Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(trauktine @ 2015 10 29, 15:39)
Sveikos,
ar atsirastu kokia siuveja Kaune, su kuria galeciau ar susiskambinti,ar atvykti pasisneketi uz simbolini atsidekojima- reikia patarimu renkiantis siuvimo masina.. Esu siuvusi senei, tik su senoviska koja minama uzsikertancia masina.. wink.gif4u.gif  o realiai noriu ismokti siuti dauuug daugiau!

O kodėl nonorite i saloną nuvažiuoti? Pavyzdžiui, Kleboniškyje Siuvimo Manijos Artūras viską išsamiai jums paaiškins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jobukas: 29 spalio 2015 - 22:07
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 28, 09:34)
išsirinkau DC 4100. Tiesiog nutarėm pridėti daugiau pinigėlių,  paskui sumakalavo meistras, su klausimu, kodėl neimam kompiuterizuotos, paskui kitas, žodžiu po ilgo nuobodaus rinkimosi išsirinkau. dar tik vakar išbandžiau, esu laiminga kaip rublis, ateityje matysim. prasitęsėm garantiją viso 7 metams, žiūrėsim smile.gif
Nežinau, Rubina garsi tokia pasirodė, tarškalas toks, ir ne vienas modelis. aišku, yra sėkmingai naudojančių, bet manęs nepatraukė, kaip ir Leader, nors už tą pačią sumą Leader ohoho kokia būtų išėjus.

Gerai, kad jau issirinkote ir patinka pirkinys.
Mano poreikiai mazesni, tai tiek investuoti neverta.
As dar apmastymuose - ar is vis pirkti ar dar savo sena caika naudotis.
Reikia i salona nuvaziuoti isbandyti viena kita, kad paziureti kas prie ko.

Apie tokias Leader is vis nebuvau girdejus. Dabar biski apie jas internete paskaiciau. O kuo jos ypatingos? g.gif Kaina ziuriu mazesne nei kitu... Kazin kaip su ju detalemis... g.gif
Atsakyti
Savo senučio Podolsko nebūčiau į nieką keitusi,bet sudrožiau, detalių gaut sunku,o gerą meistrą reiktų gal metus medžiot,tai pirkau pagal savo poreikius,aišku jei namuose yra mažų vaikų,geriau kad mašina dirbtų tyliai.Turiu ir PFAFF 262,va ta tai kaip nekeista,tokių metų dirba labai tyliai,bet turi didelį minusą,nesiuva tiesiai,skirta tik visokiom "kreivom" siūlėm
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2015 10 29, 14:39)
Sveikos,
ar atsirastu kokia siuveja Kaune, su kuria galeciau ar susiskambinti,ar atvykti pasisneketi uz simbolini atsidekojima- reikia patarimu renkiantis siuvimo masina.. Esu siuvusi senei, tik su senoviska koja minama uzsikertancia masina.. wink.gif4u.gif  o realiai noriu ismokti siuti dauuug daugiau!

nuspręskit, kiek pinigų planuojat skirti, peržiūrėkit internete kelių firmų modelius už panašią kainą, tada važiuokit kažkur apžiūrėti gyvai, tik su savim neimkite pinigų, kad nepadarytumėt neapgalvoto sprendimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 29, 22:04)
Gerai, kad jau issirinkote ir patinka pirkinys.
Mano poreikiai mazesni, tai tiek investuoti neverta.
As dar apmastymuose - ar is vis pirkti ar dar savo sena caika naudotis.
Reikia i salona nuvaziuoti isbandyti viena kita, kad paziureti kas prie ko.

Apie tokias Leader is vis nebuvau girdejus. Dabar biski apie jas internete paskaiciau. O kuo jos ypatingos? g.gif  Kaina ziuriu mazesne nei kitu... Kazin kaip su ju detalemis... g.gif

nesakyčiau, kad ypatingos jos kažkuo tos Leader. realybėje labai gražiai atrodo tikrai. ir detalių manau bus galima gauti nesunkiai. siuvimo manijoj joms ir kaina labai gera dabar mačiau, ypač kompiuterizuotoms.
jeigu dar blaškotės, turbūt nepirkite. kai tikrai nuspręsite, tada ir nusipirksit. aš du mėnesius buvau be siuvimo mašinos, nebenorėjau laukt ilgiau ax.gif
Atsakyti
Na va, naujutėlaitė Janome 525s jau puikuojasi ant mano stalo. Pagaliau nusprendžiau ir ryžausi. Žiūriu aš kol kas į ją, kaip į kosminį laivą.
😃
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2015 10 31, 00:45)
Na va, naujutėlaitė Janome 525s jau puikuojasi ant mano stalo. Pagaliau nusprendžiau ir ryžausi.  Žiūriu aš kol kas į ją, kaip į kosminį laivą.
😃

Sveikos,
Nuo penktadienio ir aš jau "siuvėja" lotuliukas.gif
T.y. tokia pas jamome apsigyveno namuose. Pirmas siuvinys pradėtas - skiautinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2015 10 30, 23:45)
Na va, naujutėlaitė Janome 525s jau puikuojasi ant mano stalo. Pagaliau nusprendžiau ir ryžausi.  Žiūriu aš kol kas į ją, kaip į kosminį laivą.
😃

Tai parašykit kai pasiūsit ką nors storo - džinsus, ypač ypač palenkimas kur storai per siūles reikia siūti.
Ir dar domina kaip sekasi kokį trikotažą siūti.
Žinau žinau - ta geriau overloką pirkti. Bet vis tiek įdomu.

QUOTE(yzzy @ 2015 11 01, 09:18)
Sveikos,
Nuo penktadienio ir aš jau "siuvėja"  lotuliukas.gif
T.y. tokia pas jamome apsigyveno namuose. Pirmas siuvinys pradėtas - skiautinys smile.gif

Kur ir už kiek pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 01 lapkričio 2015 - 21:05
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 11 01, 22:04)

Kur ir už kiek pirkote?

Varle.lt - 200 eurų
Atsakyti
QUOTE(jobukas @ 2015 10 29, 23:02)
O kodėl nonorite i saloną nuvažiuoti? Pavyzdžiui, Kleboniškyje Siuvimo Manijos Artūras viską išsamiai jums paaiškins.

Gerai pabandysiu ten vaziuoti, ir kaip sakote be pinigu smile.gif 4u.gif pas mane irgi mintyse janome 525 ir juke.. taipogi idomu storus audinius kaip siuva, kaip trikotaza.. kolkas ieskau kur pigiai isigyti skiautiniu,likuciu medziagu, ant kuriu galeciau mokintis siuti.kolkas turiu pasiskolinusi singer masina senesnio modelio smile.gif
Atsakyti
OK. Kai išbandysiu parašysiu.

QUOTE(yzzy @ 2015 11 02, 08:41)
Varle.lt - 200 eurų

aš irgi ten pat už tiek pat . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2015 11 02, 08:41)
Varle.lt - 200 eurų

QUOTE(zuika/puika @ 2015 11 02, 15:12)
OK. Kai išbandysiu parašysiu.
aš irgi ten pat už tiek pat . thumbup.gif

Jei nesunku, pažiūrėkit ar siuvimo stiliuje siūlomos mašinos komplektacija ta pati?
Labai kainos skiriasi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 11 02, 16:02)
Jei nesunku, pažiūrėkit ar siuvimo stiliuje siūlomos mašinos komplektacija ta pati?
Labai kainos skiriasi.  unsure.gif

kaip ir viskas tas pats.
Atsakyti