Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Oi blin... tai man atsargiai reiks su naminem mankstom... Salej ka darau pagal programa gal ir uztenka tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 22, 09:33)

o tu cardio darai? jei taip kiek daznai ir po kiek min? kokio intensyvumo? matuoji pulsa?

pumpum, patarimo reikia 4u.gif
dabar esu uzsiauginus truputi svorio ar 'mases' kaip cia pasakyti, turiu arti + - 5 kg pliusa, nebenoriu augti, neaisku ten riebalai ar raumenys, tada noriu nudeginti 'kaika' ir issiryskinti, iki siol dirbu su man atrodo did svoriais, puskuoju, sukandu dantis ir panasiai, kai darau priejima. tad noriu paklausti jei noriu ryskintis ar gerai daryti 3x15, o gal geriau 4x15, su palyginti lengvu svoriu. Kad legvai daryciau, nebutu sukastu dantu?
Noriu tapti ryskia, bet ne bulky kaip dabar (sau atrodau didele), ikeliau foto i albumu.
Su maistu galiu sedeti ant baltymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 22 rugsėjo 2014 - 20:22
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 22, 22:21)
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 22, 09:33)

o tu cardio darai? jei taip kiek daznai ir po kiek min? kokio intensyvumo? matuoji pulsa?

Noriu tapti ryskia, bet ne bulky kaip dabar (sau atrodau didele), ikeliau foto i albumu.
Su maistu galiu sedeti ant baltymo.

blin, kur jus pas save lasinius visos matot doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mane kudena vadina pastoviai... ale pacios kudenos lotuliukas.gif
Atsakyti
aš bent jau kai sudarinėju programą salei, padarau ją tokią, kad žmogui nieko netrūktų ir namie sportuoti nebereikėtų.
kardio nedarau visai smile.gif darau mažas pertraukas ir intensyvias treniruotes superserijomis, išskyrus kojas, ant jų masės bandau uždėti.
nusipirkit žurnalą prie kavos, ten mano straipsnis apie antsvorį. biggrin.gif
Atsakyti
kas salėje naudojate pulsometrą? ar verta pirkti dėl pusvalandžio visumoje kardio prieš-po treniruotės g.gif
Atsakyti
Labas ! Mergikes 4u.gif

Pumpum , po puses pratimu kojos drebejo jau kaip drebutis , tikrai to nesitikejau , jai ryt paeisiu viskas bus gerai biggrin.gif gale padaryt cardio atrode misija neimanoma biggrin.gif

Laukine prerija , kur tu ten uzsiauginai kg , presas liuksiskas wub.gif grazu ziurret .

O as besededama ant sofkutes tikrai svoio biski priaugau ir , biski i sikna biggrin.gif ikeliau fotke viena biggrin.gif
Atsakyti
Pulsometras geras daiktas, nesvarbu kiek ta treniruotė trunka 4u.gif
Karalinda, pas mane lengva nebūna niekad. biggrin.gif pas mane ateina žmonės su sadomazochistiniu polinkiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visos gražiai atrodot, South pilvukas labai pagražėjęs, karalinda tokia neperkarus bet labai sportiška, laukine prerija labai didelis progresas, tik rankoms skirčiau daugiau dėmesio, nes bico visai nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 09:29)
Pulsometras geras daiktas, nesvarbu kiek ta treniruotė trunka  4u.gif
Karalinda, pas mane lengva nebūna niekad.  biggrin.gif  pas mane ateina žmonės su sadomazochistiniu polinkiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visos gražiai atrodot, South pilvukas labai pagražėjęs, karalinda tokia neperkarus bet labai sportiška, laukine prerija labai didelis progresas, tik rankoms skirčiau daugiau dėmesio, nes bico visai nėra  4u.gif

blimba rimtai pas mane bicas neauga, nzn kaip ji "uzauginti" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 07:29)
Karalinda, pas mane lengva nebūna niekad.  biggrin.gif  pas mane ateina žmonės su sadomazochistiniu polinkiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visos gražiai atrodot, South pilvukas labai pagražėjęs, karalinda tokia neperkarus bet labai sportiška, laukine prerija labai didelis progresas, tik rankoms skirčiau daugiau dėmesio, nes bico visai nėra  4u.gif

Kad as niekada nebuvau per karus , bet jai man kris svoris kris ir sikna smile.gif o nukratyti reikia keleta kg tikrai , nelipu ant svarstykliu nes zinau kad virs 60 biskuti yra biggrin.gif netraumuoju saves smile.gif nepamirskit kad as maza tai svoris toks tikrai nera labai mazas biggrin.gif snd pritupti neturiu galimybiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta proga ir as ikeliau savo geru 7 men. rezultata smile.gif Kaip sakoma, pasiekiau daugiau, nei pradzioj tikejaus.... Bet noriu dar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 24, 09:29)

gal parekomenduotum kažką ne itin brangaus, į ką atkreipti dėmesį renkantis? Paskaitinėjau, rašo tie ant riešo nelabai patikimi. Geriau su diržu g.gif Dėl firmų, neradau ats. kuri ten gera, kuri ne g.gif Mačiau skelbimuose yra po ~150lt g.gif Žodžiu, paprotink jei turi ką pasakyti apie pulsometrus biggrin.gif Beje, skaičiau tavo fb. Iškilo toks kl. dėl celiulito. Kažkaip rašei, jog tokiais atvejais būtina treniruoti giluminius raumenis pirmiausia, su kamuoliu ir kt. pusiausvyros reikalaujančiais pratimais, nes treniruojantis įprastai (stabilūs, didėjantys svoriai) jis užmaskuojamas po sutvirtėjusiu išoriniu sluoksniu ir tai yra blogai. Kiek yra teisybės, koks turėtų būti sportas esant vid. lygio celiulitui?
Atsakyti
Pumpum, o aš noriu nuodėmes išpažint - visą mėnesį be sporto. Atostogos, paskui daug įtampos ir skrydis į Lt, egzaminas per dvi dienas, va dar ryt vaiko operacija... Svorį be sporto metu ... žodžiu. Klausimas. Po tokios pertraukos turbūt programa kaip nauja jau skaitos, ar ne?
Atsakyti