Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(JustB @ 2014 08 27, 16:59)
Sveiki,
Ar galite man patarti (tikrai labai skubus atvejis) Pirkti Brother 650 ar Juki F400?
Iš anksto dėkoju

Įmeskit nuorodas, niekas neturi intereso googlintis ir ieškot neaišku ko smile.gif Daug paprasčiau, kai aiškiai matyti apie ką klausiate 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas naudojate siuvimo mašinas Bernina bernette London 7 ir London 8, ir galite pakomentuoti jų skirtumą, be to, kad London turi 155 taškų, kelių LED stitch ekraną, o London 7 - 60 taškų ir vieną LED ekraną, bei kelių šimtų kainos skirtumą. Aš labiau linkstu į London 7, ar verta dėl tų kelių savybių pirkti naujesnį modelį, ir kaip dėl trikotažo, keliuose užsienio forumuose esu skaičius, kad naudojant trikotažui skirtą adatą, gerai siuva?
Kur dar galima būtų įsigyti šią siuvimo mašiną be siuvimostilius.lt?
Ačiūsmile.gif
Atsakyti
O aš vis tik nesusidraugavau su savo overloku JUKI MO-654DE, kurį čia neseniai pirkau ir tiek rinkausi doh.gif Nuo pat pradžių man jis nepatiko, paskui nusiteikiau, kad gal vis tik geras reikalas, ir galutinai neprilipo doh.gif
Nu tas įtempimo reguliavimas kažkaip man sklandžiai visai nepavyko, tik pirst kažką kažkur, ir keičiasi visi nureguliavimai doh.gif wacko.gif dry.gif Tai sėdi, keiti įtempimą, droži medžiagą, žiūri gerai ar ne ir t.t., siaubingai daug medžiagos susigadina, kol nusistatai g.gif Tai gerai, jei yra ką gadinti, o jeigu nebūtų unsure.gif Pavydžiu, kam iškart prilipo, nes pati mašinėlė tai tikrai superinė 4u.gif

Šiandien parsivežiau šitą savo svajonę BABY LOCK Imagine wub.gif wub.gif wub.gif Nu nėra ką ten ir rašyt daug, siūlą susiveria pati, reguliavimo NEBĖRA jokio, viskas automatiškai, prie mano akių dėjo ir tris trikotažo sluoksnius, iškart plonytį šilką, paskui šifoną, eina kaip per sviestą, kad kur koks siūlas atšokęs būtų.. NIEKO wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 08 28, 08:12)
O aš vis tik nesusidraugavau su savo overloku JUKI MO-654DE, kurį čia neseniai pirkau ir tiek rinkausi  doh.gif Nuo pat pradžių man jis nepatiko, paskui nusiteikiau, kad gal vis tik geras reikalas, ir galutinai neprilipo  doh.gif
Nu tas įtempimo reguliavimas kažkaip man sklandžiai visai nepavyko, tik pirst kažką kažkur, ir keičiasi visi nureguliavimai  doh.gif wacko.gif dry.gif Tai sėdi, keiti įtempimą, droži medžiagą, žiūri gerai ar ne ir t.t., siaubingai daug medžiagos susigadina, kol nusistatai  g.gif Tai gerai, jei yra ką gadinti, o jeigu nebūtų  unsure.gif Pavydžiu, kam iškart prilipo, nes pati mašinėlė tai tikrai superinė  4u.gif

Šiandien parsivežiau šitą savo svajonę BABY LOCK Imagine  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nu nėra ką ten ir rašyt daug, siūlą susiveria pati, reguliavimo NEBĖRA jokio, viskas automatiškai, prie mano akių dėjo ir tris trikotažo sluoksnius, iškart plonytį šilką, paskui šifoną, eina kaip per sviestą, kad kur koks siūlas atšokęs būtų.. NIEKO  wub.gif

nu va, reikėjo iškart ir imti jį, juk įkalbinėjau doh.gif babylock nerealus, ir geresnių už jį kolkas nėra schmoll.gif
Esu siuvus 4 sluoksnių flyso, paskui siuvau maikutę, nieko nekeitus. Tik adatų nepamirškit protarpiais į naujas pakeisti, geriau dažniau, negu ne laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 08 28, 17:53)
nu va, reikėjo iškart ir imti jį, juk įkalbinėjau  doh.gif babylock nerealus, ir geresnių už jį kolkas nėra  schmoll.gif
Esu siuvus 4 sluoksnių flyso, paskui siuvau maikutę, nieko nekeitus. Tik adatų nepamirškit protarpiais į naujas pakeisti, geriau dažniau, negu ne laiku  4u.gif

Aš ir norėėėėjau, bet galimybės ribotos buvo blush2.gif O dabar gavosi dar geriau, nes pats overlokas papigo nuo mano pirmojo nusipirkimo 200 Lt blink.gif Tai susumavus viską, ano įsigyjimą, paskui pardavimą ir šito įsitaisymą, tai sumoje sutaupiau 150 Lt, negu būčiau pirkus iškart lotuliukas.gif

Be to gavau pamoką su paprastu overloku, tai šitas DAR nuostabesnis atrodo, nei kad rodėsi iš pradžių laugh.gif wub.gif

Susivėriau siūlus ir siuva nuostabiai, nei ką reguliuot, nei spaust, nei ieškot doh.gif Esu naujai įsimylėjusi motera, praktiškai lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 08 28, 16:12)

Šiandien parsivežiau šitą savo svajonę BABY LOCK Imagine  wub.gif  wub.gif  wub.gif Nu nėra ką ten ir rašyt daug, siūlą susiveria pati, reguliavimo NEBĖRA jokio, viskas automatiškai, prie mano akių dėjo ir tris trikotažo sluoksnius, iškart plonytį šilką, paskui šifoną, eina kaip per sviestą, kad kur koks siūlas atšokęs būtų.. NIEKO  wub.gif

Tiesiog pavydu biggrin.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja tos stebuklas, jei ne paslaptis?
šiaip smalsauju, nusipirkau savo singerį, tai dabar tikriausiai iki pencyjos nieko daugiau nepirksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 08 29, 09:31)
o kiek kainuoja tos stebuklas, jei ne paslaptis?
šiaip smalsauju, nusipirkau savo singerį, tai dabar tikriausiai iki pencyjos nieko daugiau nepirksiu  ax.gif

BABY LOCK IMAGINE BLE1AT-2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2014 08 28, 19:01)
Tiesiog pavydu  biggrin.gif

O kaip jūsų JUKI's? Gal pavyko įsivažiuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 08 29, 15:20)
O kaip jūsų JUKI's? Gal pavyko įsivažiuoti?  4u.gif

joo, is pradziu labai pykomes biggrin.gif kaip ir raset, kad vos ne paklodes reikia kol sureguliuoji biggrin.gif bet paskui issiaiskinau kuris siulas yra virsutinio/ apatinio kilpiklio, tai ir tapo aisku kuri cia ratuka pasukt i viena ar i kita puse smile.gif dabar problemu kaip ir nebera
siuva tikrai gerai, kol kas man jos tikrai pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2014 08 29, 15:58)
joo, is pradziu labai pykomes biggrin.gif kaip ir raset, kad vos ne paklodes reikia kol sureguliuoji biggrin.gif bet paskui issiaiskinau kuris siulas yra virsutinio/ apatinio kilpiklio, tai ir tapo aisku kuri cia ratuka pasukt i viena ar i kita puse smile.gif dabar problemu kaip ir nebera
siuva tikrai gerai, kol kas man jos tikrai pakanka  smile.gif

Nu va kaip gerai 4u.gif Man matyt tiesiog kantrybės pritrūko doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2014 08 29, 15:58)
siuva tikrai gerai, kol kas man jos tikrai pakanka  smile.gif

Jeigu užmiršite kurį "ratuką" pasukti reguliuojant siūlų įtempimą, tai yra labai paprastas būdas - suverti tokius pačius tik skirtingų spalvų siūlus. Kai bus tinkama siūlė, tuomet reikia pririšti reikiamus siūlus ir pakėlus kojelę atsargiai pratraukti (geriausiai kiekvieną atskirai). Per kilpiklius pratrauksite lengvai, na o į adatą, deja teks įverti. Tiesa, taip darant iš adatos siūlą reikia išverti, nes galite ją palenkti. Kojelė taip pat turi būt pakelta. Jei dažnai siuvate po kelių tokių kartų tikrai atsiminsite ir nereiks "paklodės" bandymams smile.gif Sėkmės
Atsakyti