Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 49

QUOTE(kastuvas @ 2014 08 06, 13:14)
yahoo.gif mts nėra,

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, nors visos buvom tuo tikros, tik kastuvas čia trizniojo biggrin.gif
Nu ne veltui arbūzai pas mane darže auga thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui, kastuve , sveik, gydykis, stiprėk. Ir daugiau tokių baisybių nefantazuok.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 08 05, 23:01)
Kiaušidžių vėžys. 2 stadija. 2. Aš, kai pagalvoji, medicinos stebuklas. 22 m. susirgau plius dar su kiausidziu veziui nebudingom mts smegenyse.  ax.gif

Džiugu, kad nėra taip blogai, pradėjau skaityt tavo istoriją, tik laiko nelabai turiu. Labai gražiai parašyta pradžia. Aš ir į daug ką ėmiau kitaip žiūrėti, kai susirgo mama.
Pabėgau truputuką anksčiau - reiks "mažulę" pasiimt iš darželio ir lėkt į slaugą.
Atsakyti
rokada,mano vyrui skrandzio limfoma+stuburo isvarza.Jam irgi norejo skirti reabilitacija,bet hematologai sake,kad negalima jokiu proceduru su elektra ir su sildymu schmoll.gif .O,kadangi vandens proceduru negalima po persirgto infarkto,tai liko tik manksta ir masazas. Nors esu girdejus nuomoniu,kad ir masazas negerai,bet mums gyd sake,kad galima.Sveikatytes visiems ligoniukams! 4u.gif Kasciai atlego,truputi vesesnis oras visu sveikatoms bus geriau!
Atsakyti
http://www.sibiroflo...-augalai/mauda/
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 08 06, 09:05)
Ida, nežinau ką tau patars kitos, bet aš manau, kad visokius papildus ir žoles geriau vartoti ne tarp chemijų, o joms jau pasibaigus. Nebent pas jus tarpai tarp chemijų bus labai ilgi  g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip tarp chemija nebent tik berots dilgeliu arbata, kad kepenis valytu, o seip jokiu jokiu zoliu ar papildu!

QUOTE(willow @ 2014 08 06, 10:10)
Kastuve, po galais, nustok!!!!!!!!!!!!!! Kai žinosi, tada šnekėk. Kad Tau nieko nebūtų  4u.gif Žoles tarp chemijų draudžia ir Ruolia. Aš irgi tam turiu planą, tik drastiškesnį, pažiūrėsiu, ką daryt po konsultacijos su Rutkauskiene.... Dabartam ruošiuos... Man netinka toks vartojimas,  nuvažiavau, prisipirkau žolių ir vualia.... Veikimą ir tyrimus reik labai žiūrėt.... Neužsikelt hemoglobino, nes labai geras itr aukštas nerodo sveikatos, geriau skystesnis kraujas, labiau organizmas valosi... Dėl žolių visgi rekomenduočiau Balvočiūtę, Rulia labai jau papildus kiša, se primygtinai....

Ida, aš dar turiu idėją pas homeopatus (musmirės ir kt....) , tai dabar ieškau kur... Gal bandėt?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir uz Balvociute
vyras vaikscioja pas Hemeopate, bet cia per pazintis ji paeme, nes ji dar Santariskese dirba rebilotolege, tai hemeopatija ne daug uzsiema ir pas ja labai brangu, berots Anyksciuose tas pats metodas zymiai pigesnis. Tenapziuri kompiuteriu visa tavo organizma, pasako kaip atliktos operacijos ar gerai ar blogai, net kurios buvo labai seniai padarytos, mato kas negerai kuriose organuose, ir tada nustato gydyma hemeopatiniais zirniukais. Vyras jau metus juos vartoja.

QUOTE(kastuvas @ 2014 08 06, 14:14)
yahoo.gif mts nėra, jei gerai išgirdau ką sesutė telefonu sakė. užtat yra kažkokia 25 mm cista prie žandikaulio. nežinau kas ten per biesas, o daktarė nekelia ragelio jau pusantros valandos sėkmingai. nežinau, važiuot ar penktadienį pasiklausiu eidama kraujo tyrimo darytis.

o galvą tai vis tiek skauda...

paskaičiau willow straipsniuką. varau arbūzo pirkti biggrin.gif


Papildyta:
sveikinu Kastuvai su gerom ziniom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ui Kastuvai ,kokios geros zinios clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2014 08 06, 19:54)
rokada,mano vyrui skrandzio limfoma+stuburo isvarza.Jam irgi norejo skirti reabilitacija,bet hematologai sake,kad negalima jokiu proceduru su elektra ir su sildymu schmoll.gif .O,kadangi vandens proceduru negalima po persirgto infarkto,tai liko tik manksta ir masazas. Nors esu girdejus nuomoniu,kad ir masazas negerai,bet mums gyd sake,kad galima.Sveikatytes visiems ligoniukams! 4u.gif Kasciai atlego,truputi vesesnis oras visu sveikatoms bus geriau!


aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 08 06, 13:14)
yahoo.gif mts nėra, jei gerai išgirdau ką sesutė telefonu sakė. užtat yra kažkokia 25 mm cista prie žandikaulio. nežinau kas ten per biesas, o daktarė nekelia ragelio jau pusantros valandos sėkmingai.

Cha! HAHAH VALIOOOO!!! Tai reikejo myzt i bata dvi dienas??? smile.gif)) buckis, kastuvai :-)
Pas mane uz zandikaulio cista rasta pries 6 metus. Nieko te ji nereiskia, daktarai net demesio nekreipe. Tiesa, po kazkiek laiko toj pusej protinis dantys isaugo...
Atsakyti
kastuvai, geros žinios thumbup.gif Niu va be reikalo pergyvenai ir nervines ląsteles gadinai. Laikykis 4u.gif

Reabilitacijoj vyras gavo kineziterapijos ir ergoterapijos užsiėmimus, nes kitko negalima. Dar logopedė kvėpavimo ir balso lavinimui, po traciostomos. Kineziterapeutai daro begalo didelį darbą, pastato žmones ant kojų thumbup.gif
Rytoj tyrimų diena nuo ankstaus ryto uch.
Atsakyti
[quote
berots Anyksciuose tas pats metodas zymiai pigesnis. Tenapziuri kompiuteriu visa tavo organizma, pasako kaip atliktos operacijos ar gerai ar blogai, net kurios buvo labai seniai padarytos, mato kas negerai kuriose organuose, ir tada nustato gydyma hemeopatiniais zirniukais.
[/quote]
Tas " apziurejimas kompiuteriu"-tai cia ne biorezonansas kartais?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 08 06, 07:21)
Kol kas išsiversk ligos pavadinimą ir ieškok ligoninės kuri specializuojasi jame. Aš galiu duoti ligoninės JAV kontaktus, čia jau mūsų trečioji nuomonė  ax.gif  Švedijos dar turiu mirksiukas.gif Ligoninės puslapyje paprastai reikia supildyti anketą . Tuomet jau ligoninės atstovas rašo , aiškiniesi kainą ir reikiamus dokumentus.

NERA o tai su tuo uzsieniu ir uzsienio ligoninem bendraujama tik el.pastu? Jie pasako savo nuomone ir gydymo metodikas, remdamiesi Lt darytu tyrimu rezultatais ir vsio? Vaziuot pas juos nereikia ? Ar jie net ir nepriima? Atsiuncia saskaita uz tokia konsultacija ir susimoki pats? Jokios ligoniu kasos nekompensuoja? Kokia mazdaug tokios konsultacijos kaina? O del gydymo- jei jie taiko pvz. kitokias metodikas nei Lt ir norisi gydytis pas juos-priima? Uz gydyma nieks nieko nekompensuoja?
Atsakyti