Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanoti katinai

Labas.

QUOTE(agnelec @ 2014 07 17, 18:29)

agnelec, 17 Lie 2014 - 18:29, para�ė:

agnelec, 17 Lie 2014 - 18:29, para�ė:

sioje temoje pirkimas is veiseju kazkodel netolerojamas hihihi.gif todel gausite tik daug pamokymu ir barimu,o ne patarimu... sioje temoje mieliau priimati tik is veislynu perkami kaciukai...

sioje temoje pirkimas is veiseju kazkodel netolerojamas hihihi.gif todel gausite tik daug pamokymu ir barimu,o ne patarimu... sioje temoje mieliau priimati tik is veislynu perkami kaciukai...

dry.gif

QUOTE(tikas @ 2014 07 17, 19:57)

tikas, 17 Lie 2014 - 19:57, para�ė:

tikas, 17 Lie 2014 - 19:57, para�ė:

nu aciu nors uz toki patarima  mirksiukas.gif

nu aciu nors uz toki patarima  mirksiukas.gif

Nu jau matau jums patarė cool.gif nėr prasmės ką dar sakyti dry.gif Agnelec gi čia didžiausią patirtį turi! Būtent su veisliniais, t.y. su dokumentais, kačiukais dry.gif Sėkmės Jums 4u.gif gal viskas ir bus gerai.

O šiaip, nu čia tik šiaip informacija, pas MUS priimami ir yra visokių katinų, ir su dokumentais, ir be jų (juk JAU tas katinas gimė ir rado naujus šeimininkus, argi jis kaltas, kad tapo pasipelnymo šaltiniu... o ir bet kokiam gyvam padarėliui meilės reikia). Bet jei mes galim pakeisti bent vieno žmogaus nuomonę dėl dokumentų svarbos, prieš dar imant kačiuką - tai jau yra daug.

Bet aš nekeisiu Jūsų nuomonės tongue.gif bandykit savo kailiu nail.gif bo svetimos klaidos taip gerai neišmoko kaip mielos savos nuosavos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetli@čok: 18 liepos 2014 - 11:27
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 07 18, 12:21)

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 12:21, paraÅ�Ä—:

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 12:21, paraÅ�Ä—:

Labas.
dry.gif
Nu jau matau jums patarė  cool.gif nėr prasmės ką dar sakyti dry.gif Agnelec gi čia didžiausią patirtį turi! Būtent su veisliniais, t.y. su dokumentais, kačiukais dry.gif Sėkmės Jums  4u.gif gal viskas ir bus gerai.

O šiaip, nu čia tik šiaip informacija, pas MUS priimami ir yra visokių katinų, ir su dokumentais, ir be jų (juk JAU tas katinas gimė ir rado naujus šeimininkus, argi jis kaltas, kad tapo pasipelnymo šaltiniu... o ir bet kokiam gyvam padarėliui meilės reikia). Bet jei mes galim pakeisti bent vieno žmogaus nuomonę dėl dokumentų svarbos, prieš dar imant  kačiuką - tai jau yra daug.

Bet aš nekeisiu Jūsų nuomonės  tongue.gif bandykit savo kailiu nail.gif bo svetimos klaidos taip gerai neišmoko kaip mielos savos nuosavos  wub.gif

Labas.
dry.gif
Nu jau matau jums patarė  cool.gif nėr prasmės ką dar sakyti dry.gif Agnelec gi čia didžiausią patirtį turi! Būtent su veisliniais, t.y. su dokumentais, kačiukais dry.gif Sėkmės Jums  4u.gif gal viskas ir bus gerai.

O šiaip, nu čia tik šiaip informacija, pas MUS priimami ir yra visokių katinų, ir su dokumentais, ir be jų (juk JAU tas katinas gimė ir rado naujus šeimininkus, argi jis kaltas, kad tapo pasipelnymo šaltiniu... o ir bet kokiam gyvam padarėliui meilės reikia). Bet jei mes galim pakeisti bent vieno žmogaus nuomonę dėl dokumentų svarbos, prieš dar imant  kačiuką - tai jau yra daug.

Bet aš nekeisiu Jūsų nuomonės  tongue.gif bandykit savo kailiu nail.gif bo svetimos klaidos taip gerai neišmoko kaip mielos savos nuosavos  wub.gif

jau supratau Jusu visu nuomones.. tikrai nepulsiu i diskusijas ar gincus. paprasciausiai norejau patarimo apie katinelius, o ne veislynus ar dokumentus. dar turejau kitu klausymu, bet nebeklausiu
aciu
Atsakyti
laba smile.gif
tikas, o kas rekomendavo tą "veisėją"? kodėl nesinori kačiuko su kilmę įrodančiais dokumentais ir iš gero veislyno? ax.gif

QUOTE(dovile.galdik @ 2014 07 14, 16:10)

dovile.galdik, 14 Lie 2014 - 16:10, para�ė:

dovile.galdik, 14 Lie 2014 - 16:10, para�ė:

Labukas, vis paskaitineju, bet neparasau  blush2.gif Auga musu mazieji, zbitkas daro, jau pradejo garbiniuotis, negaliu atsidziaugti  smile.gif
...

Labukas, vis paskaitineju, bet neparasau  blush2.gif Auga musu mazieji, zbitkas daro, jau pradejo garbiniuotis, negaliu atsidziaugti  smile.gif
...

gražios gražios garbanėlės mirksiukas.gif

QUOTE(Ryana @ 2014 07 16, 15:34)

Ryana, 16 Lie 2014 - 15:34, para�ė:

Ryana, 16 Lie 2014 - 15:34, para�ė:

...mes tai labai gerai, pasigirsim, šiandien gavom naujus guolius, labai gražūs, katytėms patiko, labiausiai namelis  thumbup.gif
...

...mes tai labai gerai, pasigirsim, šiandien gavom naujus guolius, labai gražūs, katytėms patiko, labiausiai namelis  thumbup.gif
...

žinau iš kur, faini biggrin.gif aš tai tašytės iš tos kolekcijos norėčiau rolleyes.gif

QUOTE(Kaliopė @ 2014 07 17, 18:49)

Kaliopė, 17 Lie 2014 - 18:49, paraÅ�Ä—:

...
1. Kiek toks kačiukas kainuoja su kilmės dokumentais?
2. Ar jis tikrai nesukelia alergijos žmonėms, kurie katėms alergiški? (Aš tokia esu, tad bijau, kad nusipirkusi nenusivilčiau. O kad katinukai nesukelia alergijos, skelbia bene visas internetas...) g.gif
3. Ar šios katės tikrai nesišeria?
4. Ar tikrai, jei katę veisėjai skelbia išmokę naudotis draskykle, ji tikrai atvykusi į mūsų namus nepamėgs kito baldo, tapetų? blush2.gif
5. Kiek apytiksliai mėnesiui (maitinant katę kokybišku maistu) kainuoja jos išlaikymas? (nekalbu apie pradinį visokių daiktų susipirkimą, kalbu apie smėlius išmatoms, maistą ir pan.)
6. Ar labai nuo šios veislės katės nagų kenčia baldai? ax.gif Šito ypač bijau... blush2.gif
7. Ar namie jaučiasi specifinis katės kvapas (ar, pavyzdžiui, katės išmatų ypatingi kraigai tikrai sugeria kvapus? O gal užtenka ir paprasto kraigo ir kvapo nebus?)
8. Internete daug prirašyta, kad katė pasižymi šuniškai draugišku charakteriu, ar tai tiesa? Aktualu, nes turime du mažus vaikus... ax.gif
9. Kokio amžiaus katinėlį geriausia pirkti (norėtume jau apmokyto tualeto, draskyklės reikalų)?
10. Gal galite išduoti, ko blogo tikėtis nusipirkus šios veislės katę? Veisėjai daug pripasakoja, nes jiems rūpi parduoti, norisi objektyvios nuomonės blush2.gif
11. Ar veislynai, tau pageidaujant, sterilizuoja katę? Ar už tai jiems reikia mokėti papildomai?
12. Kokią lyti patartumėte rinktis, jei nežadame kačiukų veisti? Norime ramesnio, švelnesnio būdo...

...

...
1. Kiek toks kačiukas kainuoja su kilmės dokumentais?
2. Ar jis tikrai nesukelia alergijos žmonėms, kurie katėms alergiški? (Aš tokia esu, tad bijau, kad nusipirkusi nenusivilčiau. O kad katinukai nesukelia alergijos, skelbia bene visas internetas...) g.gif
3. Ar šios katės tikrai nesišeria?
4. Ar tikrai, jei katę veisėjai skelbia išmokę naudotis draskykle, ji tikrai atvykusi į mūsų namus nepamėgs kito baldo, tapetų? blush2.gif
5. Kiek apytiksliai mėnesiui (maitinant katę kokybišku maistu) kainuoja jos išlaikymas? (nekalbu apie pradinį visokių daiktų susipirkimą, kalbu apie smėlius išmatoms, maistą ir pan.)
6. Ar labai nuo šios veislės katės nagų kenčia baldai? ax.gif Šito ypač bijau... blush2.gif
7. Ar namie jaučiasi specifinis katės kvapas (ar, pavyzdžiui, katės išmatų ypatingi kraigai tikrai sugeria kvapus? O gal užtenka ir paprasto kraigo ir kvapo nebus?)
8. Internete daug prirašyta, kad katė pasižymi šuniškai draugišku charakteriu, ar tai tiesa? Aktualu, nes turime du mažus vaikus... ax.gif
9. Kokio amžiaus katinėlį geriausia pirkti (norėtume jau apmokyto tualeto, draskyklės reikalų)?
10. Gal galite išduoti, ko blogo tikėtis nusipirkus šios veislės katę? Veisėjai daug pripasakoja, nes jiems rūpi parduoti, norisi objektyvios nuomonės blush2.gif
11. Ar veislynai, tau pageidaujant, sterilizuoja katę? Ar už tai jiems reikia mokėti papildomai?
12. Kokią lyti patartumėte rinktis, jei nežadame kačiukų veisti? Norime ramesnio, švelnesnio būdo...

...

1. apie 1500lt neveisimui
2. eikit, kas turi korniuką, į svečius ir bandykit smile.gif
3. šeriasi visi, kas turi plaukus biggrin.gif
4. katei turi patikti draskyklė, turi būti pakankamo aukščio ir tinkamoj vietoj pastatyta, bet rizika, kad kibs į tapetus, baldus visada išlieka
5. neskaičiuoju, nes užsiperku didelį kiekį maisto ir kraiko, ir užmirštu apie tai
6. nagai yra nagai, jei jau kimba kur, tai žymės lieka biggrin.gif
7. jei laiku keičiamas kraikas ir katinas kastruotas, tai kvapo nesijaučia
8. kornio neturiu, devon reksė mano namuose, tai labai prieraiši, sakykim, kaip beždžionėlė, tik ne tokia aktyvi biggrin.gif
9. 3,5-4mėn. arba vyresnį/ę
10. jei jau perkate katę, nesvarbu, kokios veislės, turite iš anksto susitaikyti, kad gali nukentėti baldai, sienos, bus daugiau ar mažiau pūkų namie. taip pat įvertinkite tai, ar ligos atveju išgalėsite katę gydyti. ar nutikus kokiem nenumatytiem atvejam, kaip išvykimas į užsienį ir pan., katė jums vis dar bus reikalinga? charakteris katės taip pat svarbus.
11. dabar dažnai jau sterilizuotus kačiukus veislynai parduoda už tą pačią kainą
12. jei norite ramenės katės, tai tada gal ne korniuką reiktų rinktis? jie aktyvūs. bet veisėjas mato, kuris vados kačiukas yra ramiausias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 18 liepos 2014 - 12:25

QUOTE(tikas @ 2014 07 18, 11:41)

tikas, 18 Lie 2014 - 11:41, para�ė:

tikas, 18 Lie 2014 - 11:41, para�ė:

jau supratau Jusu visu nuomones.. tikrai nepulsiu i diskusijas ar gincus. paprasciausiai norejau patarimo apie katinelius, o ne veislynus ar dokumentus. dar turejau kitu klausymu, bet nebeklausiu
aciu

aciu

Jus nusipirksite katina panasu i kornish rex'a, bet ne kornish rexa. Sakau is patirties, nes is nezinojimo nusipirkau is daugintoju bedokumenti katina, o kita turiu is veislyno, tai kaip diena ir naktis. Jei norite tikrai sios veisles katino, tada reikia pirkti is patikimo veislyno,o jei tik katino, tada tikrai, tiesiog, pasimkite is prieglaudos ir nemetykite pinigu.
Atsakyti
Labai ačiū tiems, kas atsakėte į klausimus smile.gif Bus lengviau apsispręsti. O dėl dokumentų - net neabejojame, kad katę, jei pirksime, tai tik iš patikimo veislyno, šiuo klausimu su jumis visais sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliopė @ 2014 07 17, 17:49)

Kaliopė, 17 Lie 2014 - 17:49, paraÅ�Ä—:

Kaliopė, 17 Lie 2014 - 17:49, paraÅ�Ä—:

Giminaitei, kuri alergiška katėms, nuo kornišo pasireiškė pilnas simptomų kompleksas, o nuo maniškės kurilų bobteilės net nečiaudėjo. O mano atsmatikė mama priešingai- sloguoja pas mus atvykus, o kornišas slogos nesukelia. Alergija- slidus reikalas, labai individualu. Ir net jei dabar jos nėra, nereiškia, kad jos neatsiras ateityje. mirksiukas.gif
Atsakyti
TAIP as turiu katyte be jokiu dokumentu. esu labai patenkinta jos elgesiu ir sveikata. kate labai draugiska,meili ir paklusni. sterelizavom ja,nes jokiu palikuoniu nenorim..kate visai nepasikeite(na gal tapo dar draugiskesne). tikrai nesigailiu,kad pirkau ne is veislyno,nes mums reikejo seimos draugo kuris nekeltu elergijos(dukryte ilgaplaukems elergiska),o ne kates dokumentu. rasot kad labai jau skiresi veisliniu ir "neveisliniu" kaciu charekteliai...o veislines su dokumentais kates yra visos VIENO ir tokio pat charakterio? NA O CIA MANO PRINCESE:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tikas @ 2014 07 18, 12:41)

tikas, 18 Lie 2014 - 12:41, para�ė:

tikas, 18 Lie 2014 - 12:41, para�ė:

aciu

aciu

Jus gavot vieną, pati reikšmingiausią patarimą - pirkti iš patikimų veislynų 4u.gif

Bet jis Jums nepatiko tongue.gif

Ir Jūsų postas turi du sakinius, kurie viens kitam prieštarauja rolleyes.gif pradžioj - į ką kreipti dėmėsį nuvažiavus pirkti katiną, pabaigoj - veisėja su rekomendacijom rolleyes.gif Jei su rekomendacijom, tai kokios dar gali būti abejonės... Kokie dar patarimų prašymai bigsmile.gif "Veisėja" ir patars, ir apšvies rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 07 18, 21:18)

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 21:18, paraÅ�Ä—:

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 21:18, paraÅ�Ä—:

Ir Jūsų postas turi du sakinius, kurie viens kitam prieštarauja  rolleyes.gif pradžioj - į ką kreipti dėmėsį nuvažiavus pirkti katiną, pabaigoj - veisėja su rekomendacijom  rolleyes.gif Jei su rekomendacijom, tai kokios dar gali būti abejonės... Kokie dar patarimų prašymai bigsmile.gif "Veisėja" ir patars, ir apšvies  rolleyes.gif

Ir Jūsų postas turi du sakinius, kurie viens kitam prieštarauja  rolleyes.gif pradžioj - į ką kreipti dėmėsį nuvažiavus pirkti katiną, pabaigoj - veisėja su rekomendacijom  rolleyes.gif Jei su rekomendacijom, tai kokios dar gali būti abejonės... Kokie dar patarimų prašymai bigsmile.gif "Veisėja" ir patars, ir apšvies  rolleyes.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetli@čok @ 2014 07 18, 22:18)

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 22:18, paraÅ�Ä—:

Svetli@čok, 18 Lie 2014 - 22:18, paraÅ�Ä—:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Dar pasirodom ir mes savo kailiuką wub.gif Kažkada sakiau, kad pradėjo pilkėti. Tai dabar kailiukas nusišėrė, nuėjo ilgas plaukelis, liko normalios garbanos, o pilkumas liko tik uodegoje.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 23 liepos 2014 - 20:17
QUOTE(Kaliopė @ 2014 07 17, 18:49)

Mano pažįstamai pasireiškė stipri alergija nuo kornišo rekso. Pasirodė, kad ji alergiška kačių paplaukiui...

P.S. Mano sesuo laiko Kornvalio reksų katytę (marmurinė spalvos, tokios katės man pačios gražiausios). Tokia miela, charakteris kaip šuns smile.gif Visur sekioja šeimininkę, nori bendrauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eighteen: 24 liepos 2014 - 11:19