Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(chat noir @ 2014 08 31, 21:36)
Jeigu užmiršite kurį "ratuką" pasukti reguliuojant siūlų įtempimą, tai yra labai paprastas būdas - suverti tokius pačius tik skirtingų spalvų siūlus. Kai bus tinkama siūlė, tuomet reikia pririšti reikiamus siūlus ir pakėlus kojelę atsargiai pratraukti (geriausiai kiekvieną atskirai). Per kilpiklius pratrauksite lengvai, na o į adatą, deja teks įverti. Tiesa, taip darant iš adatos siūlą reikia išverti, nes galite ją palenkti. Kojelė taip pat turi būt pakelta. Jei dažnai siuvate po kelių tokių kartų tikrai atsiminsite ir nereiks "paklodės" bandymams smile.gif Sėkmės

tikra tiesa 4u.gif
Atsakyti
as is anksto atsiprasau jei ne i tema, bet nezinau kur ieskoti patarimo.Nusipirkau paprasta siuvimo masina, nes patirties neturiu visai siuvime, tai reikia patarimo su kokia siule geriausia apmetyti krasta ir su kokia geriausia siuti trikotaza?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 09 03, 13:55)
as is anksto atsiprasau jei ne i tema, bet nezinau kur ieskoti patarimo.Nusipirkau paprasta siuvimo masina, nes patirties neturiu visai siuvime, tai reikia patarimo su kokia siule geriausia apmetyti krasta ir su kokia geriausia siuti trikotaza?

user posted image

Pažiūrėkit štai čia:
http://siuvimomasino...imo_ypatumai-79
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2014 09 03, 15:52)

aciu, aciu, aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2014 09 03, 16:58)
aciu, aciu, aciu Jums labai  4u.gif

Ir man labai pravertė ax.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif

Kurią patartumėte įsigyti pradedančiąjai eksprimentams įvairios tekstūros audiniams?
Rubina 886/888 ar Jaguar 135?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 14 rugsėjo 2014 - 00:12
O va, aš vakar pamačiau vieną siuvimo mašiną, kuri mane apžavėjo. Ir dabar mastau, kurią geriau rinktis:

Janome 525S ar Rubina H20A

Aš būčiau totali pradedančioji. Kurią patartumėte rinktis? Šeip žadu siūti patalyne, visokias smulkmenėles buičiai, po to drabuželius noriu siūti vaikams, suaugusiam, trumpinti kelnes ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 09 14, 11:26)
O va, aš vakar pamačiau vieną siuvimo mašiną, kuri mane apžavėjo. Ir dabar mastau, kurią geriau rinktis:

Aš būčiau totali pradedančioji. Kurią patartumėte rinktis? Šeip žadu siūti patalyne, visokias smulkmenėles buičiai, po to drabuželius noriu siūti vaikams, suaugusiam, trumpinti kelnes ir t.t.

Aš rinkčiausi tikrai Rubina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytyja @ 2014 09 14, 15:34)
Aš rinkčiausi tikrai Rubina smile.gif

O ar galėtumėte pasakyti kodėl Rubina? Ar vien dėl to kad turi tuos 80 dygsniu, ar turi kažkokių kitų privalumų negu Janome?
Atsakyti

Neteko praktiškai su Rubina susidurti, o prie Janome 525S esu prisilietusi. Siuva smagiai ir rusų forumuose apie ją geri atsiliepimai. Pirkčiau ją iš čia.
Atsakyti

Jei pinigėliai leidžia, galima pasidairyti ir į Brpther NV serija ar Bernetes
Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2014 09 15, 06:54)
Jei pinigėliai leidžia, galima pasidairyti ir į Brpther NV serija ar Bernetes

Jei pinigėliai leidžia, tai kaip tik į jokias Bernettes geriau nežiūrėti smile.gif
Atsakyti