Įkraunama...
Įkraunama...

Erdves zuikis :)

liux foto kur didelej vonioj thumbup.gif i ka jis taip ziuri? laugh.gif
Atsakyti
user posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuotraukytė wub.gif wub.gif wub.gif

O iš kur vonią gavot g.gif ? Juk pas jus dušas laugh.gif laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Letta, klaipedoj vonia yra smile.gif pas LAuryno prosenelius, uch baisiai skamba smile.gif)))

Daivuk, ramus kokias 15-20 min, o paskui mama imk mane ir zaidziam kartu smile.gif)))
Atsakyti
Na augat neispasakytai greitai laugh.gif Laurynas vonioje kaip zuviukas,saunuoliukas vyriukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man grazu - toks mazas pumpuriukas, tokioje dideleje lovoje thumbup.gif biggrin.gif
Na, Letta, ir atmintis pas Tave, kur vonia, kur dusas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (SandraBulock @ 2004 10 11, 16:27)
O man grazu - toks mazas pumpuriukas, tokioje dideleje lovoje thumbup.gif biggrin.gif
Na, Letta, ir atmintis pas Tave, kur vonia, kur dusas laugh.gif

pas mus namuose dusas, o pas mano senelius vonia smile.gif
tai tenka 300 km iki vonios vaziuot smile.gif

Meisy, jis ziuri i mano mama smile.gif ji su akiniais, o akiniai visiems vaikams baisiai idomus dalykas smile.gif
Atsakyti
ooooho, jau visas vyrukas thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif Saunuole mamyte.. Kaip patogiai biciukas sedi.. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
o cia mociutes isradimas smile.gif zaislas prisegtas prie Lauryno rankutes smile.gif jis ja makaluoja ir zaisliukas juda ir barska smile.gif
p.s. tik nesugalvokit priristi prie pirsto, nes uzsivers ir rankute prades melynuoti. jau vienas tetis buvo atleistas is aukles pareigu kai pririso baliona ir siulas uzverze pirsteli. taigi, mociute patobulino isradima ir prisege prie megztuko smile.gif
Atsakyti
Labai garzu suneli turit, o jau koks paauges wub.gif
Atsakyti
na jau koks dickis wub.gif labai i mamyte panasus heart.gif
Atsakyti
thumbup.gif Aukit dideli, labai graziai atrodot thumbup.gif
Atsakyti