Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(dracena @ 2014 08 13, 15:18)
Ačiū Jums labai

tik dabar vel gavą susuko del Janome...siulo rinktis šios firmos mašiną

Įkeliu savo posta iš prieš tai buvusios temos apie siuvimo mašinos paieškas. Daug skambinau, kalbėjausi su skirtingų firmų tiekėjais. Pardavėjais salonuse ir t.t.

"įspūdžiai po mano klajonių po siuvimo mašinų parduotuves.

Pirmiausia jūs visos teisios, kad reikia žinoti savo poreikius ir norus, bet prieš sužinant ko nori, reikia žinoti, ką tos mašinos gali smile.gif. Tam svarbu susirasti siuvimo mašinų žinovą, tą kas siuva ir išmano naujoves.
Aš tokią mergaitę radau Kaune, KaSiūlai parduotuvėje. Ačiū jai labai už supažindinimą su naujomis siuvimo mašinomis.

o čia tai, ką pavyko sužinoti iš visų prekeivių :

Bernette - buitinių mašinų seriją- kuria nedidelė šeimos įmonė Šveicarijoje - Bernina. Šios mašinos skirtos masinei gamybai ir yra gaminamos Janome gamykloje.

Janome, Juki, Singer, Bernette yra skirtos rytų Europos rinkai. Jos visu žingsniu atsilieka nuo JAV rinkai skirtų modelių.

Brother daug investuoja į naujoves. Jei koks "mandrumas" pirmiausia atsiranda Brother modeliuose, po metų kitų ir pas kitus gamintojus.

Pirkau internetu ir gavau nemažą nuolaidą savo pasirinktam modeliui. Jei mašina ne akcijinė, nebijokite pasiskambinti ir paklausti kokias jie turi galimybes padaryti mažesnę kainą. Gali pavykti pasiderėti visai neblogai smile.gif "

Atsakyti
QUOTE(vėtrė 9 @ 2014 08 13, 19:12)
Įkeliu savo posta iš prieš tai buvusios temos apie siuvimo mašinos paieškas. Daug skambinau, kalbėjausi su skirtingų firmų tiekėjais. Pardavėjais salonuse ir t.t.

"įspūdžiai po mano klajonių po siuvimo mašinų parduotuves.

Pirmiausia jūs visos teisios, kad reikia žinoti savo poreikius ir norus, bet prieš sužinant ko nori, reikia žinoti, ką tos mašinos gali smile.gif. Tam svarbu susirasti siuvimo mašinų žinovą, tą kas siuva ir išmano naujoves.
Aš tokią mergaitę radau Kaune, KaSiūlai parduotuvėje. Ačiū jai labai už supažindinimą su naujomis siuvimo mašinomis.

o čia tai, ką pavyko sužinoti iš visų prekeivių :

Bernette - buitinių mašinų seriją- kuria nedidelė šeimos įmonė Šveicarijoje - Bernina. Šios mašinos skirtos masinei gamybai ir yra gaminamos Janome gamykloje.

Janome, Juki, Singer, Bernette yra skirtos rytų Europos rinkai. Jos visu žingsniu atsilieka nuo JAV rinkai skirtų modelių.

Brother daug investuoja į naujoves. Jei koks "mandrumas" pirmiausia atsiranda Brother modeliuose, po metų kitų ir pas kitus gamintojus.

Pirkau internetu ir gavau nemažą nuolaidą savo pasirinktam modeliui. Jei mašina ne akcijinė, nebijokite pasiskambinti ir paklausti kokias jie turi galimybes padaryti mažesnę kainą. Gali pavykti pasiderėti visai neblogai smile.gif "

Aciu Jums, na bandysime apsispresti,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dracena: 13 rugpjūčio 2014 - 19:23
Sveiki,

renkuosi siuvimo mašiną. Pirksiu Norvegijoje čia pasirinkimas ne didžiausias, bet taip bus greičiau, nei iš Lietuvos siųsdintis.

Mano pasirinkimai, kaina iki 1000 Lt

Husqarna E20 - šita kol kas labiausiai patinka, turi tris overlokines siūles, nes kol kas overloką planuoju pirkti vėliau, kai pramoksiu geriau siūti. Vieno žingsnio sagos kilpos apsiuvimas. Nežinau ar turi komplekte overlokinę pėdelę ir kam ji tiksliai reikalinga?

Janome 920 - paprasta, bet daug kas rašė, kad firma nėra tokia patikima. Kaip suprantu moka tik vieną overlokinę siūlę. Kilpą siuva per 4 operacijas.

Singer 7256 - turi daug siuvinėjimo siūlių, kelių rūšių kilpas, moka įsiūti sagą, bet overlokinės tos pačios kelios, tad didelio skirtumo nėra, tik daug kas rašė ir dėl Singer kokybės. Šita būtų brangiausia iš visų, gal net neverta investuoti? Ar ji turi daugiau kokių privalumų prieš anas?

Mašina reikalinga naminiams siuvimams, bet ateityje norėčiau nemažai su ja nuveikti.

Gal galite patarti, kurią geriau rinktis, gal kas naudoja ir gali pasidalinti atsiliepimais?
Atsakyti
Pagaliau nusipirkau
Singer Symphonie, labai siūlė Viktorija kažkaip nebuvau žinojusi apie ją, bet kaip man tokiai nelabai nusimanančiai tai užteks sau namie pasiūti net perdaug tų 10 programų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2014 08 16, 13:16)
Pagaliau nusipirkau
Singer Symphonie, labai siūlė Viktorija kažkaip nebuvau žinojusi apie ją, bet kaip man tokiai nelabai nusimanančiai tai užteks sau namie pasiūti net perdaug tų 10 programų  lotuliukas.gif

o kur gauti naudojimo instrukciją lietuviškai?
Atsakyti
Sveikos merginos, o yra turinčių siuv. mašiną Veritas "Power & stretch" ? Kokie būtų atsiliepimai ? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doweaa @ 2014 08 14, 11:11)

Janome 920 - paprasta, bet daug kas rašė, kad firma nėra tokia patikima. Kaip suprantu moka tik vieną overlokinę siūlę. Kilpą siuva per 4 operacijas.

Noriu pataisyti, šita turi automatinį kilpos siuvimą: yra speciali pėdelė, į kurią įsistato saga ir pagal sagos dydį išsiuva kilpą. Turiu jau beveik pusantrų metų šitą mašiną. Naudoju paprastiems rūbų taisymams: džinsų patrumpinimams, užtrauktukų įsiuvimams ir t.t. Kol kas nieko blogo. Paprasta mašinytė.
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
Ką galėtumėte patarti rinktis iš sekančių Janome modelių:
Janome 3160QDC ar 4120QDC/TXL607;
O gal kokį nors kitą variantą šioje kainų kategorijoje?
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Sveikos. turiu senute SINGER MELODIE 40( tokia user posted image.. gal kasnors tokia irgi turi??? turiu klaisimuka del dvigubos adatos...
kai nustatau programa siuti su dviguba adata tai jin man netelpa i ta skylute kur is apacios turi traukti siula... ka daryti?smile.gif
p.s.. atsiprasau jei kazkam pasirodys, kad kvailas klausimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANGELIUKSTE: 23 rugpjūčio 2014 - 16:15
QUOTE(dracena @ 2014 08 13, 11:20)
Gal galite papasakoti ir kaipgi sekasi susidraugaut??
Aš taip pat nusprendžiau įsigyti naują siuvimo mašiną ir kaip tik dairausi ir į šią,

Na kol kas įspūdžiai neblogi, tik aš ne siuvėja tai tik šį bei tą pasiuvu, pasižiūriu kaip siūlės, pardavėjas ją labai gyrė sakė kad pradedančiajam superinis variantas. Buvau ten siūlų kažkaip į vidurius privėlus, tai vyras nuvežė į pardę iš kart sutvarkė, bet čia iš nemokėjimo siūti, reikia dar labai praktikuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGELIUKSTE @ 2014 08 23, 16:13)
Sveikos. turiu senute SINGER MELODIE 40 gal kasnors tokia irgi turi??? turiu klaisimuka del dvigubos adatos...
kai nustatau programa siuti su dviguba adata tai jin man netelpa i ta skylute kur is apacios turi traukti siula... ka daryti?smile.gif
p.s.. atsiprasau jei kazkam pasirodys, kad kvailas klausimas...

Būna skirtingų dvigubų adatų.
Siūlyčiau pasižiūrėti ar labai daug trūksta iki to kad tilptų dviguba adata į "tą skylutę" ir su pačia adata po kelias parduotuves prasinešti.
Atsakyti
Sveiki,
Ar galite man patarti (tikrai labai skubus atvejis) Pirkti Brother 650 ar Juki F400?
Iš anksto dėkoju
Atsakyti