saunuoliukai jus visi. ir pagrybaut suspejot
QUOTE |
Meisy, tai taip pasikeiciau, kad brolis neatpazino? nors tiek jis mane ir mate |
na, jis sake, kad labai jau sudziuvus buvai, o dabar tokia pasitaisius
grazus labai tavo sunaitelis ir jau ugtelejes truputi.
grazus labai tavo sunaitelis ir jau ugtelejes truputi.
ale koks grybautojas o ten kur pas seneli lovoj faina labai nuotrauka
Saunuoliukai kokie jus
Ir teisingai darai, Erdve, kad Laurynuka pratini prie sio pasaulio.. gi ne siltnamio gelyte jis..
Ir teisingai darai, Erdve, kad Laurynuka pratini prie sio pasaulio.. gi ne siltnamio gelyte jis..
labai fotosesija. o kur tie tavo kg nenutirpe? man tai lieknute nuotraukose atrodai
koks zuikutis nemazas!!! o jau mamka nevaryk dievo i medi.. as i savus tik po 8men ilindau !!! o tu kaip nuo podiumo nulipus!!!
Na, rytas pas seneli tai man patiko . Turbut senelis neperdaugiausiai anuku turi, o gal visus taip myli
Zmona, visai as ne plona tiksliau ne tokia plona kokia buvau iki gimdymo, bet manau kai daugiau pasivazinesiu su vezimu tai suplonesiu ))
SandraBulock, cia pirmasis anukas bet ir mes su sese pas tevus taip rytus leisdavom:)
SandraBulock, cia pirmasis anukas bet ir mes su sese pas tevus taip rytus leisdavom:)
Labai grzios nuotraukytes..
Nu Erdve, tikrai nevaryk dievo i medi... Ji matai ne plona.. ar ne tokia plona.. Taip tu ne plona, o LABAI plona..
Ech, kad man tokia figura... tik pries 10-8 metus tokia buvau.. na o dabar tai i tokias nuotruakytes netilpciau...
Nu Erdve, tikrai nevaryk dievo i medi... Ji matai ne plona.. ar ne tokia plona.. Taip tu ne plona, o LABAI plona..
Ech, kad man tokia figura... tik pries 10-8 metus tokia buvau.. na o dabar tai i tokias nuotruakytes netilpciau...
Vajei kaip laikas greitai eina tavo sunelis jau kaip turi buti paauges jau toks didelis
O rytas pas seneli tai tikrai topinis
O rytas pas seneli tai tikrai topinis
Grazu sveikinam isvydus pasauli!!!