Įkraunama...
Įkraunama...

Erdves zuikis :)

QUOTE (SandraBulock @ 2004 09 29, 18:49)
O sakotis kokia proga (bobiskas smalsumas) laugh.gif . Gal jau kristijotes?

Buvo svenciama labai daug progu : mano,vyro, mamos gimtadieniai, musu su vyri vestuviu metines, tevu sidabrines vestuves ir Lauryno gimimas smile.gif
is tikruju tai sakotis super didelis buvo smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif naujos nuotraukytes. ar man pasivaideno, ar Laurynukas skruoste duobute grazia turi?
Atsakyti
QUOTE (Meisy @ 2004 10 02, 11:42)
thumbup.gif naujos nuotraukytes. ar man pasivaideno, ar Laurynukas skruoste duobute grazia turi?

taip, turi zavia duobute, kuri veliau panas vilios smile.gif
Atsakyti
Laurynukas kaip paaugo thumbup.gif i mamyte panasus wub.gif

Kiek pas jus laipsniu namie, kad jus taip siltai apsirenge g.gif
Atsakyti
Nu jau fotke su ta ''drauge" tai thumbup.gif Laurynas biciukas kaip reikiant thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jau su ta duobute tikrai paneles lengva vilioti bus. labai graziai augat. thumbup.gif
Atsakyti
kaip ant mieliu augam wink.gif -jau visas vyrukas thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuoliukai thumbup.gif Mes, kad nereikėtų grindų plauti, vaiko vonelę įstatome į vonią thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Letta @ 2004 10 04, 10:29)
Šaunuoliukai thumbup.gif Mes, kad nereikėtų grindų plauti, vaiko vonelę įstatome į vonią thumbup.gif thumbup.gif tongue.gif

jei mes turetume vonia(pas mus dusas)tai mes jau dideleje vonioje plaukiotume, nes sitoje kai ant pilvo apverciam tai Laurynas keliais ropoja smile.gif)))
Atsakyti
user posted image
Pamaciau sita nuotrauka ir aiktelejau - nu labai jau i mano 2.gif panasus cia smile.gif smile.gif . Ir dar mes toki pati ranksluosti turim laugh.gif laugh.gif . Beje mes irgi neturim vonios o tik duso kabina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 spalio 2004 - 16:36
Visai as duodu blink.gif ... Laurynukas jau toks didelis, o as ... ziuriu kaip is medzio iskritusi wink.gif Vat rolleyes.gif
Sveikinu clap.gif Labai grazus berniukas clap.gif
O ir tu taip pasikeitusi! Siaubas! Net pavydas ima... Mano bicui jau daugiau nei 2.5 metukai, o as niekaip i savo "vezias" nesugriztu mad.gif
Sauni jusu seimynele.Ir kiek matau, veikli - grybaujat... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Sekmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viduliukas: 05 spalio 2004 - 11:07
QUOTE (westa @ 2004 10 04, 16:36)
Pamaciau sita nuotrauka ir aiktelejau - nu labai jau i mano 2.gif panasus cia smile.gif smile.gif . Ir dar mes toki pati ranksluosti turim laugh.gif laugh.gif . Beje mes irgi neturim vonios o tik duso kabina biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

westa, kiek daug sutapimu smile.gif)))
Atsakyti