Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms ir mylėtojoms!

QUOTE(jurgina@ @ 2014 07 14, 13:42)
regal, ačiū labai 4u.gif

Už ką nusipelniau padėkos smile.gif g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jolmega @ 2014 07 14, 21:10)
Sveiki, jei neklystu pas Jus suknelės dydis 0, gal matmenis galite parašyti. Ačiū.

Taip, 0. Ryt nebus vėlu matmenys? Tingiu jau šiandien blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 07 14, 13:35)
Kaip ir žadėjau pasirodau su suknele:

regal, lanai gražiai suknutė ant jūsų atrodo thumbup.gif wub.gif , pritariu ramkai, man be diržiuko dra gražiau, aš jo net nedėčiau smile.gif
oho net usa0, tikrai kokie tavo matmenys, duomenys? bigsmile.gif
aš galvojau apie usa2

koks suknutės ilgis ir matmenukai turimos 0 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 14 liepos 2014 - 21:26

Ne, nevėlu, lauksiu žinių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 07 14, 21:24)
regal, lanai gražiai suknutė ant jūsų atrodo thumbup.gif  wub.gif , pritariu ramkai, man be diržiuko dra gražiau, aš jo net nedėčiau smile.gif
oho net usa0, tikrai kokie tavo matmenys, duomenys? bigsmile.gif
aš galvojau apie usa2

koks suknutės ilgis ir matmenukai turimos 0 ?

84-72-93, ugis 163 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 07 14, 13:35)
Kaip ir žadėjau pasirodau su suknele:

O aš šiandien šią suknelę parsinešiau iš siuvėjos truputį padailintą pagal save wub.gif Iš pečių, per pažastis buvo kaip tik, o visur kitur laisva, nešiot buvo galima, bet norėjosi formų labiau... tai įliemenavau, pasiaurinau ir nugaroje dvi siūles įsiuvo. Mano akimis dabar tikrai gražiau wub.gif Tiesa mano ūgis 164 cm, ėmiau regular dydį specialiai, kad būtų iki kelėnų, kad galėčiau darbe nešioti, pataikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAdene @ 2014 07 14, 21:43)
O aš šiandien šią suknelę parsinešiau iš siuvėjos truputį padailintą pagal save  wub.gif Iš pečių, per pažastis buvo kaip tik, o visur kitur laisva, nešiot buvo galima, bet norėjosi formų labiau... tai įliemenavau, pasiaurinau ir nugaroje dvi siūles įsiuvo. Mano akimis dabar tikrai gražiau  wub.gif Tiesa mano ūgis 164 cm, ėmiau regular dydį specialiai, kad būtų iki kelėnų, kad galėčiau darbe nešioti, pataikiau thumbup.gif

Man ji irgi laisva, bet man visai patinka ir tokio tiesaus silueto suknelės, bet pasirodykite 4u.gif Gal tikrai gražiau atrodo, ir aš patrauksiu pas siuvėją. Kokį dydį pirkote jūs su kokiais išmatavimais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 14 liepos 2014 - 21:54
QUOTE(regal @ 2014 07 14, 13:03)
8 dydžio vidpadis- 25cm

Aciu 4u.gif
Ir suknyte gula nuostabiai bigsmile.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 07 14, 21:24)
regal, lanai gražiai suknutė ant jūsų atrodo thumbup.gif  wub.gif , pritariu ramkai, man be diržiuko dra gražiau, aš jo net nedėčiau smile.gif

Pritariu pritariu drinks_cheers.gif Tik is kur zinojai anksciau tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2014 07 14, 23:46)
Aciu 4u.gif
Ir suknyte gula nuostabiai bigsmile.gif
Pritariu pritariu drinks_cheers.gif Tik is kur zinojai anksciau  tongue.gif  4u.gif

baik pokštauti ramka smile.gif nes pamačiau foto, vėliau tavo komentarą ir pritariau tau friends.gif assa.gif
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2014 07 14, 22:31)
84-72-93, ugis 163 ax.gif

ačiū regal 4u.gif
Atsakyti
regal, graziai ziurisi suknyte 4u.gif ir man, kaip ir kitoms mergitems, be dirzelio graziau smile.gif
Atsakyti
Regal, puikiai suknia atrodo.
Man dar tobula, kad ji nesiglamžo praktiškai
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2014 07 15, 06:03)
regal, graziai ziurisi suknyte  4u.gif ir man, kaip ir kitoms mergitems, be dirzelio graziau  smile.gif

Taip, be dirželio gražiau.
Gaila, kad nugara nesimato.
Dabar supratau, kad man 0 dydžio reiktų.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2014 07 14, 22:23)

O čia 0R?
Atsakyti