QUOTE(Nireglina @ 2014 08 06, 09:05)
Ida, nežinau ką tau patars kitos, bet aš manau, kad visokius papildus ir žoles geriau vartoti ne tarp chemijų, o joms jau pasibaigus. Nebent pas jus tarpai tarp chemijų bus labai ilgi
tikrai taip tarp chemija nebent tik berots dilgeliu arbata, kad kepenis valytu, o seip jokiu jokiu zoliu ar papildu!
QUOTE(willow @ 2014 08 06, 10:10)
Kastuve, po galais, nustok!!!!!!!!!!!!!! Kai žinosi, tada šnekėk. Kad Tau nieko nebūtų
Žoles tarp chemijų draudžia ir Ruolia. Aš irgi tam turiu planą, tik drastiškesnį, pažiūrėsiu, ką daryt po konsultacijos su Rutkauskiene.... Dabartam ruošiuos... Man netinka toks vartojimas, nuvažiavau, prisipirkau žolių ir vualia.... Veikimą ir tyrimus reik labai žiūrėt.... Neužsikelt hemoglobino, nes labai geras itr aukštas nerodo sveikatos, geriau skystesnis kraujas, labiau organizmas valosi... Dėl žolių visgi rekomenduočiau Balvočiūtę, Rulia labai jau papildus kiša, se primygtinai....
Ida, aš dar turiu idėją pas homeopatus (musmirės ir kt....) , tai dabar ieškau kur... Gal bandėt?
as ir uz Balvociute
vyras vaikscioja pas Hemeopate, bet cia per pazintis ji paeme, nes ji dar Santariskese dirba rebilotolege, tai hemeopatija ne daug uzsiema ir pas ja labai brangu, berots Anyksciuose tas pats metodas zymiai pigesnis. Tenapziuri kompiuteriu visa tavo organizma, pasako kaip atliktos operacijos ar gerai ar blogai, net kurios buvo labai seniai padarytos, mato kas negerai kuriose organuose, ir tada nustato gydyma hemeopatiniais zirniukais. Vyras jau metus juos vartoja.
QUOTE(kastuvas @ 2014 08 06, 14:14)
mts nėra, jei gerai išgirdau ką sesutė telefonu sakė. užtat yra kažkokia 25 mm cista prie žandikaulio. nežinau kas ten per biesas, o daktarė nekelia ragelio jau pusantros valandos sėkmingai. nežinau, važiuot ar penktadienį pasiklausiu eidama kraujo tyrimo darytis.
o galvą tai vis tiek skauda...
paskaičiau willow straipsniuką. varau arbūzo pirkti
Papildyta:
sveikinu Kastuvai su gerom ziniom