Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 22, 19:25)
na, aš pagaliau po ilgo rinkimosi nusipirkau šiandien. dabar lauksiu atkeliaujant iš internetinės parduotuvės.

As per diena issirinkau Janome IT 1028 smile.gif
Atsakyti
Janome labai populiarios Rusijoje
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 22, 20:49)
Janome labai populiarios Rusijoje

jei populiarios gal yra del ko smile.gif paziuresim
Atsakyti
Ar verta mokėti už Janome 525s mašiną 200 €?
Ar už tokius pinigus geriau kažką kitą rinktis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 25 spalio 2015 - 21:47
Sveikos,

Ka manote apie Bernette Rome 5?
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 25, 21:46)

Man irgi aktualus šis klausimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 25, 21:46)

manau ji tikrai verta 200 eur, jeigu kalbat apie naują. Mano paieškos nuo to ir prasidėjo, bet kai nutarėm padidint biudžetą, išsirinkau kitą Janome. Bet 525 tikrai labai neblogas variantas, ir aš už tuos pinigus neimčiau kokios rubinos, kad ir su daugiau funkcijų.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 27, 16:34)
manau ji tikrai verta 200 eur, jeigu kalbat apie naują. Mano paieškos nuo to ir prasidėjo, bet kai nutarėm padidint biudžetą, išsirinkau kitą Janome. Bet 525 tikrai labai neblogas variantas, ir aš už tuos pinigus neimčiau kokios rubinos, kad ir su daugiau funkcijų.

O kokią išsirinkote? blush2.gif
Ir kodėl nutarėt, kad 525s ne jums? blush2.gif

Kodėl neimtumėt Rubinos?

Dar nusižiūrėjau BERNETTE Milan 7, bet čia jau daugiau € reikia turėti.
Atsakyti
Turbut pasimete mano klausymas. Overlokui peltakiavimo pedele ka daro? Kaip ta siule atrodo ir kur naudojama. Padekit pradedanciajai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 27, 20:53)
O kokią išsirinkote? blush2.gif
Ir kodėl nutarėt, kad 525s ne jums? blush2.gif

Kodėl neimtumėt Rubinos?

išsirinkau DC 4100. Tiesiog nutarėm pridėti daugiau pinigėlių, paskui sumakalavo meistras, su klausimu, kodėl neimam kompiuterizuotos, paskui kitas, žodžiu po ilgo nuobodaus rinkimosi išsirinkau. dar tik vakar išbandžiau, esu laiminga kaip rublis, ateityje matysim. prasitęsėm garantiją viso 7 metams, žiūrėsim smile.gif
Nežinau, Rubina garsi tokia pasirodė, tarškalas toks, ir ne vienas modelis. aišku, yra sėkmingai naudojančių, bet manęs nepatraukė, kaip ir Leader, nors už tą pačią sumą Leader ohoho kokia būtų išėjus.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2015 10 28, 00:07)
Turbut pasimete mano klausymas. Overlokui peltakiavimo pedele ka daro? Kaip ta siule atrodo ir kur naudojama. Padekit pradedanciajai ax.gif

ir man tas pats klausimas iskilo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar atsirastu kokia siuveja Kaune, su kuria galeciau ar susiskambinti,ar atvykti pasisneketi uz simbolini atsidekojima- reikia patarimu renkiantis siuvimo masina.. Esu siuvusi senei, tik su senoviska koja minama uzsikertancia masina.. wink.gif) 4u.gif o realiai noriu ismokti siuti dauuug daugiau!
Atsakyti