Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 08 25, 06:45)
Merginos, na nejaugi gyvenimą išties taip gadina kažoks ”netobulumas” smile.gif suprantu, kai profesionalas, varžybos ir t.t. Bet keli cm ar net nematomas ”riebalas”- gyvenimas toks pilnas ir margas visko, beje dar ir trumpas...graži figūra-gerai. Labai gerai moteriai.. bet... 4u.gif

Man negadina , matomai tas riebalas matomas , viena pazystama , vienos mano drauges ppaklause , ar as nesilaukiu , nes pilvukas kazkoks idomus ... biggrin.gif tai matyt pamate ta riebala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NaminisAngelas @ 2014 08 24, 13:19)
Labukas 4u.gif  Ar priimsit į savo gretas? Lankau sporto salę jau antrą mėnesį, tik dabar savaitę nebuvau, sirgau angina, gydžiausi su temperatūra ir gerklės skausmu verysad.gif Tai vat, nuo rytojaus jau bandysiu grįžti nors dar šiek tiek bijau, nes labai kosinu. Na bet manau jei nepersistengsiu viskas bus gerai. Įprastai salėje pradeidžiu 2-3 valandas sportuodama. Pagrindinis dėmesys - pilvas, užpakaliukas ir kojos. Bandau mesti svorį plius nepalikti kabančios odos ir susiformuoti figūrą. Prieš porą metų svėriau 110 kg., dabar 76 - 77 kg. thumbup.gif
Bandau pasiekti 60 kg riba, bet pastebėjau labai įdomų dalyką g.gif Sportuoju jau antrą mėnesį, mitybą stengiuosi susiderinti, bet svoris mažai krenta - 4 kg per visą tą laiką, o va centimetrai tai žaibiškai tirpsta. Nuo ko tai gali priklausyti? Ar tai normalu? Gal turite kokių patarimų kaip suformuoti užpakaliuką ir kaip greičiau atsikratyti antsvorio? Kardio kiekvieną dieną užima valandą smile.gif

nepersistenk...
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 08 25, 08:45)
Merginos, na nejaugi gyvenimą išties taip gadina kažoks ”netobulumas” smile.gif suprantu, kai profesionalas, varžybos ir t.t. Bet keli cm ar net nematomas ”riebalas”- gyvenimas toks pilnas ir margas visko, beje dar ir trumpas...graži figūra-gerai. Labai gerai moteriai.. bet... 4u.gif

drinks_cheers.gif per daug mes visa tai sureiksminam smile.gif.
Atsakyti
Gyvenimo ir man negadina tas gramas nereikalingo riebalo, tiesiog, kai nera daugiau kg ka mesti, tai tas gramas gaunasi tarsi siekiamybe, motyvacija, o tai skatina nemesti sporto, susiimti, isbandyti savo galimybiu ribas. Aisku, jei labai gadintu gyvenima, turbut susiimciau su mityba ir labai viskas graziai nukristu... Bet nenoriu as tapti pikta ir valgyti tik salotos lapa su virta vista, o svajoti apie lazanija biggrin.gif Tai ir valgau viska ko noriu tuo metu, tik paziuriu, kad balansas butu tarp sveiko ir nesveiko maisto.

O siaip, man sportas dave ir duoda labai daug. Pirmiausia, susitvarke mano nuotaikos, neerzina smulkmenos, dingo visokios depresines nuotaikos, i bedas , problemas ziuriu visai kitom akim. Tikrai tikiu, kad sportuojant gaminasi kazkoks "laimes" hormonas ir saleje issikraunu, ten palieku visas neigiamas emocijas. Gal taip yra, kad sportuoju noriai, man patinka ka as darau, jauciuosi sedinti savo rogese. Kitas dalykas, kad sustiprejo imunitetas, visai as nesergu dabar. Susitvarke pagaliau mano periferine kraujotaka. Visa gyvenima man saldavo plastakos, pedos, nosis budavo ledine. Dabar sito nebeliko thumbup.gif Neslenka plaukai visai, oda pagrazejo, tai sieju su aktyvia kraujotaka, nes visos reikalingos medziagos turbut pasiekia plauko svogunelius, ko nebuvo anksciau. Beje sintetiniu jokiu papildu ir vitaminu visa vasara negeraiu ir negersiu (nebent pajusiu, kad kazko truksta, dabar tam nera poreikio).

Pavariau cia visa litanija biggrin.gif Tiesiog rasom tai ko siekiam, bet nelabai isigilinam, ka jau turim smile.gif Tai is sono turbut ir atrodo, kad plusam saleje dantis sukandusios del gramo riebalo ant pilvo, uzpakalio ar dar kur biggrin.gif
Atsakyti
Šauniai, Jurgita, man sportas tikras atradimas. thumbup.gif Tikra tiesa dėl tų hormonų..nuotaika visada gera, net ir pavargus... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 rugpjūčio 2014 - 21:25
Man uztenka mazdaug 10 dienu nesportuoti, kad as tapciau dirglesne, susierzinu del kokios smulkmenos, dar aprekiu esancius salia doh.gif O kai sportuoji, tai taip viskas grazu ir miela, vaikstau issisiepus biggrin.gif

Siandien is vis, padariau visa treniruote, dar 30 min kardio po visko. Iseinu is rubines ir turejau truputi laiko, laukiau kol atvaziuos mane paimti ir kalbejau su treneriu ir administratore. Tai treneris issitrauke ekleru dezute ir vaisina mane biggrin.gif Sakau kaip tik man po sporto "laiku ir vietoje" doh.gif lotuliukas.gif Na bet paemiau ir suvalgiau biggrin.gif Pasijuokem visi smagiai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, gal priimsit i smagu Jus buri? blush2.gif sportuoju jau 9 metai kasdien (ishskyrus savaitgalius) 4u.gif namie darau bodyflex ir su kamuoliu pratimus, sporto klube su staklem ir kardio 4u.gif esu 2-ju vaiku mama, ugis 167cm svoris 47-50kg. blush2.gif svyruoja bishkeli biggrin.gif
Pumpum , uzmaciau foto, atrodai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rashkyte: 25 rugpjūčio 2014 - 22:15
MAn biskuti tinginio reikalas uzejes. Tingiu iki sales nusibelsti. Konkreciai biggrin.gif Ne sportuoti, o iki sales. O man verkiant reikia pratimuuu su svoriais. Namie neapsieisiu lotuliukas.gif Kazkoki keista nuovargi jauciu, bet nezinau nuo ko. Vasara tikrai nepersitreniravau. Siaip nuo gyvenimo turbut.

Apetitas mazeja, tingiu valgyti daryti, zodzzz lotuliukas.gif Ka jau ka, o apsirijimai man niekad negresdavau doh.gif (nu tik kaku valgydavau kasdien). O man maisto reeeeeeik. Dar kitas dalykas yra pinigine prasme... Alga nedideja, o valgyti vos ne kaip uz du reikia, jei noriu mases daugiau doh.gif (ne tik kad kiekiu, bet ir kokybe). Tai bais susisimasciusi esu ir visokia kokia kitokia.

Pora dienu buvau ekstazej nuo savo presiuko, dab vel... dingo ekstaze.

Ir sveikinu nauja bendraminte uzejus i musu temuke. Ka musu, visu ji smile.gif Bendraminciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 08 26, 17:46)
Kazkoki keista nuovargi jauciu, bet nezinau nuo ko.
Alga nedideja, o valgyti vos ne kaip uz du reikia...
visiems manau buna, o gal vitaminu mazoka, liga bando kibti, sekina?
Del mitybos, na nekainuoja vienai labai jau daug, ir tai tikrai ne ta vieta kur reiktu taupyti, galima juk kitose srityse pasispaust?
Atsakyti
As tai nelabai isivaizduoju,kaip vienai gyvenant,galima daug ant maisto isleisti,gyvenciau viena,tai tiek nedaug reiktu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 26, 19:59)
As tai nelabai isivaizduoju,kaip vienai gyvenant,galima daug ant maisto isleisti,gyvenciau viena,tai tiek nedaug reiktu biggrin.gif .

Jo kai gyvenau viena , maistas paskutinej vidtoj buvo biggrin.gif tikrai daug neisleisdavau biggrin.gif suknele geriau nusipirkdavau biggrin.gif na bet tada buvau jauna , nesubrendus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 08 26, 23:35)
Jo kai gyvenau viena , maistas paskutinej vidtoj buvo biggrin.gif tikrai daug neisleisdavau biggrin.gif suknele geriau nusipirkdavau biggrin.gif na bet tada buvau jauna , nesubrendus biggrin.gif

biggrin.gif as pagrinde daug maistui isleidziu,nes vyras yra biggrin.gif ,dviese man su vaiku irgi daug nereiktu biggrin.gif .
Atsakyti