Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomenduojame serialus 4-ta tema

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2016 01 01, 20:58)

Wayward Pines - labai intriguojantis, įdomi distopijos tema, viena mano mėgstamiausių literatūroje ir kine. Palieka apmąstymų, kokia visuomenė ir kokiais principais tokiu atveju turėtų būti kuriama. Vėlgi, gaila, kad tik vienas sezonas. Norėtųsi daugiau.

Patvirtintas antras sezonas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2016 01 01, 01:46)
The Royals dabar ziuriu 2 sezona, visai neblogas, nors man juokinga mintis, kad jis atseit apie UK karaliskaja seima, kad ir fiktyvia, idomu, kaip tikroji reaguotu i toki seriala ;-)

2 sezono tik triju seriju yra lietuviski titrai svetaineje filmai.in, gal kur radote isverstas ir likusias serijas? smile.gif
Serialas kvailokas, bet itrauke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 01 03, 17:39)
2 sezono tik triju seriju yra lietuviski titrai svetaineje filmai.in, gal kur radote isverstas ir likusias serijas? smile.gif Serialas kvailokas, bet itrauke biggrin.gif

jei supranti rusiškai
gali čia žiūrėti
http://turkcinema.tv...the-royals.html
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2016 01 03, 18:39)
2 sezono tik triju seriju yra lietuviski titrai svetaineje filmai.in, gal kur radote isverstas ir likusias serijas? smile.gif
Serialas kvailokas, bet itrauke biggrin.gif

Ziuriu anglu k., manau, palaukit, nes 2 sez baigsis sausio 17 dar tik.
Atsakyti
Sveiki. Norėjau paklaust, gal yra žiūrinčių The Vampire Diaries? Jei taip, kaip šis sezonas? Aš anksčiau žiūrėdavau, bet kažkuriuo momentu pasidarė labai nebeįdomus ir nustojau. Ir galvoju gal vertėtų pažiūrėt. Kokios nuomonės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(einora1234 @ 2016 01 03, 21:02)
Sveiki. Norėjau paklaust, gal yra žiūrinčių The Vampire Diaries? Jei taip, kaip šis sezonas? Aš anksčiau žiūrėdavau, bet kažkuriuo momentu pasidarė labai nebeįdomus ir nustojau. Ir galvoju gal vertėtų pažiūrėt. Kokios nuomonės? smile.gif

Yra visa tema apie si seriala smile.gif
Atsakyti
dar vienas bandymas ekranizuoti L.Tolstojaus romaną
War and Peace
Atsakyti
gal kas is savo perziuretu ir patikusiu serialu parekomenduosite kazka panasaus i mano perziuretus ir patikusius serialus, geriausia LT kalba smile.gif
Velvet, Dallas, The Borgias, Downtown Abbey, Mistresses, Devious Maids, Nip Tuck
Atsakyti
QUOTE(bobcat @ 2016 01 05, 19:56)
gal kas is savo perziuretu ir patikusiu serialu parekomenduosite kazka panasaus i mano perziuretus ir patikusius serialus, geriausia LT kalba smile.gif
Velvet, Dallas, The Borgias, Downtown Abbey, Mistresses, Devious Maids, Nip Tuck

Nezinau, ar visi yra lt kalba, bet kazkuo panasus ir siaip daugelis patike:

Masters of Sex (2013)
You're the worst (2014)
Jane the Virgin (2014)
UnReal (2015)
Marry Me (2014) - sitas jau pasibaiges, ko daznai praso
Girlfriends Guide to Divorce (2014)
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2015 12 31, 19:59)
Ačiū už rekomendaciją, sužiūrėjau greit pirmą sezoną ir kaip tik antras pasirodė.

Aha, jau pradėjau žiūrėti, kaip smagu, kad ir tokius serialus pratęsia smile.gif

Dar mano vienas mėgiamas The Affair, labai geras, skoningai susuktas mindfuckas cool.gif . Aktoriai vėl parinkti tobulai.
Atsakyti
Punta Escarlata
Patiko,gerai susuktas detektyvas.Itampa iki paskutinios serijos,nenuspejamas,bent jau as neatspejau zudiko.Patiko finalas,nesitikejau tokio,maloniai buvau nustebinta.
Filmas gali pasirodyti istestas,pati po 5 serijos norejau mest ji,kai galvojau,kad atspejau zudika,neradus ka ziureti toliau,grizau,ir nesigailiu.
Labai patiko daina is filmo
Cia
Atsakyti
QUOTE(bobcat @ 2016 01 05, 17:56)

Upstairs Downstairs, A Place to Call Home, Call the Midwife
Vikings
The White Queen
The Tudors
The Pillars of the Earth
The Last Kingdom

Beauty and the Beast
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 06 sausio 2016 - 11:40