Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(Dideja @ 2014 07 15, 13:11)
as tik viena ju sijonuka turiu poly, siaip megstu naturalias medziagas, ypac virsutines dalies  biggrin.gif

Ir as megstu naturalias medziagas, stengiuosi vengti poliesterio, bet iseigai kartais nespjaunu. biggrin.gif Kai ne kasdien nesioji, tai nelabai ir baisu... Turiu suknele poly, tai per sventes man ji labai pasitarnauja. smile.gif

QUOTE(regal @ 2014 07 15, 13:14)
O aš šiandien lakstau, prie jcrew net pasijungus nebuvau. Ką papirkot? 4u.gif

Parasiau auksciau. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 15, 14:19)
Ir as megstu naturalias medziagas, stengiuosi vengti poliesterio, bet iseigai kartais nespjaunu. biggrin.gif Kai ne kasdien nesioji, tai nelabai ir baisu... Turiu suknele poly, tai per sventes man ji labai pasitarnauja. smile.gif
Parasiau auksciau. wink.gif

thumbup.gif
Aha, tik vėliau pamačiau. Sijonas fainas, kai gausit pasirodykit.
O dėl suknelės, tai man ji labai graži, buvau ja susigundžius pirkti, bet pasiskaičiau atsiliepimus, kurie buvo nekokie, ir nepirkau. Dabar jau nebeatsimenu, kas ten nepatiko ją pirkusioms.
Atsakyti
Reikia skubaus atsakymo, nors turbūt šimtą kartų apkalbėtas blush2.gif

https://www.jcrew.co...r...e&hash=row5

ar šis švarkas atitinka dydžius? Kokį reikėtų imti kai nešioju xs-s arba 36 dydi? Krūtinė nedidelė, pečiai ne platūs blush2.gif
Atsakyti
Žiūriu šias kelnes ir nebesuprantu, jos siaurėjančios į apačią ar peištuko formos, nes bordo ir raudonos spalvos atrodo tiesios, o kitų spalvų siaurėjančios. Gal kuri turit, galite pakomentuoti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 15 liepos 2014 - 17:18
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 07 15, 16:46)
Man irgi tokia pati dilema buvo..va realios foto. O siuarėjančios jos ar tiesios, spręskit pačios, nes aš nežinau biggrin.gif Tiesiai stovint atrodo, kad tiesios jos ir nesiaurėjančios.

thumbup.gif Gražios kelnės ir puikiai tinka.
Ačiū labai. 4u.gif
Galvojau, gal su mano trumpom kojom, jos būtų normalaus ilgio, bet turbut nelabai. Gal galit parasyti kelniu dydi ir ismatuoti, arba su kokiais jusu ismatavimais jos jums tinka blush2.gif
Atsakyti
Na nežinau, mano skoniu, tai labai nekaip paskutinės kelnės atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 07 15, 17:13)
thumbup.gif Gražios kelnės ir puikiai tinka.
Ačiū labai.  4u.gif
Galvojau, gal su mano trumpom kojom, jos būtų normalaus ilgio, bet turbut nelabai. Gal galit parasyti kelniu dydi ir ismatuoti, arba su kokiais jusu ismatavimais  jos jums tinka blush2.gif

čia Tall 0 dydis. Netinka jos man visiškai, nes ilgis nei 5 nei 9. doh.gif Dabartiniai išmatavimai 69-91

QUOTE(Girl. @ 2014 07 15, 17:14)
Na nežinau, mano skoniu, tai labai nekaip paskutinės kelnės atrodo blush2.gif

kaip žinome skonis draugų neturi. Tačiau šįkart kalba ir neina ar kelnės tinka/netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 07 15, 17:17)
čia Tall 0 dydis. Netinka jos man visiškai, nes ilgis nei 5 nei 9.  doh.gif Dabartiniai išmatavimai  69-91
kaip žinome skonis draugų neturi. Tačiau šįkart kalba ir neina ar kelnės tinka/netinka smile.gif

na o man gražu, tokios iki kauliukų klasikinės kelnės ypač su aukštakulniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frejukas @ 2014 07 15, 14:56)
Reikia skubaus atsakymo, nors turbūt šimtą kartų apkalbėtas  blush2.gif

https://www.jcrew.co...r...e&hash=row5

ar šis švarkas atitinka dydžius? Kokį reikėtų imti kai nešioju xs-s arba 36 dydi? Krūtinė nedidelė, pečiai ne platūs blush2.gif

2 arba 4...
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 07 15, 15:11)
Graziai ziurisi suknele, tinka 4u.gif

O del formu po gimdymo...., tai,  turbut,  dauguma is musu cia esanciu, susidure su tuo reikalu  mirksiukas.gif Sis suknytes modelis, manau , dekingas, kad uzmaskuoti ko nereikia  smile.gif

Dėkui 4u.gif Tai, kad dar tik 3 men po gimdymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 15, 15:05)

Dar nusiunciau uzsakyma siai suknelei, gera kaina: https://www.jcrew.co...p?nav_type=OBIN

Šitą suknutę ilgai narščiau nete , žiūrejau, bet įtartinai stora pasirode, tokia kaip naro kostiumų medžiaga.. Ir siūles tokios, tai atsilaikiau..
Kai gausit, būtinai pakomentuokit:-)
Atsakyti