Laba diena, renkuosi overloka. Siuveja is manes menka. Sau tik kazka pasitvarkau ar pasidarau. Nusprendziau nusipirkti overloka. Kad galeciau ir sau kazka siudama tvarkingai atlikti, o ne priraitoti krasta n kartu.
Seniai jau nersiu ir skaitau , bet nuspresti nesigauna. Pas mus mieste tik 1parduotuve zinau, kur galima isigyti. Nulekiau tai padetos 3 modeliai Janome overloku. Zodziu pasirinkimas menkas. Internetiniuose psl siuvimostilius.lt arba siuvimomanija.lt aisku pasirinkimas didelis, bet blogumas, kad negali net apziuret. Rinktis reikia is paveiksliuko arba youtube filmuko.
Patarkit kuri geriau rinktis. Reiktu optimalaus varijanto kokybe/kaina.
Zinoma siuvimomanija.lt siulo Baby lock imagine , kur padarytas tokiems dundukams kaip as, kurie gyvenime overloko nera tureje ir neoverlokine. Pati viska daro ir siula susiveria ir itempimai susireguliuoja tik, kad kaina ziauri.
Siuvimostilius rubina siulo, kaip supratau is temos tai jie butent sio gamintojo tiek siuvimo tiek overloko propaguoja pirkt.
Tiesa neparasiau. Kadangi turiu mezgimo masina, tai privalumas butu kad megzta gamini galetu irgi overlokinti. Tarkim numezgu staciakampi ir su overloku isimciau kakla ., rankove statytoms ir pan.
Pacias detales sujungti grandininio galvoju gal ir nereikia, turiu kitliavimo masina tokiam reikalui.
Aš kaip sakot iš paveiksliuko ir aprašymo rinkausi,pas mus Plungėj bent man patikusios neradau,kai kurių net youtube nieko neradau vaizdų
Na vakar neiskenciau nuvaziavau i parduotuve nusipirkau Janome 990d. Kaina nebloga +dovanu pedeliu komplektas 4vnt. Pasizymejau kokios tos pedeles tai vieninteles nesupratau kas cia per daigtas. Peltakiavimo pedele . Kam ji skirta ir ka ji daro. Google vaizdus paziurejau peltakiavimas, tai ismete daug nuotrauku. Is vaikystes atsimenu kaip mokykloje rankomis peltakiavom stalteseles. Bet su masina isivaizduoju, kad visai kas kita turetu buti.
Gal kas nukreiptu paziuret kaio tas peltakiavimas su overloku atrodo. Ar bent vertimas i anglu ar rusu kalbas, padarytu.
Gal kas nukreiptu paziuret kaio tas peltakiavimas su overloku atrodo. Ar bent vertimas i anglu ar rusu kalbas, padarytu.
QUOTE(kvartetas @ 2015 10 15, 14:26)
Na vakar neiskenciau nuvaziavau i parduotuve nusipirkau Janome 990d. Kaina nebloga +dovanu pedeliu komplektas 4vnt. Pasizymejau kokios tos pedeles tai vieninteles nesupratau kas cia per daigtas. Peltakiavimo pedele . Kam ji skirta ir ka ji daro. Google vaizdus paziurejau peltakiavimas, tai ismete daug nuotrauku. Is vaikystes atsimenu kaip mokykloje rankomis peltakiavom stalteseles. Bet su masina isivaizduoju, kad visai kas kita turetu buti.
šakės pavydžiu žmonėms, kurie moka greitai nusipirkti aš renkuosi renkuosi ir kuo toliau, tuo labiau nebežinau. tik dėl overloko esu garantuota, kokio noriu, o su siuvimo mašina tebesiblaškau
Tai Kad musu didmiesti Klaipedoje pasirinkimas tik is Janome. Ner ko daug mastyt. Padeliojau pliusiukus minusiukus ir nusprendziau imti tai ka vietoij galiu isigyti. Tarkim pasiimu kita modeli, tai atsarginiu detaliu jom kaip tarkim koki peili -negausiu. Reikes uzsisakinet internetu , siusti laukti. Janome pasiklausiau, patikino kad einamiausiu dalyku visada turi.
Vakar parsinesusi bandziausi. Overlokina ir megzta. Banzniau ziuret tuos itempimus, kas pasikeicia pasukinejus atatinkamus reguliatorius. Aisku isbandziau tik overlokinima 4siuliukai. Iki siauros nedaejau, o ir medziagos neturejau tam tinkamos, kad galeciau isbandyti diferenciala tarkim kokiam plonam audiniui.
As tik seile pavarvinau i siuvimo masinas. Savaja gavau ekspromtu dovanu. Po parduotuve vaiksciojom vyras ziurejo, ka man kaledom padovanot. Sakau noriu siuvimo masinos, nuejom i skyreli issirinkau nebrangu singer. Aisku masina siuva ir siuvo, bet yra tikrai geresniu ir tobulesniu. Na tfu tfu tfu negedo.
O pazenge ziuriu yra laaaaabai. Pas kompiuterizuotas visokiu navarotu, kaip greicio reguliavimas ant paneles, siules uztvirtinimas ar nukirpimas. Bet deja deja pas mane pati paprasciausia su keletu papildomu dekoratyviniu siuliu.
Kaip man uzteks ir tokios, pokol suges.
Vakar parsinesusi bandziausi. Overlokina ir megzta. Banzniau ziuret tuos itempimus, kas pasikeicia pasukinejus atatinkamus reguliatorius. Aisku isbandziau tik overlokinima 4siuliukai. Iki siauros nedaejau, o ir medziagos neturejau tam tinkamos, kad galeciau isbandyti diferenciala tarkim kokiam plonam audiniui.
As tik seile pavarvinau i siuvimo masinas. Savaja gavau ekspromtu dovanu. Po parduotuve vaiksciojom vyras ziurejo, ka man kaledom padovanot. Sakau noriu siuvimo masinos, nuejom i skyreli issirinkau nebrangu singer. Aisku masina siuva ir siuvo, bet yra tikrai geresniu ir tobulesniu. Na tfu tfu tfu negedo.
O pazenge ziuriu yra laaaaabai. Pas kompiuterizuotas visokiu navarotu, kaip greicio reguliavimas ant paneles, siules uztvirtinimas ar nukirpimas. Bet deja deja pas mane pati paprasciausia su keletu papildomu dekoratyviniu siuliu.
Kaip man uzteks ir tokios, pokol suges.
Laba diena sugalvojau pirkti siuvimo masina, kartais reikia kokia siule nusiuti ir problema bet neturiu nei menkiausio supratimo kur ir ka rinktis, neturiu ir laiko, kad fomura perskaityciau gal patartumete
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 22, 09:02)
Laba diena sugalvojau pirkti siuvimo masina, kartais reikia kokia siule nusiuti ir problema bet neturiu nei menkiausio supratimo kur ir ka rinktis, neturiu ir laiko, kad fomura perskaityciau gal patartumete
is zinomu firmu pati pigiausia varianta, nes nereiks jums daug operaciju kaip suprantu.
tokiu budu turesit ir patikima ir nesudetinga pirkini
QUOTE(b.kite @ 2015 10 22, 10:05)
is zinomu firmu pati pigiausia varianta, nes nereiks jums daug operaciju kaip suprantu.
man tik siulei nusiut o kokia firma patartumet rinktis
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 22, 09:21)
man tik siulei nusiut o kokia firma patartumet rinktis
Janome. viskas priklauso nuo jūsų biudžeto
Sveikos mergaitės!
Gal yra pas kurią Janome ML744d? Užsisakiau šiandien... bet kažkaip dabar sudvejojau ar bus įdėta LT instrukcija. Kokie atsiliepimai apie šitą mašinikę???
Gal yra pas kurią Janome ML744d? Užsisakiau šiandien... bet kažkaip dabar sudvejojau ar bus įdėta LT instrukcija. Kokie atsiliepimai apie šitą mašinikę???
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 22, 14:26)
Janome. viskas priklauso nuo jūsų biudžeto
Perki viena karta, tai norisi nusipirkti geriausia o kur geriausiai pirkti
QUOTE(AJIRA @ 2015 10 22, 15:41)
Perki viena karta, tai norisi nusipirkti geriausia o kur geriausiai pirkti
na, aš pagaliau po ilgo rinkimosi nusipirkau šiandien. dabar lauksiu atkeliaujant iš internetinės parduotuvės.