Įkraunama...
Įkraunama...

Erdves zuikis :)

saunuoliukai jus visi. ir pagrybaut suspejot laugh.gif
Meisy, tai taip pasikeiciau, kad brolis neatpazino? nors tiek jis mane ir mate
na, jis sake, kad labai jau sudziuvus buvai, o dabar tokia pasitaisius smile.gif
grazus labai tavo sunaitelis ir jau ugtelejes truputi.
Atsakyti
ale koks grybautojas rolleyes.gif clap_1.gif o ten kur pas seneli lovoj faina labai nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Saunuoliukai kokie jus clap.gif
Ir teisingai darai, Erdve, kad Laurynuka pratini prie sio pasaulio.. gi ne siltnamio gelyte jis.. wink.gif
Atsakyti
labai thumbup.gif fotosesija. o kur tie tavo kg nenutirpe? man tai lieknute nuotraukose atrodai smile.gif
Atsakyti
koks zuikutis nemazas!!! o jau mamka nevaryk dievo i medi.. as i savus tik po 8men ilindau !!! o tu kaip nuo podiumo nulipus!!! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Erdve @ 2004 09 06, 10:44)
o-pa-pa pas mama ant ranku smile.gif

KOkia tu plona thumbup.gif norėčiau ir aš taip po gimdymo atrodyti smile.gif
Papildyta @ [mergetime]1094480612[/mergetime]
Įsimintiniausia akimirka pirma foto thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 06 rugsėjo 2004 - 16:20
Nuotraukytes thumbup.gif Labai fainos!!!
Atsakyti
Na, rytas pas seneli tai man patiko clap.gif clap.gif clap.gif . Turbut senelis neperdaugiausiai anuku turi, o gal visus taip myli clap.gif wub.gif
Atsakyti
Zmona, visai as ne plona smile.gif tiksliau ne tokia plona kokia buvau iki gimdymo, bet manau kai daugiau pasivazinesiu su vezimu tai suplonesiu smile.gif))

SandraBulock, cia pirmasis anukas smile.gif bet ir mes su sese pas tevus taip rytus leisdavom:)
Atsakyti
Labai grzios nuotraukytes..
Nu Erdve, tikrai nevaryk dievo i medi... Ji matai ne plona.. ar ne tokia plona.. Taip tu ne plona, o LABAI plona.. rolleyes.gif biggrin.gif
Ech, kad man tokia figura... tik pries 10-8 metus tokia buvau.. na o dabar tai i tokias nuotruakytes netilpciau... biggrin.gif
Atsakyti
Vajei kaip laikas greitai eina rolleyes.gif tavo sunelis jau kaip turi buti paauges wub.gif jau toks didelis thumbup.gif clap.gif
O rytas pas seneli tai tikrai topinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif Grazu sveikinam isvydus pasauli!!! clap.gif
user posted image
Atsakyti