QUOTE(Karme @ 2014 07 30, 15:42)
Ačiū, Wilow ir UMB už rūpinimąsi, vandenį geriu visą laiką, čia kaip poterius vanduo ir kremas nuo saulės. Dabar tai kokius 3 ltr per dieną išgeriu, ir markę kaitalioju, šiaip geriu negazuotą Tichę, bet kai pasidarė blogai parnešė man Boržomio. Aš svarsčiau kas geriau Vytautas ar Boržomis, gal reikia pamaišyti, nes sau vyras parsinešė Vytauto. Kavos irgi išgeriu, tik nedaug, nebenoriu. Spaudimas dabar jau geras kaip man, viršutinis truputuką virš šimto.
Praeitų tie karščiai greičiau, visoms sveikatos ir ramybės. Ida, rašyk kaip sekasi, Wilow, parašyk daugiau apie save, Kastuvai, abejotinas sąryšis tarp plaukų slinkimo ir gydymo efektyvumo, mūsų organizmai gana skirtingi, vienam taip, kitam kitaip. Tu jauna, dar ir tai gali turėti įtakos, nes vis rašo pagyvenusiems daug ko reiktų labiau saugotis, tų pačių karščių, tai ir chemija veikia skirtingai. Nepergyvenk iš anksto, emocinė pusiausvyra irgi gydo.
Praeitų tie karščiai greičiau, visoms sveikatos ir ramybės. Ida, rašyk kaip sekasi, Wilow, parašyk daugiau apie save, Kastuvai, abejotinas sąryšis tarp plaukų slinkimo ir gydymo efektyvumo, mūsų organizmai gana skirtingi, vienam taip, kitam kitaip. Tu jauna, dar ir tai gali turėti įtakos, nes vis rašo pagyvenusiems daug ko reiktų labiau saugotis, tų pačių karščių, tai ir chemija veikia skirtingai. Nepergyvenk iš anksto, emocinė pusiausvyra irgi gydo.
Vytautas druskingesnis, greičiau pakels spaudimą, Boržomis turi daugiau skrandžiui gero poveikio, po trečios ch, kai išsireguliavo visas virškinimas, gėriau boržomį, Vytautas užkeldavo spaudimą.