Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pumpum, sveikinimai thumbup.gif

Padirbejau siandien taip gerai, kad duse gal kokias 5 min stovejau kol atsigavau biggrin.gif Bet isejus vel pajauciau ta malonuma, supratau ko man truko visa savaite smile.gif
Atsakyti
Panos nezinau kas daros :/ nesportuoju savaite su biskiu nei uzsidegimo nera nei sveikatos sad.gif reikia gero spyrio
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 08 17, 21:09)
man lygiai taip pat  drinks_cheers.gif  kad ir kiek sportavau saleje, lankiau aerobika ir pan. geriausiu rezultatu pasiekiau sportuodama buten namie..bet lazda turi du galus kaip sakoma, 3 menesius pasportavus namie jau norisi gryzti i sporto kluba blush2.gif

O as net nenoriu lyginti,koks buvo sportas namie ,ir koks dabar,sproto saleje,dziaugiuosi,kad prisiverciau sportuoti saleje,o ne namie biggrin.gif .

QUOTE(Pumpum @ 2014 08 18, 10:44)
O man pasipiršo savaitgalį  clap.gif
Tai savaitgalį važiavom švęsti prie jūros, nusikaltimų padariau su maistu biškį ir vyno taurę pakėliau  biggrin.gif  tai šiandien į salę deginti blogybių ir grįžti į ritmą eisiu  ax.gif

Sveikinimai 4u.gif .As jau isivaizduoju,koks nusikaltimas lotuliukas.gif ,juokingas turbut biggrin.gif .Ir nemanau,kad labai jau buvo ka isdeginti tongue.gif .

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 08 18, 18:54)
Panos nezinau kas daros :/ nesportuoju savaite su biskiu nei uzsidegimo nera nei sveikatos sad.gif reikia gero spyrio

Man tas pats buvo,kai buvo karsta,koki menesi vos karta, ar du sportavau,dinges noras buvo,o dabar vel jauciu,kad jegos grizta thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 08 13, 10:41)
Sveikos merginos,
ikeliau nauju foto i albuma  4u.gif  nelabai ryskios jos gavosi, bet bent jau mano akimis rezultatai yra  4u.gif  labai dziaugiuosi kojomis, pagaliau ispaudziau is ju to ko norejau, pasinaudosiu anksciau Pumpum vartotu terminu-pagaliau skilo mano kojos  biggrin.gif  biggrin.gif  isryskejo blauzda ir kas labiausiai dziugina, slaunis  drinks_cheers.gif cia sunkaus vasaros darbo su Shaun T ,,Insanity" rezultatas, gaila tik nuotraukose pilnai neatsispindi, realybe daug ryskiau atrodo.. apimtys slaunies nuo 54 cm iki 49 cm sumazejo  blush2.gif

Labai ryskus pasikeitimai,saunuole wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 08 18, 18:54)

man yra taip buve ir ne karta, gal pervargai darbe, ar persisportavai?
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 18, 11:44)
O man pasipiršo savaitgalį  clap.gif
Tai savaitgalį važiavom švęsti prie jūros, nusikaltimų padariau su maistu biškį ir vyno taurę pakėliau  biggrin.gif  tai šiandien į salę deginti blogybių ir grįžti į ritmą eisiu  ax.gif

Oi kaip pavydziu zmonem, kas su antrom pusem... pirslybos... vestuuuuuveees.... ammmmm smile.gif Mieeeela, grazuuuu smile.gif

O dabar apie sporta.

Karoooceee. Pagaliau atveso biggrin.gif Juhuuu! Bet blogai, kad pirmadieni sale vel sausakimsa buvo (Gi dirbu iki 17 val., i kluba po darbo nusigaunu per pati pika). Teko ilgai laukti, dalintis, pe rilgas pertraukas darytis, laviruoti... kazkaip prie gero per greit pripratau doh.gif

PRadejau po truputi ir namie su savo svoriu dirbti. Paskaudejo raumenukus ax.gif MAlooniai... Bet be sales su svoriais tikrai nebus rezultatu, tad nemesiu, kad ir kaip finansiskai butu paprasciau lotuliukas.gif Ir vasara turbut tikrai tik forma palaikiau, nes stoviu dabar vietoj. Jokio progreso vel nebematyti smile.gif
Atsakyti
Pumpum, didžiausi sveikinimai! 4u.gif be galo gražūs ir sėkmingi tau šie metai smile.gif

Tuo pačiu paklausiu, ar teko dirbti su širdininkais? Kalbu apie situacijas, kai žmogui dėl vožtuvų ydų ar aukšto pulso negalima intensyviai sportuoti ir apkrauti širdies. Darbui salėje tai turbūt neturi labai didelės įtakos, nes tempas yra reguliuojamas dalykas?
Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus 4u.gif
Dėl širdininkų visados dedu pulsometrą ir sekam pulsą kad normos ribose būtų. Ir dar pasiūlau apsilankyti pas daktarus paklausti ar leidžia sportuoti biggrin.gif
Pagaliau bikinis atkeliavo, ai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 20, 17:10)
Ačiū merginos už sveikinimus  4u.gif
Dėl širdininkų visados dedu pulsometrą ir sekam pulsą kad normos ribose būtų. Ir dar pasiūlau apsilankyti pas daktarus paklausti ar leidžia sportuoti  biggrin.gif
Pagaliau bikinis atkeliavo, ai gražus  wub.gif

Pasirodyk bigsmile.gif ,please biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2014 08 20, 21:49)
Pasirodyk  bigsmile.gif ,please biggrin.gif .

As ir nuoooooriu pamatyyyyyti smile.gif

p.s. ikeliau i albumiuka savo presiuka ax.gif PRasikale ir man jau kazkiek...
Atsakyti
įmečiau į albumiuką, paprašysiu ryt kad draugas normaliai su aukštakulniais nufotkintų kokią pozą išlaužus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 08 20, 21:16)
įmečiau į albumiuką, paprašysiu ryt kad draugas normaliai su aukštakulniais nufotkintų kokią pozą išlaužus  lotuliukas.gif

Labai grazus maudymukas , ir pati puikiai atrodai smile.gif ir tikrai peciai islindo jau smile.gif super thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai, kad geruuuuulis wink.gif GRAZI ta Pumpum musu smile.gif
Atsakyti