Lexana, sulauksi ir tu savo mazylio ir tada guledama salia jo negalesi atsistebet kaip vaikai moka maivytis
siandien mes kazkaip nenorim miegot, vis prasomes ant ranku, tai jau tokiu mimiku pamaciau, kad griuk negyvas
O mes tikriausiai pagaliau varda issirinkom
jeigu niekas nepasiulys geresnio tai as busiu Laurynas
jeigu niekas nepasiulys geresnio tai as busiu Laurynas
Erdve, as be zodziu dievuleliau... asara spaudziasi.. dar taip neseniai.. o jau.. tai vis delto sunelis jetus kaip faina!!!! NEGALIU!!! BUCKIAI JUMS!!!! grazuolis lelius!!!
Erdve, labai labai sveikinu tave!!! Mazylis nuostabus, vienintelis ir nepakartojamas .
Aukit sveikuciai ir diduciai
Aukit sveikuciai ir diduciai
Ziema, Miskouoga, aciu uz sveikinimus tiesa pasakius, pasiilgau jusu ir Agotos grycios
Oho jau kaip turi but vyriukas,tikras fainuoliukas
as tavo foto broliui parodziau, tai jis netikejo, kad tu ta pati mergina, kuria jis mate pas mane namuose, bet sake, kad lialiunis tavo kopija
Westa, aciu uz sveikinimus
laikas tai suoliais bega
Meisy, tai taip pasikeiciau, kad brolis neatpazino? nors tiek jis mane ir mate
sulaukem triju savaiteliu ir issiruosem grybaut
taigi foto su pirmaisiais grybais tie baravykai, kur vertikaliai padeti tai musu su laurynu rasti ir tas kibiras su voveruskom irgi nebe musu pagalbos pririnktas
laikas tai suoliais bega
Meisy, tai taip pasikeiciau, kad brolis neatpazino? nors tiek jis mane ir mate
sulaukem triju savaiteliu ir issiruosem grybaut
taigi foto su pirmaisiais grybais tie baravykai, kur vertikaliai padeti tai musu su laurynu rasti ir tas kibiras su voveruskom irgi nebe musu pagalbos pririnktas
Erdve nuotraukytės Nu labai jau gražios Šaunuoliai grybautojai O gydytoja dar mus barė, kad savaitės laiko vaiką mašinoj vežiojom O kaip tu laikei Lauryną, kai grybus rinkot?
Letta, musu grybavimas atrode taip: Laurynas vezimelyje, o mama su kasiku rankoj pavaziuojam keliuku, tada pastatau vezimeli, pati aprenku grybus tokiu spinduliu, kad matyciau vezimeli ir vel toliau vaziuojam kai uzejo lietutis tai vezimeli apdengem neperslampanciom striukem ir toliau sau grybavom, o lelius visa laika sau ramiai miegojo
nemanau, kad blogai darau tempdama vaika i miska, juk ten grynas oras aisku ant vezimelio buvau uzdejus tinkleli, kad visokie uodai nesukandziotu
nemanau, kad blogai darau tempdama vaika i miska, juk ten grynas oras aisku ant vezimelio buvau uzdejus tinkleli, kad visokie uodai nesukandziotu
QUOTE (Erdve @ 2004 08 31, 09:16) |
Letta, musu grybavimas atrode taip: Laurynas vezimelyje, o mama su kasiku rankoj pavaziuojam keliuku, tada pastatau vezimeli, pati aprenku grybus tokiu spinduliu, kad matyciau vezimeli ir vel toliau vaziuojam kai uzejo lietutis tai vezimeli apdengem neperslampanciom striukem ir toliau sau grybavom, o lelius visa laika sau ramiai miegojo nemanau, kad blogai darau tempdama vaika i miska, juk ten grynas oras aisku ant vezimelio buvau uzdejus tinkleli, kad visokie uodai nesukandziotu |
Dar kartą sakau ŠAUNUOLIAI
Aš irgi tik už tai, kad vaikų nereikia kažkokiom ypatingom šiltnamio sąlygom laikyti. Tokie vaikai vėliau dažniau serga, nei tie, kurie nuo mažens gyveno normalų gyvenimą