The Missing zada antra sezona, bet neaisku kada ir kad bus visai kitos istorijos su kitais veikejais, tai manau, galit ziuret ;-) o kiti tai taip, nebaigti.
Sumaisiau pavadinima, Code Back, bet irgi netiks, nes naujiena sio rudens.
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 10, 00:46)
rekomenduokit kokiu nelekstu serialu
baisiai reikia, nes taip pasiilgau nors kazka normalesnio paziureti

O žiūrėjai Rectify? Gaila, neturiu laiko, pradėjus antrą sezoną.
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 20, 10:41)
Olive Kitteridge- pradejau ziureti, bet man nesiziuri kazkodel ...
Šitas - nuostabus, tik reikia šiek tiek pralaukt. Pradėjus pirmą seriją ir man nelabai, norėjau išjungt, bet gerai, kad pralaukiau. Toks gyvenimiškas, tiesmukiškas, kerta iki pačių gelmių.
QUOTE(eliss @ 2015 10 20, 16:21)
O žiūrėjai Rectify? Gaila, neturiu laiko, pradėjus antrą sezoną.
Šitas - nuostabus, tik reikia šiek tiek pralaukt. Pradėjus pirmą seriją ir man nelabai, norėjau išjungt, bet gerai, kad pralaukiau. Toks gyvenimiškas, tiesmukiškas, kerta iki pačių gelmių.
tada bandysiu dar karta

Paziurejau:
The way we live now
- patiko

Tipping the velvet
apie XIX a. lesbietes

Niekas nebeziuri serialu
As paziurejau neseniai Crisis (2014)- is prabangios mokyklos pagrobiami itakingu tevu vaikai. Kaip toli rysis nueiti tevai, noredami isgelbeti savo vaikus?
nera superduper serialas, pastebejau spragu siuzete, bet visai neblogas
Smagu matyti Gillian Anderson (is X files)- jos vaidyba zavi, o ir grazi islikusi moteris

As paziurejau neseniai Crisis (2014)- is prabangios mokyklos pagrobiami itakingu tevu vaikai. Kaip toli rysis nueiti tevai, noredami isgelbeti savo vaikus?

Kam patinka istoriniai serialai, yra naujas - "The Last Kingdom". Man patiko, nors dar tik 3 serijos yra
Dar seni, bet geri istoriniai - Rome, The Tudors, The White Queen, Borgias

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 29, 13:24)
Niekas nebeziuri serialu
nera superduper serialas, pastebejau spragu siuzete, bet visai neblogas
Smagu matyti Gillian Anderson (is X files)- jos vaidyba zavi, o ir grazi islikusi moteris 

ziurejom, tai toks belekoks mums

QUOTE(BOLEYN @ 2015 10 29, 23:23)

Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2015 10 29, 23:43)
ziurejom, tai toks belekoks mums 

na, sakau, neblizgantis

[quote=Liūnė Sutema,2015 10 29, 23:46]
viskas....viskas jau seniai paziureta 
Papildyta:
Gal dar nepaziuretas australu Serangoon Road Ir kriminalo, ir politikos, ir meiles dar ir istorinis
Geri islandu detektyvai The Lava Field ir Mannaveidar
Skandinaviskas 100 Code Tiesa, jis lyg ir nebaigtinis, bet jau taip siuzetas susuktas
Australu The Code IMDB raso apie kuriama antra sezona, pirmame kaip ir baigiasi istorija. Matyt, broliukai herojai dar kur nors isipainios

Papildyta:
Gal dar nepaziuretas australu Serangoon Road Ir kriminalo, ir politikos, ir meiles dar ir istorinis
Geri islandu detektyvai The Lava Field ir Mannaveidar
Skandinaviskas 100 Code Tiesa, jis lyg ir nebaigtinis, bet jau taip siuzetas susuktas

Australu The Code IMDB raso apie kuriama antra sezona, pirmame kaip ir baigiasi istorija. Matyt, broliukai herojai dar kur nors isipainios
Na, ka damos, The Fall naujas sezonas
Neveltui mete uzuominas apie tesini..
O uzejau i IMDB paziureti po del siu dienu ivykiu Svedijoj. Nes daugiau i galva neateina nei jokia reali byla, nei joks filmas, kad butu zudymai su svaria praeitim. O The Fall gi veikejas niekaip itarimu nekele, svarus, kaip baltas lapelis atrode.

Neveltui mete uzuominas apie tesini..
O uzejau i IMDB paziureti po del siu dienu ivykiu Svedijoj. Nes daugiau i galva neateina nei jokia reali byla, nei joks filmas, kad butu zudymai su svaria praeitim. O The Fall gi veikejas niekaip itarimu nekele, svarus, kaip baltas lapelis atrode.
As uzbaigiau 10 seriju THE LOTTERY (2014)- toks truputi fantastinis.Zemeje nebegimsta vaikai-visuotinis nevaisingumas.Jav pavyksta apvaisinti 100 embrionu.Koks likimas ju laukia?
siaip su logikos spragom, bet pati ideja man pasirode idomi....tik vienas sezonas, bet pasiziureciau ir kas toliau vyktu.
Pagal imdb.com ivertinimas 6/10

Pagal imdb.com ivertinimas 6/10

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2015 10 29, 22:46)
The wolf hall, Reign