Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Flower19791010 @ 2015 11 05, 11:27)
Sveikos, gal kuri esat bandžiusios Rubina L10 overloką? Dabar siuvimo stiliuj jam akcija, bet dvejoju, vis vien kaina nemaža.. ar geras gamintojas?  g.gif

Sveiki, visi overlokai yra super geros masinos ir nekaprizingos :-)
Rinkites pagal prieinama kaina :-)
Atsakyti
pagelbėkite blush2.gif

overlokai - tai tik kraštams apmėtyti g.gif su jomis siūti negalima g.gif

o Plokščiasiūlė siuvimo mašina, tai jau gali viską siūti t.y. trikotažą g.gif ir kitas medžiagas g.gif

ar ne taip ? ačiū 4u.gif

reikia siuvimo mašinos ir jau galutinai susipainiojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 17 lapkričio 2015 - 19:39
Mergaitės, kurios pirkote Janome 525S iš Varlės, ar buvo lietuviška instrukcija?

Noriu padovanoti mamai, bet be lietuviškos instrukcijos ji pražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmelytia @ 2015 11 18, 16:55)
Mergaitės, kurios pirkote Janome 525S iš Varlės, ar buvo lietuviška instrukcija?

Pasiteiraukite ju smile.gif. As pries metus sia siuvimo masina pirkau is Namio (tuo metu ji ten pigiausia buvo), lt instrukcija buvo
Atsakyti
QUOTE(kirmelytia @ 2015 11 18, 15:55)

Turi lietuvišką instrukciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kirmelytia @ 2015 11 18, 15:55)

Buvo.
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2015 11 17, 21:37)
pagelbėkite  blush2.gif

overlokai - tai tik kraštams apmėtyti g.gif su jomis siūti negalima  g.gif

o Plokščiasiūlė siuvimo mašina, tai jau gali viską siūti t.y.  trikotažą  g.gif ir kitas medžiagas  g.gif

ar ne taip ?  ačiū  4u.gif

reikia siuvimo mašinos ir jau galutinai susipainiojau  doh.gif

Trumpai apie overloką-iš vieno puslapoiuko mirksiukas.gif

Visų pirma, reikėtų paneigti plačiai paplitusią mintį, kad siuvimo mašina ir overlokas – tas pats. Overloko pagrindinė funkcija – nukirpti nereikalingą, atspurusią medžiagą, sujungiant detales ir apmėtyti audinio kraštą. Keli siūlai apgaubia medžiagos kraštą ir tokiu būdu sudaro apsauginę siūlę, kuri neleidžia detalės kraštui irti. Taigi, overlokas vienu metu apkerpa nereikalingą medžiagą, sujungia detales ir apmėto kraštą. Be to, kai kurie overlokai atlieka plokščias siūles, grandininius ir dekoratyvinius dygsnius, kurie reikalingi įvairioms operacijoms.

Overlokai nepakeičia siuvimo mašinų, o tik jas papildo, leisdami atlikti tokias operacijas, su kuriomis siuvimo mašina dėl savo konstrukcijos ypatumų negali susidoroti.

Pats didžiausiais šių mašinų privalumas tai siūlių elastingumas, todėl šios mašinos yra nepakeičiamos siuvant trikotažinius gaminius. Šiuolaikiniai overlokai gali apdirbti gaminį su 5, 4, 3, 2 siūlais. Galimybė atlikti tiek plačias apmėtymo siūles, tiek ir siauras siūles, be to overloko perjungimo procesas užims ne daug laiko.

Bet kuriame overloke yra įrengtas diferencialinis audinio transporteris. Reguliuojant transporterį galima pasiekti puikia siūlės kokybę, gražų bangavimo efektą arba atvirkščiai prilaikyti audinį.

Beveik visi overlokai suteikia galimybę naudoti standartines siuvimo adatas. Siūlai gali būti naudojami tiek brangūs tiek ir paprasti. Naudojant spalvotus, šilkinius, tekstūrinius siūlus su overloku Jūs galėsite savo gaminius paversti individualiais ir unikaliais.

jei daugiau tai esu aptikus puslapiuka http://www.siuvimo-k...i.lt/page48.php vis ruošiuos pas juos į kursus...gal kada ir nueisiu blush2.gif
Atsakyti
Giedruma ačiū labai už paaiškinimą thumbup.gif

Kažkaip galvojau pirkti tik overloką be siuvimo mašinos g.gif

bet dabar nusipirkau siuvimo mašiną wub.gif be overloko lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, imsiu ir as Janome 525S. Tik galvoju ar reikia dasipikrt garantija g.gif Jus visos prasiteset? g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Turiu klausimėlį: vyras padovanojo siuvimo mašiną VICTORIA 270E (atvežta iš Vokietijos) , ji pragulėjo pas mane kelis metus, nes aš nemoku siūti ir net neturiu tokio noro. Įdomu jūsų nuomonė, kiek už ją galima būtų prašyti? Norėčiau parduoti. Dėkui iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 11 24, 13:02)
Merginos, imsiu ir as Janome 525S. Tik galvoju ar reikia dasipikrt garantija  g.gif  Jus visos prasiteset?  g.gif

Aš nepirkau papildomos.
Atsakyti
QUOTE(dimile @ 2015 11 24, 13:02)
Merginos, imsiu ir as Janome 525S. Tik galvoju ar reikia dasipikrt garantija  g.gif  Jus visos prasiteset?  g.gif

Aš esu už papildomą garantiją viskam. Tęsiau ir siuvimo mašinai. Viso 7 metai lygtai, nebežinau g.gif
Atsakyti