Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 08 19, 15:42)
man yra taip buve ir ne karta, gal pervargai darbe, ar persisportavai?

viskas tas pats ...

visiska apatija sportui , reikia motyvacijos , tos ugnies , kuria turejau .. laukdavau kol gryisu namo ir begsiu i sale , o kur ji dbr sad.gif liudna .. nenoriu apsileisti ...Bet nuejau i sale , neturiu visiskai jegu , ka daryti , pabegt nepabegu , svoriu nepakeliu , ziovauju baisiai verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 08 21, 20:40)
viskas tas pats ...

visiska apatija sportui , reikia motyvacijos , tos ugnies , kuria turejau .. laukdavau kol gryisu namo ir begsiu i sale , o kur ji dbr sad.gif liudna .. nenoriu apsileisti ...Bet nuejau i sale , neturiu visiskai jegu , ka daryti , pabegt nepabegu , svoriu nepakeliu , ziovauju baisiai  verysad.gif  doh.gif

labas, truksta vitavinu, papildu turbut. As tai siulyciau pailseti, issimiegoti, uzsiimti kita veikla savaite, dvi, keisti programa, gal minti dvirati, gal joga, gal prasitampyti ir t.t.

Papildyta:
Pumpum, labai grazus bikini blush2.gif

kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 08 21, 20:40)
viskas tas pats ...

visiska apatija sportui , reikia motyvacijos , tos ugnies , kuria turejau .. laukdavau kol gryisu namo ir begsiu i sale , o kur ji dbr sad.gif liudna .. nenoriu apsileisti ...Bet nuejau i sale , neturiu visiskai jegu , ka daryti , pabegt nepabegu , svoriu nepakeliu , ziovauju baisiai  verysad.gif  doh.gif

Pervargai,per daug buvai paisnerus i sporta,pailsek,pabandyk kazka kita pasportuoti,kazkuom uzsiimti.

pumpum,maudomas wub.gif ,kaip ir pati atrodai thumbup.gif .
Atsakyti
Karalinda, pailsėk 2sav ir sugrįžk vėl į ritmą, kartais poilsis tik į naudą.
Ačiū merginos už komplimentus, bikinis brangus, 250usd su siuntimu+muitas doh.gif
Atsakyti
Pamirsau kvyka pagirti,grazus presiukas wink.gif.
Atsakyti
įmečiau dar porą fotkių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 23, 22:47)
įmečiau dar porą fotkių  4u.gif

Nu puikiai thumbup.gif tik idegio truksta dbr biggrin.gif ir daug spakliaus ir jau gali lipt i scena wink.gif
Atsakyti
Pumpum, puikuole, sauniai thumbup.gif

Karalinda, gal pailsek kokia savaite ir neimk i galva, kad dingo noras sportuoti, uzsiimk kokia kita sau miela veikla. Man atrodo po savaites ar dvieju, pati pajausi, kad truksta sporto ir vel grisi su nauju ikvepimu. Man irgi buna, kad pasineri "stacia galva", o po to toks stilis buna, nesinori, tiesiog "perdegi". Ir dabar kazkaip lyg buvo sunku grizti i sporta, nes vasara viska isbalansavo, ritmo nebuvo... Na bet gavau dovanu fotosesija, tai vel priverte susiimti, nes noriu graziu fotkiu biggrin.gif Dar pagaliau nusipirkau baltymu miltus, tai jei juos geriu, reikia ir sportuoti, kad butu rezultatas. Sitie mazi dalykai vel priverte susiimti, ir jau savaite su mielu noru, maksimaliai sportuoju, kad vos pasikrutinu, vel pasijaute visi raumenukai smile.gif

Atsakyti
Pumpum,nei riebaliuko bigsmile.gif ,pavydziu 4u.gif ,tik man mases noretusi dar daugiau blush2.gif .
Atsakyti
ačiū panos 4u.gif
nutirpo viskas, tai ir man masės trūksta, kiek yra laiko tiek dar auginsiu ant kojų, bet kaži ar kas beužaugs labai biggrin.gif
Atsakyti
Nematau, bet tikiu, kad vaizdas puikus 4u.gif

Aš turbūt neišlipsiu iš stadijos “prieš“ į stadiją “po“. Kamuojuos su migrenom. Net neįsivaizdavau, kaip jos sekina organizmą. Dvi dienas prasikankinau lovoje, šiandien išbėgau ir po pirmo kilometro teko stot, kojos nebevilko unsure.gif Pratimus padariau šiaip ne taip. Matyt labiau kerta per ištvermę unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Ar priimsit į savo gretas? Lankau sporto salę jau antrą mėnesį, tik dabar savaitę nebuvau, sirgau angina, gydžiausi su temperatūra ir gerklės skausmu verysad.gif Tai vat, nuo rytojaus jau bandysiu grįžti nors dar šiek tiek bijau, nes labai kosinu. Na bet manau jei nepersistengsiu viskas bus gerai. Įprastai salėje pradeidžiu 2-3 valandas sportuodama. Pagrindinis dėmesys - pilvas, užpakaliukas ir kojos. Bandau mesti svorį plius nepalikti kabančios odos ir susiformuoti figūrą. Prieš porą metų svėriau 110 kg., dabar 76 - 77 kg. thumbup.gif
Bandau pasiekti 60 kg riba, bet pastebėjau labai įdomų dalyką g.gif Sportuoju jau antrą mėnesį, mitybą stengiuosi susiderinti, bet svoris mažai krenta - 4 kg per visą tą laiką, o va centimetrai tai žaibiškai tirpsta. Nuo ko tai gali priklausyti? Ar tai normalu? Gal turite kokių patarimų kaip suformuoti užpakaliuką ir kaip greičiau atsikratyti antsvorio? Kardio kiekvieną dieną užima valandą smile.gif
Atsakyti