Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 14, 21:05)
Bet ji plastmasine, tas mane gasdina labai. metalo danga gal patvaresne? g.gif

Pati turiu Janome MS 2522 LE. Ji yra metaliniu korpusu, bet vis tiek dengta plastmase. O šiaip tai, kiek domėjausi, tas metalinis korpusas buitinėms mašinoms labiau reikalingas ne kiek dėl patvarumo, o daugiau dėl stabilumo ant stalo, siuvant storesnius, didelių gabaritų gaminius didesniu greičiu. T.y. mašinos, kurių korpusas plastmasinis, yra lengvesnės. Aišku, jei siuvama ne mėgėjiškai, o uždarbiaujant, kai krūvis aparatams ir detalėms tenka didesnis, gal tas metalinis korpusas ir labiau suveikia...
Atsakyti
Siandien buvau Vilniaus Zalgiri, tai sake kad tos Janome visai nera tokios geros, o vat Bernette milan 5, tai jau zymiai lenkia janome g.gif g.gif
ka galvojat apie toki ju pasisakyma? blush2.gif
Atsakyti
Bernete turi savo vardą,pabandykit apie jas paieškot informacijos angliškai,aš tik rusiškai normaliai temoku,tai tik ta kalba ir domėjausi apie siuvimo mašinas,Janome labai populiarios Rusijoje
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 15, 21:07)
Siandien buvau Vilniaus Zalgiri, tai sake kad tos Janome visai nera tokios geros, o vat Bernette milan 5, tai jau zymiai lenkia janome g.gif  g.gif
ka galvojat apie toki ju pasisakyma? blush2.gif

Siuvimo stilius yra oficialus Bernina atstovas. Jiems ir priklauso pirmiausia siūlyti šį prekės ženklą. Šiaip, jei turite galimybę, pabandykit siūti. Tuomet išsirinksite, kas labiausiai patiks. Aš tokios galimybės neturėjau, todėl ilgai studijavau atsiliepimus įvairiomis kalbomis.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 12 15, 23:26)
Siuvimo stilius yra oficialus Bernina atstovas. Jiems ir priklauso pirmiausia siūlyti šį prekės ženklą.

Nebūtinai,mano dukra rinkosi siuvimo mašiną pas juos vietoje ir jai nesiūlė Berninos mašinų,ji išsirinko Rubiną
Atsakyti
Aš nežinau rinkčiausi tą kuri mažiau žaislinė atrodo ir tikrai reikia prasiųt paprašyt...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 12 17, 00:17)
Aš nežinau rinkčiausi tą kuri mažiau žaislinė  atrodo ir tikrai  reikia prasiųt paprašyt...

Zinokit as jau tikrai nebezinau ka daryt, nes skaiciau atsiliepimus ir apie bernette, ir apie janome. tai nuomoniu yra skirtingu, vieni dziaugiasi, kiti peikia. kas man nepatinka bernette, kad vienoj vietoj galima isigyti, iskart man tas kliuna. nes kadangi pati dirbu toj sferoj, kur gali imone tureti savo prekiu ir kisti.. tas atbaido.
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 16, 23:55)
Zinokit as jau tikrai nebezinau ka daryt, nes skaiciau atsiliepimus ir apie bernette, ir apie janome. tai nuomoniu yra skirtingu, vieni dziaugiasi, kiti peikia. kas man nepatinka bernette, kad vienoj vietoj galima isigyti, iskart man tas kliuna. nes kadangi pati dirbu toj sferoj, kur gali imone tureti savo prekiu ir kisti.. tas atbaido.

Pirkit tą kuri prie dūšios,gesti gali ir geriausių firmų mašinos
Juk vienos peikia,kitos giria Singer mašinas
Aš pati iš pradžių į PFAFF žvalgiausi,bet neradau apie norimą modelį nieko filmuoto,o pirkt net nežinia ką ir rinktis tik iš vieno modelio esančio Plungėje nesinorėjo
Atsakyti
Voisgi jei abbai perkat tai neimkit janome, nes papildomos kojelės brangios... po 20 euru tos specialios. man vilniuj ten žalgirio g. aiškino kad jom tinka ir paprastos.. bet kaip suprantu paprastose skylutė adatai siauresnė, nei vaikšto Janome adata ir neapsižiūrėjus galima en tik nulaušt adatą bet ior atkalt visą siuvimo mechanizmą... vienu žodžiu babutei persudėtinga, pati bijau kai siunu tikrinuos ir tikrinuos...
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2015 12 17, 11:05)
Voisgi jei abbai perkat tai neimkit janome, nes papildomos kojelės brangios... po 20 euru tos specialios. man vilniuj ten žalgirio g. aiškino kad jom tinka ir paprastos.. bet kaip suprantu paprastose skylutė adatai siauresnė, nei vaikšto Janome adata ir neapsižiūrėjus galima en tik nulaušt adatą bet ior atkalt visą siuvimo mechanizmą... vienu žodžiu babutei persudėtinga, pati bijau kai siunu tikrinuos ir tikrinuos...

Net pasitikrinau informaciją. Bet tokių kainų tikrai neradau. Pati kol kas nepirkau nė vienos pėdelės, nes buitiniams pasiuvimams pakako tų, kurios pridėtos gamyklinėje komplektacijoje. Dabar pagalvoju apie spec. pėdelę palenkimui, apsiuvimui juostele, tefloninę kojelę odai. Bet tai tikrai nėra pirmo būtinumo pirkinys. Paskyrus daugiau laiko galima išsiversti kitaip, o odą irgi dar kol kas nesiuvau, tik pagalvoju (kur reikėjo odos imitaciją siūti, pasitelkiau į pagalbą popierių ir suveikė puikiai). Oficialaus atstovo „Koliz“ kainyne kainos dar litais čia, bet net žingsniuojanti pėdelė 20 Eur nesiekia, nebent jau su atsiuntimu.
Va, papildomos ritelės apatiniams siūlui, tai tiktai reikalingas daiktas. Ir pageidautina originalios, nes kitokias kartais sunku užmauti ant siūlo prisukimo ašelės.
Bet aš tikrai neagituoju būtent už Janome. Kiekvienas atranda, kas jam geriausia. Turėčiau kito prekinio ženklo mašiną, papasakočiau apie kitą. Be to esu visiška mėgėja savamokslė.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 12 17, 14:18)

Nudžiuginot...man reikalinga pėdelė 18,99 litu.. tai aš mašina gal dar litais pirkau, ir pamenu pėdelių kainą litais... oi būtų juoko. reiks pasiskambint i parduotuvę, galpasidarysiusau kalėdine dovanėlę... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. smile.gif na ka isigiju Rubina H10, kompiuterizuota. nesitikejau kad imsiu tokia. meistras aprode, isejom petenkinti. taciau neseniai prisijungiau prie interneto, ir pamaciau kad kitoj svetainej skelbia nuolaida rubinai h20, o jin turi daugiau funkciju negu ta kuria isigijom ir dar pigiau kainuoja. na aisku as susinervinau, dabar mastau apie grazinima, taciau yra problema, davem puse pinigu grynais, o likusia paimem lizingu. sutartyje raso kad per 14d galima atsisakyti prekes, taciau niekaip nesuprantu sios dalies:

"kredito gavejas ne veliau kaip 30d nuo pranesimo apie atsisakyma pateikomo kredito davejui dienos grazina kredito davejui visa paimta kredita ir sumoka sutartyje numatyto dydzio palukanas susikaupusias nuo dienos, kuria buvo ismoketas kreditas, iki dienos, kuria kreditas grazinamas, administravimo mokesti bei sutarties mokesti, jei sie nebumo sumoketi sutarties sudarymo metu."

ka manot apie sia situacija? g.gif
Atsakyti