Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

o man Janome nepatare meistras pirkti smile.gif as uz Rubina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 09 15, 18:21)
o man Janome nepatare meistras pirkti smile.gif as uz Rubina smile.gif

Man lygiai taip nepatarė pirkti Bernettes pats pardavėjas, kuris jomis prekiauja biggrin.gif Sakė PATS niekada tokios neimtų blink.gif lotuliukas.gif

Nežinau kaip su Janome, bet Janome Janomei nelygi smile.gif Yra po kelis šimtus barškalai, yra ir rimtų Janome mašinių, kiek mačiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 14, 12:26)
O va, aš vakar pamačiau vieną siuvimo mašiną, kuri mane apžavėjo. Ir dabar mastau, kurią geriau rinktis:

Janome 525S ar Rubina H20A

Aš būčiau totali pradedančioji. Kurią patartumėte rinktis? Šeip žadu siūti patalyne, visokias smulkmenėles buičiai, po to drabuželius noriu siūti vaikams, suaugusiam, trumpinti kelnes ir t.t.

Keistoka, kad renkiesi iš dviejų skirtingų kategorijų mašinų – elektromechaninės ir kompiuterizuotos. unsure.gif Kaina gal ir panaši, bet jei pirmas variantas pagal savo klasę link geresnių, tai antrasis ar nebus "blogiausias iš geriausių"... Elektronika yra kaprizingas dalykas, kam nors pagedus "šriūbelių" nepasukiosi.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 09 15, 18:53)
Keistoka, kad renkiesi iš dviejų skirtingų kategorijų mašinų – elektromechaninės ir kompiuterizuotos. unsure.gif Kaina gal ir panaši, bet jei pirmas variantas pagal savo klasę link geresnių, tai antrasis ar nebus "blogiausias iš geriausių"... Elektronika yra kaprizingas dalykas, kam nors pagedus "šriūbelių" nepasukiosi.

Ar tik spėjate, kad elektronika "nieko gero", ar teko su tuo susidurti? ax.gif
Atsakyti
Tai kaip suprantu man teks apsistoti ties Janome. Vat kažkaip apie tas Rubinas nelabai randu kažkokių geresnių atsiliepimų. Aš tą rubiną imčiau gal ir dėl tų 80 dygsnių, nes siūsiu tikrai vaikiškų dalykų, tai tie gražūs dygsniukai domina. O daugiau, kaip nelabai turiu supratimo apie tas siuvimo mašinas tai ir negaliu apsispresti.
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 09 15, 20:20)
Ar tik spėjate, kad elektronika "nieko gero", ar teko su tuo susidurti?  ax.gif

Ar įmanoma šiais laikais būti su elektronika nesusidūrus? unsure.gif Elektronika gal net labai gerai, kai yra neabejotinos kokybės, su ilgu garantiniu laikotarpiu ir maksimaliomis remonto galimybėmis, bet tokia ir kainuoja atitinkamai.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2014 09 16, 17:04)
Ar įmanoma šiais laikais būti su elektronika nesusidūrus? unsure.gif Elektronika gal net labai gerai, kai yra neabejotinos kokybės, su ilgu garantiniu laikotarpiu ir maksimaliomis remonto galimybėmis, bet tokia ir kainuoja atitinkamai.

Aš kalbėjau tik apie siuvimo mašinas, o kad visi susiduriame su elektronikom kasdien, tas aišku manau ir be diskusijų smile.gif

Na o dėl to, kad pigi elektronika kartais gali pakišti koją irgi sutinku smile.gif Bet tų plastikinių elektromechaninių irgi ten ne itin ką pats "pašriūbuosi" man atrodo g.gif

Manau tik sėkmės dalykas pakliūti ant nebrangios ir ilgai tarnausiančios siuvimo mašinos, o šiaip tokie dalykai norint gerai ir kokybiškai dirbti, manau reikalauja vis tiek šiokių tokių investicijų smile.gif

O ten kelnes palenks ar paklodes pasius tai visos manau, net ir pigiausios smile.gif

Reikia savo poreikius pirma išsiaiškinti sau pačiam matyt biggrin.gif 4u.gif

Džiaugiuosi, kad man siuvimo mašinos paieškos jau praeity lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
O kaip jūs nusprendžiate, kuri mašina jums geresnė? Gal galite išvardinti prioritetus renkantis? Tarkim į ką atkreipti dėmesį ir t.t.
Atsakyti
OMG! OMG! Noooooooooriuuuuu gal as naivi lengvatike, bet kokia ji man grazuuute wub.gif vat kai pradejau dar mokytis siut su kompiuterizuota, tai elektromechanines kazkaip dabar net ziuret nesinori.... ax.gif o gal geriau berninai pataupyt?.... g.gif o niekas negalit man pasakyt, as maciau info, kad siuvimo stilius kazkokias atviras duru dienas paskelbe, gal kazkokios nuolaidos papildomos bus, ne?
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 16, 21:18)
O kaip jūs nusprendžiate, kuri mašina jums geresnė? Gal galite išvardinti prioritetus renkantis? Tarkim į ką atkreipti dėmesį ir t.t.

Ar dar šioje temoje, ar praėjusios pabaigoj buvo visas sąrašiukas įmestas, į ką galima atkreipti tą dėmesį smile.gif Paieškokite ir tikrai rasit, juolab, kad kas keliolika puslapių visose temose tas pats klausimas iškyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikieta @ 2014 09 16, 22:58)
OMG! OMG! Noooooooooriuuuuu gal as naivi lengvatike, bet kokia ji man grazuuute  wub.gif  vat kai pradejau dar mokytis siut su kompiuterizuota, tai  elektromechanines kazkaip dabar net ziuret nesinori....  ax.gif o gal geriau berninai pataupyt?.... g.gif o niekas negalit man pasakyt, as maciau info, kad siuvimo stilius kazkokias atviras duru dienas paskelbe, gal kazkokios nuolaidos papildomos bus, ne?

Va va būtent ir aš čia ir užmačiau tą rubiną.
Atsakyti
QUOTE(monikieta @ 2014 09 16, 21:58)
OMG! OMG! Noooooooooriuuuuu gal as naivi lengvatike, bet kokia ji man grazuuute  wub.gif  vat kai pradejau dar mokytis siut su kompiuterizuota, tai  elektromechanines kazkaip dabar net ziuret nesinori....  ax.gif o gal geriau berninai pataupyt?.... g.gif o niekas negalit man pasakyt, as maciau info, kad siuvimo stilius kazkokias atviras duru dienas paskelbe, gal kazkokios nuolaidos papildomos bus, ne?

As tai jau virs dvieju metu siunu su kompiuterizuota JANOME MC5200 ir esu labai patenkinta virs 500 siuliu ir dar daugiau visokiu gudribiu.SUPER!
Atsakyti