patarkite kokį overloką pirkti ?
JANOME MYLOCK 990D
JANOME 9102D HARMONY
JANOME MyLock 204 D
JANOME MYLOCK 744D
ar išvis kokį kitokį ?
JANOME MYLOCK 990D
JANOME 9102D HARMONY
JANOME MyLock 204 D
JANOME MYLOCK 744D
ar išvis kokį kitokį ?
Laba diena,
nelabai į temą, bet pasiteirausiu. Gal kas žinote ar Vilniuje yra kokia "kontora", kuri nuomoja darbo vietą trumpam laikui, t.y. pvz. valandai, dviem valandom. Pavyzdžiui, pasinaudoti kilpine mašina, overloku, plokščiasiūle. Arba kas nuomoja plokščiasiūlę mašiną. Būsiu dėkinga už informaciją.
nelabai į temą, bet pasiteirausiu. Gal kas žinote ar Vilniuje yra kokia "kontora", kuri nuomoja darbo vietą trumpam laikui, t.y. pvz. valandai, dviem valandom. Pavyzdžiui, pasinaudoti kilpine mašina, overloku, plokščiasiūle. Arba kas nuomoja plokščiasiūlę mašiną. Būsiu dėkinga už informaciją.
QUOTE(Jurgitita87 @ 2015 09 23, 14:12)
Gal kuri turite Baby Lock plokščiasiūlę?
as turiu babylock ovation esu labai patenkinta, siules idealios
Labas. Padėkite apsispręsti Janome 920, ar Singer 3221? Help
Kažkaip apmirusi tema
tema visiškai rami aš turiu nedaug laiko išsirinkti siuvimo mašiną, ir biudžetą iki 300-350 eur, baigiu nusilaužti galvą. ar geriau brangesnę elektromechaninę ar pigesnę kompiuterizuotą?
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 08, 12:06)
tema visiškai rami aš turiu nedaug laiko išsirinkti siuvimo mašiną, ir biudžetą iki 300-350 eur, baigiu nusilaužti galvą. ar geriau brangesnę elektromechaninę ar pigesnę kompiuterizuotą?
mane irgi sis klausimas kankina..
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 08, 12:06)
QUOTE(memele @ 2015 10 09, 18:39)
mane irgi sis klausimas kankina..
Tai jūs pagalvokit kokių operacijų jums tikrai reikės,nes kam reikalingos bus sakykim siuvinėjimo operacijos kompiuterizuotoje mašinoje jei jų nenaudosit arba panaudosit maximum 2-3kartus ir tai iš smalsumo,kompiuterizuotos geros tuo kad nereik pedalo myniot,viskas atliekama spaudant mygtukus