QUOTE(Pumpum @ 2014 09 05, 12:38)
įmečiau foto šiandieninę
Nu nerealiai grazu

As niekada tokia nebusiu

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 05, 12:38)
įmečiau foto šiandieninę
progresas

man užėjęs savęs nemylėjimas kažkoks

Pirma mintis buvo "b*** nebusiu tokia ryski niekad ;( " ... PAskui: "po simts, as tik 7 men. sportuoju ir dar ne maksimaliai, o jau ryskumo pas mane daug"
Aisku raumens pacio ir istvermes iki Pumpum toli toli dar 
O kojos.... aini naini.

O kojos.... aini naini.
Pumpum,medali turi gauti tikrai,saunuole
.
Papildyta:
O as dabar dar numeciau pora kg.,tai siuo metu to ryskumo man uztenka tikrai,jei taip atrodysiu ir toliau,tai bus super
.

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 09 05, 17:50)
Pirma mintis buvo "b*** nebusiu tokia ryski niekad ;( " ... PAskui: "po simts, as tik 7 men. sportuoju ir dar ne maksimaliai, o jau ryskumo pas mane daug"
O kojos.... aini naini.

O kojos.... aini naini.
O as dabar dar numeciau pora kg.,tai siuo metu to ryskumo man uztenka tikrai,jei taip atrodysiu ir toliau,tai bus super

QUOTE(South @ 2014 09 05, 17:27)
Pumpum,medali turi gauti tikrai,saunuole
.
Papildyta:
.

Papildyta:

Nuo kur tau mesti , juk ir taip 50 nesiekiai ...

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 09 05, 20:42)
Bet riebaliuko buvo

QUOTE(South @ 2014 09 05, 18:45)
Tai rodyk

QUOTE(kvyka @ 2014 09 05, 16:50)
O kojos.... aini naini.

O kojos.... aini naini.
Su tokiu ryškumu jau galėčiau lipt į sceną, apie ką mes kalbam

QUOTE(Pumpum @ 2014 09 06, 08:55)
Su tokiu ryškumu jau galėčiau lipt į sceną, apie ką mes kalbam
baigsis varžybos, pradėsiu valgyt ir aš taip nebeatrodysiu kad ir kiek ten metų sportuosiu.
baisiai sunki kaina viso to, per anksti pradėjau, būtų užtekę pasilikti 6-8 savaites, o dabar gausis 12 iki pirmų varžybų. atėjo stadija kai stogą rauna 

o koks siuo metu tavo svoris ir ugis? jei ne paslaptis

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 09 05, 21:38)
Kad normaliai nepasifotkinsiu,nera gero apsvietimo vonioje,o tik ten didelis veidrodis

Pumpum, tu gali!!! nereali shaunuole!!! galiu tik isivaizduot kaip atrodai ir pavydet