Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Pagrindines prideda,o jei nori kok nors daugiau tenka pirkti,pati savo mašinai pirkau palenkimui skirtą pėdelę,planuose dar keletas
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 11 30, 22:11)
Pagrindines prideda,o jei nori kok nors daugiau tenka pirkti,pati savo mašinai pirkau palenkimui skirtą pėdelę,planuose dar keletas

pas mane atrodo ideta palankos pedele, dar nebandziau tik. O kur perkate pedeles?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 12 01, 10:50)
pas mane atrodo ideta palankos pedele, dar nebandziau tik. O kur perkate pedeles?

Vilniuje man nuperka, Siuvimo stiliuje,ten ir mašina pirkta ,nes siūstis iš jų gan nepigiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 01 gruodžio 2015 - 15:17
QUOTE(Lady Dy @ 2015 12 01, 15:10)
Vilniuje man nuperka, Siuvimo stiliuje,ten ir mašina pirkta ,nes siūstis iš jų gan nepigiai gaunasi ax.gif

Aisku 4u.gif as Topo centre pirkau Janome, bet nepasidomejau, ar jie turi pedeliu cool.gif
Atsakyti
Pries darba uzklausiu, gal kas patars, per laisvadieni paskaitysiu temas blush2.gif Gimtadienio proga pries kaledas nusprendziau pasidovanot siuvimo masina. Tik ne bum bum as neikertu nei apie jas nei apie siuvima, tai saziningai mokytis noriu pradet. Siut galvoju pradzioj kokius meskiukus dar kazka mazo kad atkalt kaip ten kas turi but, ir aisku siules grazias ismoky daryt. Taigi kokia siuvimo masina rekomenduotumet pradzioje? ax.gif
Atsakyti
Man pagaliau apsisprendziua ir Kaledu senis uzsake Janome 1015 smile.gif Gaila, kad dovana rasiu tik per per Kaledas... sad.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau Janome 7518A, labai, labai džiaugiuosi pirkiniu smile.gif
Atsakyti
O as apsisprendziau imti Brother DS140 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutė @ 2015 12 05, 16:56)
Aš nusipirkau  Janome 7518A, labai, labai džiaugiuosi pirkiniu  smile.gif

sveiki, noriu ir isigyti siuvimo masina. Ar si masina kokybiskai apmeto krastus , ar elestinga siule gaunasi , ar tiktu trikotazui ?
Atsakyti
QUOTE(Birutė @ 2015 12 05, 16:56)
Aš nusipirkau  Janome 7518A, labai, labai džiaugiuosi pirkiniu  smile.gif

o kur isigjote ? Kaune ?

Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Husqvarna viking saphire 930 ? ar labai genda husqvarna kompiuterizuotos masinos
Atsakyti
Planuoju pirkti Brother Ds 140 su ekraneliu 40 siuliu ,siuvimo masina.

Gal kas jau naudojates ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 09 gruodžio 2015 - 17:41