Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

įmečiau foto šiandieninę
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 05, 12:38)
įmečiau foto šiandieninę

Nu nerealiai grazu bigsmile.gif swoon.gif
As niekada tokia nebusiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo "Ramune": 05 rugsėjo 2014 - 13:03
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 05, 12:38)
įmečiau foto šiandieninę

progresas bigsmile.gif
man užėjęs savęs nemylėjimas kažkoks rolleyes.gif tai spaudžiu penkis ir džiaugiuosi už jūsų pasiekimus thumbup.gif
Atsakyti
Pirma mintis buvo "b*** nebusiu tokia ryski niekad ;( " ... PAskui: "po simts, as tik 7 men. sportuoju ir dar ne maksimaliai, o jau ryskumo pas mane daug" biggrin.gif Aisku raumens pacio ir istvermes iki Pumpum toli toli dar smile.gif
O kojos.... aini naini.
Atsakyti
Pumpum,medali turi gauti tikrai,saunuole mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 09 05, 17:50)
Pirma mintis buvo "b*** nebusiu tokia ryski niekad ;( " ... PAskui: "po simts, as tik 7 men. sportuoju ir dar ne maksimaliai, o jau ryskumo pas mane daug" biggrin.gif Aisku raumens pacio ir istvermes iki Pumpum toli toli dar smile.gif
O kojos.... aini naini.

O as dabar dar numeciau pora kg.,tai siuo metu to ryskumo man uztenka tikrai,jei taip atrodysiu ir toliau,tai bus super smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 09 05, 17:27)
Pumpum,medali turi gauti tikrai,saunuole mirksiukas.gif .
Papildyta:

O as dabar dar numeciau pora kg.,tai siuo metu to ryskumo man uztenka tikrai,jei taip atrodysiu ir toliau,tai bus super smile.gif .

Nuo kur tau mesti , juk ir taip 50 nesiekiai ... smile.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 09 05, 20:42)
Nuo kur tau mesti , juk ir taip 50 nesiekiai ... smile.gif  blink.gif

Bet riebaliuko buvo biggrin.gif .Dabar pagaliau paryskejo rankos,kojos dar daugiau,presas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 09 05, 18:45)
Bet riebaliuko buvo biggrin.gif .Dabar pagaliau paryskejo rankos,kojos dar daugiau,presas biggrin.gif .

Tai rodyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 09 05, 16:50)
O kojos.... aini naini.

Su tokiu ryškumu jau galėčiau lipt į sceną, apie ką mes kalbam smile.gif baigsis varžybos, pradėsiu valgyt ir aš taip nebeatrodysiu kad ir kiek ten metų sportuosiu. smile.gif baisiai sunki kaina viso to, per anksti pradėjau, būtų užtekę pasilikti 6-8 savaites, o dabar gausis 12 iki pirmų varžybų. atėjo stadija kai stogą rauna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 09 06, 08:55)
Su tokiu ryškumu jau galėčiau lipt į sceną, apie ką mes kalbam  smile.gif  baigsis varžybos, pradėsiu valgyt ir aš taip nebeatrodysiu kad ir kiek ten metų sportuosiu.  smile.gif baisiai sunki kaina viso to, per anksti pradėjau, būtų užtekę pasilikti 6-8 savaites, o dabar gausis 12 iki pirmų varžybų. atėjo stadija kai stogą rauna  cool.gif

o koks siuo metu tavo svoris ir ugis? jei ne paslaptis 4u.gif nes labai kudute dabar atrodai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 09 05, 21:38)

Kad normaliai nepasifotkinsiu,nera gero apsvietimo vonioje,o tik ten didelis veidrodis biggrin.gif .
Atsakyti
Pumpum, tu gali!!! nereali shaunuole!!! galiu tik isivaizduot kaip atrodai ir pavydet blush2.gif
Atsakyti