Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(rimulėėė @ 2015 12 14, 12:24)
močiute močiutei nelygi  4u.gif  svarbiausia ką ji siuva... ir keik siuva?

Na jinai jau kokiu 10 metu nesiuna, nes sugedo masina. Tai jei ko reikia nueina pas sese ar drauge, tos jai viska ir pataiso. O jeigu taiso tai uzuolaidas, patalynes, kelnes ir pan.
Labai sunku issirnkt kai nesigaudai. Visi sako imti singer, taciau pasiskaiciau apie jas, tai jau daug kas sako kad ne tokia kokybe kaip anksciau buvo.
Galvoju gal is Janome ka pasirinkti.
Dabar ziurineju siuos modelius: 525s/423s/5522/533Le
Noretusi kad jai nesunku butu siuti, ir kad masinele turetu daugiau funkciju, pedeliu.Beto uzmaciau dar toki skirtuma tarp siu masinu, kad yra su metaliniu ir yra su plastamsiniu korpusu. Su metaliniu gal geriau? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 14, 19:08)
Na jinai jau kokiu 10 metu nesiuna, nes sugedo masina. Tai jei ko reikia nueina pas sese ar drauge, tos jai viska ir pataiso. O jeigu taiso tai uzuolaidas, patalynes, kelnes ir pan.
Labai sunku issirnkt kai nesigaudai. Visi sako imti singer, taciau pasiskaiciau apie jas, tai  jau daug kas sako kad ne tokia kokybe kaip anksciau buvo.
Noretusi kad jai nesunku butu siuti, ir kad masinele turetu daugiau funkciju, pedeliu.Beto uzmaciau dar toki skirtuma tarp siu masinu, kad yra su metaliniu ir yra su plastamsiniu korpusu. Su metaliniu gal geriau? schmoll.gif  g.gif

Tai jei žmogus vaikšto į svečius siūti tai jau reik mašinos.
My Webpage
http://www.siuvimoma...e-3/janome-5519
taip kas geriausi i salona nuvažiuot, jei su močiute butu suuper. bet galima ir paprastai išs
http://www.siuvimoma...-2/juki-hzl-27z

va imečiau 3 variantus. pirmos 2 turi pilnai automatini kilpos išsiuvima, tai žinokit gėris... paskutinė gi pigesnė bet kilpa pusiau automatinė. geriausia rinktis salone,kur jų daug, tada galima palygint viena su kita. dar galit paprašyt kad paaiškintu kaip pasirenkama kita programa ir kaip reguliuojasi siuvimo žingsnis, jei jūs nesiuvėja suprasit reiškias ir pensininkei bus liuks.

aš čia kauno parde užrodžiau.. vilniuje irgi yra gera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 14 gruodžio 2015 - 18:15
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 14, 17:08)
Labai sunku issirnkt kai nesigaudai. Visi sako imti singer, taciau pasiskaiciau apie jas, tai  jau daug kas sako kad ne tokia kokybe kaip anksciau buvo.
Noretusi kad jai nesunku butu siuti, ir kad masinele turetu daugiau funkciju, pedeliu.Beto uzmaciau dar toki skirtuma tarp siu masinu, kad yra su metaliniu ir yra su plastamsiniu korpusu. Su metaliniu gal geriau? schmoll.gif  g.gif

Dar gal pasidomėkit tokiom kurias galima valdyt mygtukų pagalba,na jei kojos skaudančios tai tada nereiks pedalo spaudinėt,o geriausia tikrai nueikit į siuvimo mašinų saloną ir jums patars
Atsakyti
Na buvo mintys ir apie kompiuterine masina, taciau man atrodo jai bus miskas biggrin.gif beto mes galim skirti tik iki 300 eur.
Na as pasiziurejau kad 5522 apsimoka labiau imti, nes ten 23 operacijos skaiciu, o 5519 - tik 19.smile.gif
Taciau ziuriu kad ar 5522 nebus tas pats kas janome 423?
Nes cia suprantu kad tai praktiskai tas pats. http://www.siuvimore...ina-janome-423/

Bet ziuriu jeigu pirkti 5522, tai turi tik kaunas. Ryt bandysiu uzsukti i Vilniaus Zalgirio g, 109, gal ten rasiu:) g.gif
Atsakyti
Aš iš ten savo Rubiną siunčiausi,o dukra iš ten kompiuterizuotą pirko irgi Rubiną biggrin.gif ,sakė ten pataria normaliai,ne taip kad tik iškišt kuo brangesnį daiktą,papildomas kojeles pirko irgi ten,tai dėl vienos patarė nepirkt,nes pirko kitą su vos ne tokia pat funkcija,jos skyrėsi labai maža ir nesvarbia smulkmena,o kainų skirtumas aišku buvo padorus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 14 gruodžio 2015 - 19:53
Aš tai turiu kompiuterine... janome Clio.. dabar atpigo. tikrai super mašina. knopkėm valdoma. man skauda rankas tai nusistatau minimalų greitį ir siuvu , dabar ji 350 kainuoja lygtais ... pabandžiau atjungti pedala... nes koja paskausta, tai dabar siuvu be pedalo lėtu greičiu. Aišku pabosta lakt, bet mano rankom patas tas greitis... tik viena bėda, kad toe universalios kojelės entinka, spec brangios..
Atsakyti
Ne kartą jau buvo aptartas Janome 525s modelis kaip optimalus pasirinkimas. galima pirkti iš čia. Siunčia į vietą. Močiutės poreikiams užteks, jei ji nėra profesionalė, kuriai reikia overloko. Esu bandžiusi ja siūti, man patiko.
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 12 14, 22:02)
Ne kartą jau buvo aptartas Janome 525s modelis kaip optimalus pasirinkimas. galima pirkti iš čia. Siunčia į vietą. Močiutės poreikiams užteks, jei ji nėra profesionalė, kuriai reikia overloko. Esu bandžiusi ja siūti, man patiko.

Bet ji plastmasine, tas mane gasdina labai. metalo danga gal patvaresne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 14, 23:05)

nueikit į parduotuve, žalgirio gatvėj, pamatysit visas gyvai ir apsispresit.
o dėl kompiuterinės, galvoju tikrai per sudėtinga bus nes siules nustatiėnt reikia, išjungus mašina nusimuša... o ir atsimint reikia kokia siūle siut pradėjai.. bus sudėtinga...
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 12 14, 21:05)

Na manyčiau svarbu,kaip viduj,kaip siuva,o išore gi nesiuvam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grete @ 2015 12 14, 22:02)

Galit man paaiskinti kam tas overlokas ?uzsiprasiau Kalėdom siuvimo mašinos...skaitinejuosi ir daug kur minimas overlokas.Ačiū
Atsakyti
Aciu visoms uz patarima, ryt nueisiu i parduotuve, pranesiu ka issirinkau smile.gif
Atsakyti