Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Sveikos, turiu Rubina H40A, pirkau prieš keletą savaičių. Šiandien jau kepurę vaikui pagaliau prisėdau pasisiūt 4u.gif.

Esu totali naujokė siuvime, bet pats siuvimo mašinos valdymas buvo kaip du kart du - tikrai nieko sudėtingo ten nėra. Pirkau siuvimostilius.lt žalgirio g., tai jie aiškino kad Rubina lietuviškas ženklas (jie užsipatentavo), todėl tik pas juos jų ir galima gauti. Jų meistras atrenka kokių komplektacijų mašinas gaminti, užsako ir atveža. Tai realiai gaunasi, kad jie užsakinėja, tas kas einamiausio pas juos, t.y. kas tuo metu paklausiausia.

Kodėl nebijojau pirkti tokios mašinos? Nes garantija 3 metai. Per 3 metus tikiuosi išmėginti ar siuvimas man tinka ir kaip reikiant padirbėti, jei neišeis - nebus gaila pinigų ant mašinos, o jei patiks - manau, tikrai tada žinosiu kokios mašinos man reikės ir pan. O jeigu ir šiosios man vis dar pakaks - tai bus super!
Manau nesąmonė ieškoti siuvimo mašinos visam gyvenui... Čia kaip ir su automašina būtų, kuo senesnė - tuo autoservisai dažnesni.. gi niekas nebegamina amžinų daiktų kaip kad seniau.

O už brand'ą tik pradedančiai siuvėjai nežinau ar verta mokėti... Na, nebent yra tų pinigų tongue.gif Aš savo pinigus geriau išleisiu audiniams, pėdutėms ir kitiems einamiems aksesuarams smile.gif

Va taip aš mąsčiau, kai pirkau ax.gif
Atsakyti
O aš dar vis pasimetus tarp Janome ir Rubinos. Skaitau visus forumus nuo pradžių iki galo, užsirašinėju pliusus minusus. Dabar jau noriu ir Rubinos H40A. Oh.... dilema dilema....
Atsakyti
QUOTE(monikieta @ 2014 09 16, 22:58)
OMG! OMG! Noooooooooriuuuuu gal as naivi lengvatike, bet kokia ji man grazuuute  wub.gif  vat kai pradejau dar mokytis siut su kompiuterizuota, tai  elektromechanines kazkaip dabar net ziuret nesinori....  ax.gif o gal geriau berninai pataupyt?.... g.gif o niekas negalit man pasakyt, as maciau info, kad siuvimo stilius kazkokias atviras duru dienas paskelbe, gal kazkokios nuolaidos papildomos bus, ne?

Šią pirkau prieš kelis mėnesius thumbup.gif negaliu pasakyt, kaip laikytųsi siūnant kasdien, bet namų sąlygom, tik sau jos pilnai pakanka mirksiukas.gif trikotažo nebandžiau, bet čia jau turbūt kita tema, su kuo siūti trikotažą ax.gif yra nurodytos kelios siūlės trikotažui, bet arba mažai bandžiau, arba tikrai mažai bandžiau biggrin.gif nesigavo doh.gif
Norėčiau pabandyti su plokščiasiūle, bet žinau, kad ir jai teks ieškoti vietos namie doh.gif tad griežtai sau to (kol kas) neleidžiu cool.gif
Atsakyti
Sveikos. Sakykit esu visiskai zalia tai klausimas i kokias siuvimo masinas zvalgytis jei jos reikia itin mazu darbeliu is filco siuvimui? Biudzetas geriausia iki 1000 na galeciau ir 2000 investuot. Mastau apie deveta. Anytos net nzn db kokia turi bet lb negrazi siule gaunas darant posuki islinkime tiesiog dygsni didesni ant kampo kokio padaro... aciu atsakiusioms.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 21, 02:25)
Sveikos. Sakykit esu visiskai zalia tai klausimas i kokias siuvimo masinas zvalgytis jei jos reikia itin mazu darbeliu is filco siuvimui?  Biudzetas geriausia iki 1000 na galeciau ir 2000 investuot. Mastau apie deveta. Anytos net nzn db kokia turi bet lb negrazi siule gaunas darant posuki islinkime tiesiog dygsni didesni ant kampo kokio padaro... aciu atsakiusioms.

Tai gal ne mašina didelį dygsnį padaro, o jūs sukate siuvinį nenuleidus adatos ir tokiu filcas paslenkamas iš vietos, dėl ko ir gaunas tas didesnis dygsnys? g.gif

Šiaip jeigu siūsite tik mažus filco darbelius, tai manau tikrai nereik jokių 2000 Lt, gal ir to pačio tūkstančio smile.gif

Jūs lyg iš Kauno, tai pasiimkite tą savo filcą ir nuvažiuokite į siuvimo mašinų parduotuvę. Pasakysit ką norite siūti ir duos jums pasibandyti smile.gif Išbandysit iškart vietoj, kuri jums geriau ir patogiau dirba smile.gif

O ir dėvėtų jokių nereikės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 09 21, 08:53)
Tai gal ne mašina didelį dygsnį padaro, o jūs sukate siuvinį nenuleidus adatos ir tokiu filcas paslenkamas iš vietos, dėl ko ir gaunas tas didesnis dygsnys? g.gif

Šiaip jeigu siūsite tik mažus filco darbelius, tai manau tikrai nereik jokių 2000 Lt, gal ir to pačio tūkstančio smile.gif

Jūs lyg iš Kauno, tai pasiimkite tą savo filcą ir nuvažiuokite į siuvimo mašinų parduotuvę. Pasakysit ką norite siūti ir duos jums pasibandyti smile.gif Išbandysit iškart vietoj, kuri jums geriau ir patogiau dirba smile.gif

O ir dėvėtų jokių nereikės smile.gif

Kad ir anyta bande tai jai tas pats gaunas su tuo dygsniu. Nesigincysiu nes tikrai ne siuveja as 4u.gif o siaip filca visos siutu?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 21, 08:24)
Kad ir anyta bande tai jai tas pats gaunas su tuo dygsniu. Nesigincysiu nes tikrai ne siuveja as 4u.gif  o siaip filca visos siutu?

Nu žiūrint gal kokio storio ir kiek sluoksnių to filco g.gif Jei ten kažkas bais stoooro, tai sakyč beveik ir pramoninės kokios tiesiasiūlės reiktų biggrin.gif Bet sakėt kažką lyg nedidelio norite siūti smile.gif Tai jei standartinio filco 2-3 sluoksniai, tai kiekviena padori mašina tai prasius, nekalbu apie visokias iš Top Shop ir pan. ten tas vienkartines biggrin.gif Bet paprasta mašinėlė tikrai susiūtų smile.gif

Nors sakau, kai neaišku ką konkrečiau siūnate, tai maža ką biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 09 21, 10:15)
Nu žiūrint gal kokio storio ir kiek sluoksnių to filco g.gif Jei ten kažkas bais stoooro, tai sakyč beveik ir pramoninės kokios tiesiasiūlės reiktų biggrin.gif Bet sakėt kažką lyg nedidelio norite siūti smile.gif Tai jei standartinio filco 2-3 sluoksniai, tai kiekviena padori mašina tai prasius, nekalbu apie visokias iš Top Shop ir pan. ten tas vienkartines biggrin.gif Bet paprasta mašinėlė tikrai susiūtų smile.gif

Nors sakau, kai neaišku ką konkrečiau siūnate, tai maža ką biggrin.gif smile.gif

Aciu Jums! Tikrai pramonines nereikia. 2-3 filco sluoksniukai
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2014 09 21, 10:30)
Aciu Jums! Tikrai pramonines nereikia. 2-3 filco sluoksniukai

Pasirodykit, kai išsirinksit mašiniuką 4u.gif Man amžiais bais cekava būna blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš jau manau apsisprendžiau pirkti Rubiną H40A. Tik va teks iš Kauno belstis į Vilnių, nes Kaune Rubinų nė su žiburiu nerandu.
Dar reikės pasižvalgyti meistrų Kaune, kurie tvarkytų kompiuterizuotas, dėl visa ko, atsarga gėdos nedaro. Aišku yra garantinis. O tai dabar jei tarkim sugenda, tai ką kiekvieną kartą į Vilnių reikės tąsyti ją?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 21, 12:47)
O aš jau manau apsisprendžiau pirkti Rubiną H40A. Tik va teks iš Kauno belstis į Vilnių, nes Kaune Rubinų nė su žiburiu nerandu.
Dar reikės pasižvalgyti meistrų Kaune, kurie tvarkytų kompiuterizuotas, dėl visa ko, atsarga gėdos nedaro. Aišku yra garantinis. O tai dabar jei tarkim sugenda, tai ką kiekvieną kartą į Vilnių reikės tąsyti ją?

Tai jeigu jau išsirinkote, kam jums belstis į tą Vilnių? Juk pristatymas ir taip nemokamas unsure.gif smile.gif

O jeigu taisyti, taip, teks siųsti/vežti mašiną į Vilnių smile.gif O pasibaigus garantiniam gal jau bus galima ir Kaune meistrelio kokio paieškot biggrin.gif smile.gif

Dalinai vien dėl tobulo serviso rinkčiaus mašiną Kaune wub.gif biggrin.gif Juoba kad ir paskambinti ir paklaust visada galima, esu vežus ir savo overloką (iki kol nepasikeičiau) vien tam, kad parodytų kaip susireguliuot įtempimus ir pan. smile.gif Žinau, kad jei kas, visada galiu kreiptis ir visada bus ir telefonu pakonsultuota, ir jeigu reikės, dar ir pirštuku pabaksnos kur, ką ir kaip daryt biggrin.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 09 21, 14:02)
Tai jeigu jau išsirinkote, kam jums belstis į tą Vilnių? Juk pristatymas ir taip nemokamas unsure.gif  smile.gif

O jeigu taisyti, taip, teks siųsti/vežti mašiną į Vilnių smile.gif O pasibaigus garantiniam gal jau bus galima ir Kaune meistrelio kokio paieškot biggrin.gif smile.gif

Dalinai vien dėl tobulo serviso rinkčiaus mašiną Kaune wub.gif biggrin.gif Juoba kad ir paskambinti ir paklaust visada galima, esu vežus ir savo overloką (iki kol nepasikeičiau) vien tam, kad parodytų kaip susireguliuot įtempimus ir pan. smile.gif Žinau, kad jei kas, visada galiu kreiptis ir visada bus ir telefonu pakonsultuota, ir jeigu reikės, dar ir pirštuku pabaksnos kur, ką ir kaip daryt biggrin.gif smile.gif

Na belstis vien dėl to, kad tiesiog matysiu ką perku. Tokį pirkinį internetu nelabai norėčiau pirkti. Plius žadu vežtis visokių medžiagų gabaliukų, džinso, ar dar kokios šilko, nu žodžiu, kad realiai parodytų kaip ji siuva. Plius dar tikiuosi, kad kažką paaiškins išsamiau, ir dar plius tuo pačiu įsigysiu visokių smulkmenų prie šo pačio. Tik va minusas, kad į Vilnių reikės ją tąsyti sugedus sad.gif((
Atsakyti