Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 49

su sveikata viskas tas pats.nieko....Nervai nebelaiko verysad.gif .del laukimo
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 18, 11:18)
Vyras, kaip ir visi vyrai, zenytis bijo hihihi.gif  Uz tai ir be nuotaikos. biggrin.gif
Ida, linkiu jums rytoj grazios sventes 4u.gif

ot ir nepataikei.svente sekmadieni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 17, 18:14)
S
Viskas kitiems baigiasi gerai, o man ne taip.

Jūs pati perskaitykit ,kokią nesąmonę parašėt? Nepykit, bet tai netiesa, visiems būna visko. Tik sava bėda arčiausiai skūros, pačiam savu kūnu ir nervais tenka iškentėt. Įsiskaitykit į kitų istorijas. Pamatysit, kad daug blogesnių situacijų yra. Tiesiog tas blogybes priimkit ir susistatykit tokį planą - apmatą kaip jūs jas įveiksit arba prie jų prisitaikysit (jei neįmanoma išvengt).
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 18, 10:17)
Sveikos, merginos,

5 m ruošiasi gyventi? Oho - šaunuolė, tai ji optimistė,  aš tokia nesu....

Pratylėjau apie saulę, tiek to, bet čia......jau barsiuos-sudarei sutartį su Dievu??? Žinok, čia jau dilgėlių maža, jau gausi pendelį uodegon bash.gif
Ida1, vis tik ženyjatės bigsmile.gif Tai ko tu čia stebiesi dėl vyro nuotakos? Tikiuosi nepaspruks hihihi.gif
Gedvvita, gal jau gana save laidot?
Atsakyti
Priimu visus kritikos žodžius skirtus man, bet aš neturėjau galvoje kad kitiems geriau, o man blogiausia ligų atveju, o aplamai gyvenimą. Pvz. sūnus komoje su galvos trauma- visi tuoj pasakoja atsitikimus kaip kitiems baigėsi laimingai,nors buvo baisesnė situacija bet mums baigėsi liūdnai, tėvas suserga plaučių v. ,vėl remėsi kitų atvejais net baisesniais ir galvoji gal dabar dievulis įrašys mus į laimingųjų sąrašą, bet ne... ir dabar gali pasikartoti mano karti patirtis.
O šiaip , kad ir jei ras ką blogą nelabai ir bijau tik skaudu, kad labai dažnai mane aplanko nelaimės ( ligos, nelaimės) ir kada galėsiu atsipūsti.
Atsakyti
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 18, 13:38)
O šiaip , kad ir jei ras ką blogą nelabai ir bijau tik skaudu, kad labai dažnai mane aplanko nelaimės ( ligos, nelaimės) ir kada galėsiu atsipūsti.

Tu ne viena, čia daug likimų tokių "pagerintų", aš savąjį vadinu "aviakatastrofa", tiesiog toks likimas, dalia tokia skirta, vieni žygiuoja lengvu žingsniu per gyvenimą, kitiems gi nuolat tenka balansuoti ant tos plonytės linijos.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 18, 13:36)
Pratylėjau apie saulę, tiek to, bet čia......jau barsiuos-sudarei sutartį su Dievu??? Žinok, čia  jau dilgėlių maža, jau gausi pendelį uodegon bash.gif
Ida1, vis tik ženyjatės bigsmile.gif Tai ko tu čia stebiesi dėl vyro nuotakos? Tikiuosi nepaspruks    hihihi.gif
Gedvvita, gal jau gana save laidot?

zenysiuos mergaites ir suknele balta desiuos.isvesiu visus i soda .is ten gal nepaspruks ax.gif Noriu kad pries Dieva viskas atlikta butu.o tada tik Gyvent reiks.vaikus augint ir medzius sodint.ir namus uzbaigt...
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2014 07 18, 12:57)
zenysiuos mergaites ir suknele balta desiuos.isvesiu visus i soda .is ten gal nepaspruks ax.gif Noriu kad pries Dieva viskas atlikta butu.o tada tik Gyvent reiks.vaikus augint ir medzius sodint.ir namus uzbaigt...

Idut, iš visos širdies linkiu Dievo palaimos Jūsų šeimai! GYVENKIT LAIMINGAI!
Atsakyti
Palinkėkim viena kitai stiprybės, ir kibkim dantimis į gyvenimą. Aišku daug minčių galvoje sukasi, bet dar vienas gal kam idiotiškas klausimas mane kankina : mano tėvą labai greitai pribaigė "žaibiškas" v. , ar ir aš galiu paveldėti tokią dovaną, ar čia kokia v. komplikacija ar toks būna tik atskiriems organams. (gal suprasit mano klausimą smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 18, 12:36)
Žinok, čia  jau dilgėlių maža, jau gausi pendelį uodegon bash.gif

Duok, ir dilgėlių, ir pendelį 4u.gif Kad tik neteisi dėl blogio būčiau, sutinku būt apkulta tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 18, 13:06)
Palinkėkim viena kitai stiprybės, ir kibkim dantimis į gyvenimą. Aišku daug minčių galvoje sukasi, bet dar vienas gal kam idiotiškas klausimas mane kankina : mano tėvą labai greitai pribaigė "žaibiškas" v. , ar ir aš galiu paveldėti tokią dovaną, ar čia kokia v. komplikacija ar toks būna tik atskiriems organams. (gal suprasit mano klausimą smile.gif)

Kad nereikėtų spėlioti, pasidaryk BRCA1 ir 2 genų mutacijas pas Janavičių Santariškėsi. Nereiks galvot, gal paveldėjau, gal ne. Jis pasakys iš kraujo tyrimo. Pasiimk siuntimą iš šeimos daktarės, kad nereiktų mokėti, ir užsiregistruok iš anksto - eilės pas jį apie 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Gedvvita @ 2014 07 18, 12:38)
bet ne... ir dabar gali pasikartoti mano karti patirtis.

Tik nesiprogramuok iš anksto mirksiukas.gif
QUOTE(ida1 @ 2014 07 18, 12:57)

Pačios gražiausios jums šventės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 07 18, 14:10)
Duok, ir dilgėlių, ir pendelį  4u.gif  Kad tik neteisi dėl  blogio būčiau, sutinku būt apkulta tongue.gif

Papildyta:

Kad nereikėtų spėlioti, pasidaryk BRCA1 ir 2 genų mutacijas pas Janavičių Santariškėsi. Nereiks galvot, gal paveldėjau, gal ne. Jis pasakys iš kraujo tyrimo. Pasiimk siuntimą iš šeimos daktarės, kad nereiktų mokėti, ir užsiregistruok iš anksto - eilės pas jį apie 3 mėn.

As ir labai noriu pasidaryti tuos tyrimus,bet gydytoja seimos pasake ,kad neverta ,nes ir taip esu rizikos grupei....kaip suprasti? Nori suzinoti ,save nuraminti,kaip jau bus taip ,bet zinai...o cia neverta,kad taip ar taip sergu...nors mano tevai abu sveiki,tik viena ssenelis sirgo.Patarkite? Ir, ar tikrai su siuntimu nemokamai?
Papildyta:
QUOTE(skorpe555 @ 2014 07 18, 15:06)
As ir labai noriu pasidaryti tuos tyrimus,bet gydytoja seimos pasake ,kad neverta ,nes ir taip esu rizikos grupei....kaip suprasti? Nori suzinoti ,save nuraminti,kaip jau bus taip ,bet zinai...o cia neverta,kad taip ar taip sergu...nors mano tevai abu sveiki,tik viena ssenelis  sirgo.Patarkite? Ir, ar tikrai su siuntimu nemokamai?

Gal man primigtynai reikalauti to siuntimo! g.gif
Atsakyti
wilow http://shot.qip.ru/ per čia kelk mirksiukas.gif Ten tik užkrauti nuotrauką reikia, kopijuoti antrą kodą/nuorodą ir dėk čia mirksiukas.gif
Atsakyti