QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 11, 10:46)
Matot aš pirmiausia galvojau kokių operacijų man reikia ir kodėl mokėt sakykim 400 eurų,jei tą patį galiu gaut ir už 200 , ar man jos reikės savo reikmėms ar rimtesniam versliukui,sakykim jei norit kad siūles jums iš karto apmėtytų ir siūtų trikotažą tai jau reikia penkiasiūlio overloko,geros yra Berninos,kol kas jų peikiant negirdėjau
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 11, 16:11)
Jei jau overloką kada pirkčiau tik penkiasiūlį,jis ir apmėto ir siuva vadinamu grandininiu dygsniu,o kainos tai nelabai skiriasi,tokį patarimą gavau iš patyrusios siuvėjos
Deja jus suklaidino
Trikotazas yra siunamas us 4siuliu overloku (2 adatos). Jis ir susiuna ir apmeto irgi vienu metu
Tik apmetymo funkcijas atlieka - trisiuliai, bet turint keturisiuli ne beda - isimi 1 adata ir jau turi trisiuli. Su 5siuliais yra siunami tik audiniai (ar jau ten itin storas trikotazas), kur yra butinas didelis siuliu stiprumas. Tai pvz dzinsai, darbo rubai (tokia siule atrodo kaip 2 siules: 1 kaip niversalios + salia aometymas). O su 4siuliu overloku siule atrodo viena (is virsaus 2 eiles "dygsniu" + apmetantys siulai).
Pati dirbu imonej (didelej) kuri specializuojasi tirkotaziuniu rudu siuvime - nerasit joje nei vieno 5siulio overloko