dvi dienas, va dar ryt vaiko operacija... Svorį be sporto metu ... žodžiu. Klausimas. Po tokios pertraukos turbūt programa kaip nauja jau skaitos, ar ne?