Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

na, kai kaina skiriasi keliais eurais, galvoju kad mieliau turėčiau daugiau operacijų ar "pribumbasų", jeigu moku tiek pat. kompiuterizuotos mane žavi ir adatos pozicionavimu, ir siūlės automatiniu užtvirtinimu, tokiais dalykais, kurių elektromechaninės neturi, bet čia tik mano nuomonė, gali ji klaidinga. Kitą savaitę važiuosiu pačiupinėti gyvai ir gal staigiai pakeisiu nuomonę. Kol kas renkuosi tik tarp Janome, gaila, kad Brother pardavėjas buvo bambeklis ir atmušė ūpą ten važiuot kažką žiūrėt biggrin.gif
o šiaip - kompiuterizuotos labiau bijau dėl gedimų (klausimas ar jos tikrai labai genda ar čia tik baimė), todėl ir norėčiau kad kas atsilieptų su pasakymu - turiu ir džiaugiuosi, o gal turiu ir keikiu biggrin.gif
Atsakyti
Dėl gedimų,kiek mašinų tiek nuomonių mirksiukas.gif Vienoms Singer gėris,kitoms š....,manau kaip pasiseka,tik kiek ieškojau pati radau kad įnoringa yra ,jei gerai atsiminsiu skaičius Janome 40125, ar kažkas panašiai,ir rusų forumuose ir kitur rašo kad labai reikli siūlams ir adatoms
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 09, 21:46)
Dėl gedimų,kiek mašinų tiek nuomonių  mirksiukas.gif Vienoms Singer gėris,kitoms š....,manau kaip pasiseka,tik kiek ieškojau pati radau kad įnoringa yra ,jei gerai atsiminsiu skaičius Janome 40125, ar kažkas panašiai,ir rusų forumuose ir kitur rašo kad labai reikli siūlams ir adatoms

už kokią sumą renkatės?
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 10, 12:05)
už kokią sumą renkatės?

Rinkausi ilgai beveik pusmetį,lubos buvo iki 200 eurų
Nusipirkau manau neblogą ir su ženklia nuolaida Rubina 60 KC,dabar irgi parduoda su nuolaida,bet aš dar pigiau nusipirkau
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 10, 15:01)
Rinkausi ilgai beveik pusmetį,lubos buvo iki 200 eurų
Nusipirkau manau neblogą ir su ženklia nuolaida Rubina 60 KC,dabar irgi parduoda su nuolaida,bet aš dar pigiau nusipirkau

dėkui. aš pasiruošusi skirti truputį daugiau. tikėjausi greitai išsirinkti ir apsispręsti, bet kuo toliau, tuo labiau blaškausi biggrin.gif
Atsakyti
Matot aš pirmiausia galvojau kokių operacijų man reikia ir kodėl mokėt sakykim 400 eurų,jei tą patį galiu gaut ir už 200 , ar man jos reikės savo reikmėms ar rimtesniam versliukui,sakykim jei norit kad siūles jums iš karto apmėtytų ir siūtų trikotažą tai jau reikia penkiasiūlio overloko,geros yra Berninos,kol kas jų peikiant negirdėjau
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 11, 09:46)
Matot aš pirmiausia galvojau kokių operacijų man reikia ir kodėl mokėt sakykim 400 eurų,jei tą patį galiu gaut ir už 200 , ar man jos reikės savo reikmėms ar rimtesniam versliukui,sakykim jei norit kad siūles jums iš karto apmėtytų ir siūtų trikotažą tai jau reikia penkiasiūlio overloko,geros yra Berninos,kol kas jų peikiant negirdėjau

overloką pirksiu ketursiūlį, čia sekantis pirkinys po siuvamosios smile.gif jis senai buvo planuose, bet kad senoji siuvamoji nusibaigė visiškai, teko planus pakeisti. mąstau iš dviejų pusių - kaip jūs sakot - ar man tikrai reikia milijono operacijų, antras variantas - ar paskui nesigailėsiu, kad va galėjau mokėti kažkiek daugiau ir turėti daugiau visokių dygsnių. žodžiu, skaitau rusaičių forumus ir bandau po truputį ramiai nuspręsti, kad nepirkt skubotai.
Atsakyti
Jei jau overloką kada pirkčiau tik penkiasiūlį,jis ir apmėto ir siuva vadinamu grandininiu dygsniu,o kainos tai nelabai skiriasi,tokį patarimą gavau iš patyrusios siuvėjos
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2015 10 11, 15:11)
Jei jau overloką kada pirkčiau tik penkiasiūlį,jis ir apmėto ir siuva vadinamu grandininiu dygsniu,o kainos tai nelabai skiriasi,tokį patarimą gavau iš patyrusios siuvėjos

penkiasiūlį turėjau ir man jis visiškai neprilipo. daug daugiau pasidarau su ketursiūliu. jeigu kažko extra reikia,susisiuvu kursuose, o ketursiūlis man daug daugiau patinka, o šiaip ir kaina perkant nemažai skiriasi ax.gif kokia rubina visai nevilioja, o juki jau skiriasi keliais šimtais eurų. mane kaip tik perkant penkiasiūlį atkalbinėjo kelios siuvėjos, bet aš tada užsispyriau ir viskas biggrin.gif aš turėjau tarybinį, gerai jis siuvo, bet daugiau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 11, 12:08)
overloką pirksiu ketursiūlį, čia sekantis pirkinys po siuvamosios smile.gif jis senai buvo planuose, bet kad senoji siuvamoji nusibaigė visiškai, teko planus pakeisti. mąstau iš dviejų pusių - kaip jūs sakot - ar man tikrai reikia milijono operacijų, antras variantas - ar paskui nesigailėsiu, kad va galėjau mokėti kažkiek daugiau ir turėti daugiau visokių dygsnių. žodžiu, skaitau rusaičių forumus ir bandau po truputį ramiai nuspręsti, kad nepirkt skubotai.

Galit įmesti nuorodas kur pas rusaites skaitot apie mašinas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 10 11, 20:37)
Galit įmesti nuorodas kur pas rusaites skaitot apie mašinas? blush2.gif

Osinkoj arba vediesi į google norimos mašinos pavadinimą ir ieškai atsiliepimų
Atsakyti
Sveikos,

Padekit 4u.gif
nu niekaip nesuprantu,kodel to siulo apatinio nekabina:(
kazka kabina,privelia anoj pusej arba palaidas iseina:(
Rodos rite normaliai ideta i saudykle,pries laikrodi ir su visais tais uzkisimais,automatu surinkau,bet net specialiai dabar ziurejau,gal atmintis ir rankos pavede,nu ne,atrodo viskas,kaip turi but:(
doh.gif g.gif
Atsakyti