As irgi isijungiau pasiziureti, pakolkas visai idomus
QUOTE(mjforever @ 2014 09 12, 10:19)
man buvo labai netiketa
Paskutinis matytas-Fargo, tikrai neeilinis
Labai įtraukiantis, įdomaus siužeto, kokybiškai padarytas. Peržiūrėjau per 2 prisėdimus.
Dabar nesėkmingai ieškau ko nors panašaus.
Dar laukiu naujojo Homeland sezono.

Dar laukiu naujojo Homeland sezono.
QUOTE(Balanda @ 2014 09 08, 10:55)
Mane šitas labai užkabino http://www.imdb.com/...2/?ref_=nv_sr_1 Vienintelis trūkumas, kas šiek tiek erzina, tai to pagrindinio veikėjo nenatūralus herojiškumas ir visoks kitoks tobulumas
O šiaip į šitą serialą sudėta viskas, ką mėgstu: fantastika, senovės laikai, romantiška meilės istorija.

Šitas serialas "Svetimšalė"kurtas pagal to paties pavadinimo Diana Gabaldon pasaulyje labai populiarią knygų serija. Lietuviai irgi yra dalį šios knygų serijos išvertę. Knygos man patiko, o serialas hm

QUOTE(skuba3 @ 2014 09 14, 13:36)
Šitas serialas "Svetimšalė"kurtas pagal to paties pavadinimo Diana Gabaldon pasaulyje labai populiarią knygų serija. Lietuviai irgi yra dalį šios knygų serijos išvertę. Knygos man patiko, o serialas hm
neapsisprendžiu
Tikrai tas herojus vaizduojamas tiesiog tobulas 

Idomu, kada sulauksime kokiu meiliu seiliu

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 14, 18:52)
Ar tik ne kitoje serijoje

QUOTE(skuba3 @ 2014 09 14, 19:49)
6 ar 7 turit omeny

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 14, 21:34)
6 ar 7 turit omeny
Bet tai puse malonumo man dings, nes tas laukimas visada buna saldziausias 

Is 7-osios anonso taip butu galima suprast

oj kaip mane įtraukė ta Svetimšalę, sukramčiau knygas per kelias savaites, dabar nėriau į filmą ir laukiu nesulaukiu sekančios serijos...mano akiai filmas tieisog perkeltas iš knygos. Super...

QUOTE(Daile @ 2014 09 17, 18:58)
oj kaip mane įtraukė ta Svetimšalę, sukramčiau knygas per kelias savaites, dabar nėriau į filmą ir laukiu nesulaukiu sekančios serijos...mano akiai filmas tieisog perkeltas iš knygos. Super... 

Knyga mane irgi buvo įtraukus

QUOTE(Daile @ 2014 09 17, 17:58)

Norėčiau ir aš knygas perskaityt

O kaip tiksliai vadinasi serealas, anglu kalba?