Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 09 06, 14:31)
o koks siuo metu tavo svoris ir ugis? jei ne paslaptis  4u.gif  nes labai kudute dabar atrodai  smile.gif

ugis didelis, svoris mazas, raumenu riebalu skysciu kaulu rodikliai normose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2014 09 06, 17:51)
Pumpum, tu gali!!! nereali shaunuole!!! galiu tik isivaizduot kaip atrodai ir pavydet  blush2.gif

aciu!!! vis isgirstu paskatinimu ir pagyrimu kurie motyvuoja nesustot. siaubingas laikotarpis dabar. uzvalgiau ryte daugiau vaisiu, net akyse prasviesejo. vakar asaros jau kaupes, mamos gimtadieni sventem, o as tik varskes surio paragavau ir nusidejusi jauciausi kai visi kapojo sumustinius ir torta biggrin.gif kvapus uzuodziu is tolo, noriu visko, daros negera nuo to paties maisto. bet 2/3 kelio iveikti. iveikiau tiek iveiksiu ir dar. pradedu pastebet kaip sauseja oda ir plaukai labiau slenka. stengiuos nebepamirst vitaminu isgert smile.gif raumenys pavarge, sunku jau sportuot. skaudet neskauda beveik bet nuolat nuvarge ir neatsistato normaliai. situacija pagelbetu jei maziau dirbt reiktu, bet siaip darbas patinka ir padeda uzsimirst apie tai kaip noriu bandeliu ir pan biggrin.gif zodziu po visko galesiu viska smulkmeniskai aprasyti, kaip visa laika jauciausi, kas lengva, kas nelengva, kaip kovojau su stogu rovimu ir pan. tada gal sulauksiu maziau laisku noriu pasiruost varzyboms biggrin.gif nes dabar zmones nesuvokia koks tai pasiaukojimas, daznas valgo skaniai paruosta vistiena ir galvoja kad taip pat lengva bus ja valgyt virta su zaliom darzovem tik.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 06, 11:34)
ugis didelis, svoris mazas, raumenu riebalu skysciu kaulu rodikliai normose biggrin.gif
Papildyta:

aciu!!! vis isgirstu paskatinimu ir pagyrimu kurie motyvuoja nesustot. siaubingas laikotarpis dabar. uzvalgiau ryte daugiau vaisiu, net akyse prasviesejo. vakar asaros jau kaupes, mamos gimtadieni sventem, o as tik varskes surio paragavau ir nusidejusi jauciausi kai visi kapojo sumustinius ir torta biggrin.gif kvapus uzuodziu is tolo, noriu visko, daros negera nuo to paties maisto. bet 2/3 kelio iveikti. iveikiau tiek iveiksiu ir dar. pradedu pastebet kaip sauseja oda ir plaukai labiau slenka. stengiuos nebepamirst vitaminu isgert smile.gif raumenys pavarge, sunku jau sportuot. skaudet neskauda beveik bet nuolat nuvarge ir neatsistato normaliai. situacija pagelbetu jei maziau dirbt reiktu, bet siaip darbas patinka ir padeda uzsimirst apie tai kaip noriu bandeliu ir pan biggrin.gif zodziu po visko galesiu viska smulkmeniskai aprasyti, kaip visa laika jauciausi, kas lengva, kas nelengva, kaip kovojau su stogu rovimu ir pan. tada gal sulauksiu maziau laisku noriu pasiruost varzyboms biggrin.gif nes dabar zmones nesuvokia koks tai pasiaukojimas, daznas valgo skaniai paruosta vistiena ir galvoja kad taip pat lengva bus ja valgyt virta su zaliom darzovem tik.
jau tiek kelio nuejai, nepasiduok!!! 4u.gif tikiu, kad sunku... tu gali!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pumpum, atrodai puikiai, saunuole is didziosios raides thumbup.gif Tikiu, kad eisi iki galo, tiesiog tiek nuejus butu kvaila viska mesti, per daug pastangu ideta jau smile.gif

As net nenoriu taip atrodyti (tiksliau noriu, bet tik ne tokia "kaina"), nes kad tai pasiekti, reiskia kardinaliai keisti mityba, o tai yra ziauriai sunku ir viskas turi salutini poveiki smile.gif Butinai po varzybu parasyk, kaip tau ciuoze stogas, ka darei ir pan. man labai idomus tie salutiniai poveikiai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as grizau biggrin.gif Nepaisant savo metalines kojos sportuoju toliau smile.gif Greitos aerobikos jau nebelabai, jei biski kitaip koja pakreipi ar kas nepatinka- skaudeti pradeda. Na bet nepaisant to- judu smile.gif O kaip jus gyvenate, einu skaityti :0 Ziu pumpum jau varzybom ruosiesi, jezau kad tik sveikata nepareitu, paskaicius tavo isgyvenimus 4u.gif Karalinda- koks tavo plonumas blink.gif Ir isvis kokios cia visos plonos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 09 08, 11:00)
Sveikos, as grizau biggrin.gif Nepaisant savo metalines kojos sportuoju toliau smile.gif Greitos aerobikos jau nebelabai, jei biski kitaip koja pakreipi ar kas nepatinka- skaudeti pradeda. Na bet nepaisant to- judu smile.gif O kaip jus gyvenate, einu skaityti :0 Ziu pumpum jau varzybom ruosiesi, jezau kad tik sveikata nepareitu, paskaicius tavo isgyvenimus 4u.gif Karalinda- koks tavo plonumas blink.gif Ir isvis kokios cia visos plonos biggrin.gif

Gal tu nicus sumaisei biggrin.gif kur tu plonuma matai pas mane , per kuria vieta biggrin.gif

Pumpum , paskaicius tavo postus , matosi kad tikrai sunku ... smile.gif bet tu istversi , mazai beliko wink.gif
Atsakyti
http://www.shape.com...you-fat/slide/8

labai geras straipsnis 4u.gif 4u.gif
karalinda, kaip sekasi?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 18, 05:13)
http://www.shape.com...you-fat/slide/8

labai geras straipsnis  4u.gif  4u.gif
karalinda, kaip sekasi?

Sveika wink.gif. Dbr dar atostogauju , sesuo atskridus smile.gif antradieni grystu i sale bigsmile.gif ziauriai pasilgau , prisitinginiavau uztektinai biggrin.gif

Kaip tu ?? smile.gif
Atsakyti
Sportuoju, judu, krutu, biski begioju (tiesa sunkokai tai sekasi).

Darau atsispaudinus, klausimas kiek jus, ju geros formos padarot? As siuo metu tik 20 vnt.
Darau atsispaudimu issuki, trecioj savaitej esu.
Atsakyti
Apmirus musu temute biggrin.gif

Laukiu rytojaus. Sutapo taip, kad nuo penktadienio naujo sporto programike. Laukiu nesulaukiu. Biski prasiau kitokios smile.gif Buvo tokia 3k., kur gan daug raumenu grupiu apimama ir nemazai pratimuku. Dabar prasiau, kad is daugiau dienu, maziau pratimu per diena ir koncentruota i kazkuria tai kuno dali. Bandysiu sitoki varianta bigsmile.gif
Atsakyti
Aš pilnų atsispaudimu nechaltūrinant virš 30 padarau. Jei chaltūrinčiau gal ir daugiau padaryčiau, bet ne toks mano tikslas biggrin.gif
Aš apsirgusi buvau, tai tik 3x šią savaitę sportavau. Labai blogai.
Dar seminarą atlankiau vakar įdomų, ir kitam klube dirbti pradėjau.
Tokios tos naujienos, iki varžybų skaičiuoju paskutines savaites. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 09 21, 09:58)
Apmirus musu temute biggrin.gif

fainiai, as irgi darau, atskiras dienas: krutine+bicas, nugara+ tricas, kojos+peciai ir pilvo presas atsikra diena.

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 21, 15:21)
Aš pilnų atsispaudimu nechaltūrinant virš 30 padarau. Jei chaltūrinčiau gal ir daugiau padaryčiau, bet ne toks mano tikslas  biggrin.gif

maciau fb toki recepta ikelei, kur au vaizduote veikia ant galo bigsmile.gif

pradejau dar daryti tricams issuki ir pritupimu issuki lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia tik vienas iš vaizduotės patiekalų. Siaubas kokio brudo tik neprisimąstau dabar biggrin.gif
Aš mažiau tų iššūkių daryčiau. Dažnai treniruojamas raumuo degt pradeda ir sumažėja. Užteko man 1 pratimu per daug naujoj programoj daryt, -3cm raumeninės masės per 2mėn nuo sėdmenų. Ir vėl dainelė per naujo kol užauginsiu...
Atsakyti