QUOTE(nida44 @ 2014 07 29, 15:09)
šitas be jokių emocijų ir prasimanymų skaičius - 19 tūkst. - mane daug geriau nuteikia
Tai čia ir yra tie atvejai, plampt ir pasveiko, tik skaičiais O kai rašo žmonės tuos bla-bla, tai daugiau literatūriškai gaunasi.
Mane tai bet kokia forma optimizmas veikia
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 07 29, 15:12)
Cia gal priklauso nuo zmogaus
Na bet kiekvienas labiau pazista savo artimaji ir zino, ko jis noretu, ko ne, jei susitarta susitikti reanimacijoj-tada butinai reikia lankyti
Na bet kiekvienas labiau pazista savo artimaji ir zino, ko jis noretu, ko ne, jei susitarta susitikti reanimacijoj-tada butinai reikia lankyti
Taip, labai priklauso nuo žmogaus
O dėl pažinimo, tai irgi abejoju Gerai jei pažįsta, o ne sprendžia pagal save. Nes pvz. mano vyras rodos per 17 m. jau turėjo pažint ir tariasi pažįstas, bet kai tenka gydytis ligoninėje, kai operacija - užmušt galėčiau Visiškai nenutuokia ko man reikia ir net pasakius, ne visada taip elgiasi..
Tai aš kažkaip per asmeninę prizmę priėmiau ir idos1 vyro situaciją
QUOTE(Deganti @ 2014 07 29, 15:27)
6 valandos galvos opercijai ilgai, tikrai nea
Labai daug laiko užima ir pasiruošimas pačioje operacinėje..niekas strimgalviais nesiverčia. Jau kiek esu operuota, tai pastebėjau, kad vos ne valandą operacinėj praleidi, kol pradeda..ypač jei reikia kažkokios aparatūros operacijai (kaip rentgenas su kontrasto leidimu ir t.t.).
QUOTE(milaaa @ 2014 07 29, 16:08)
tikrai ta zinot? niekada negirdejau nei apie specialu budinima, nei apie aparatu tildyma
Tikrai žinau, tik intensyvios terapijos ir reanimacijos skyrius ne VUOI buvo. Pati sėdėjau reanimacijoje porą parų non-stop.Tik neklauskit kaip ir kodėl sėdėjau, nes nenoriu pasakoti. Iš tikrųjų, artimiesiems to neleidžiama daryti..bet... Prieš lankymą pritildydavo "pypsiukus" ir nebeslopindavo raminamaisiais.. Išvis klausiau sesutės, kaip su tais, kurie pvz. nėra intubuoti, bet miega/apglušę, po operacijų, tai sakė truputį "žadinam"
Bet kaip ir sakiau, viskas priklauso nuo sveikatos būklės. Aišku, jei dirbt.plaučių ventiliavimas, kažkokia sunki būklė, tai jau ligoniuko nieks nekrutindavo.
Nežinau kaip onkologinio VUOI, nebent kitaip..