Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

Gal kas turit siuvimo mašiną JAGUAR 135 ar JAGUAR 137? Norėčiau išgirsti visus už ir prieš atsiliepimus. Ačiū
Atsakyti
Sveikos. Noriu pirkti plokščiasiūlę siuvimo mašiną. Tik prisiklausiusi, jog pigesnės labai dygsnius praleidinėja... Gal pasidalintut savo patirtim kurios turit ar domėjotės. Labai būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitita87: 17 rugsėjo 2015 - 17:56
Gal kuri turite Baby Lock plokščiasiūlę?
Atsakyti
patarkite kokį overloką pirkti ? ax.gif
JANOME MYLOCK 990D
JANOME 9102D HARMONY
JANOME MyLock 204 D
JANOME MYLOCK 744D

ar išvis kokį kitokį ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuke33: 23 rugsėjo 2015 - 22:16
Laba diena,

nelabai į temą, bet pasiteirausiu. Gal kas žinote ar Vilniuje yra kokia "kontora", kuri nuomoja darbo vietą trumpam laikui, t.y. pvz. valandai, dviem valandom. Pavyzdžiui, pasinaudoti kilpine mašina, overloku, plokščiasiūle. Arba kas nuomoja plokščiasiūlę mašiną. Būsiu dėkinga už informaciją.
Atsakyti
sveikos, kokia nuomone apie PFAFF® ambition™ 1.0 ? yra overloko funkcija.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitita87 @ 2015 09 23, 14:12)
Gal kuri turite Baby Lock plokščiasiūlę?

as turiu babylock ovation esu labai patenkinta, siules idealios biggrin.gif
Atsakyti
Labas. ax.gif Padėkite apsispręsti Janome 920, ar Singer 3221? Help 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip apmirusi tema verysad.gif
Atsakyti
tema visiškai rami smile.gif aš turiu nedaug laiko išsirinkti siuvimo mašiną, ir biudžetą iki 300-350 eur, baigiu nusilaužti galvą. ar geriau brangesnę elektromechaninę ar pigesnę kompiuterizuotą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 08, 12:06)
tema visiškai rami smile.gif aš turiu nedaug laiko išsirinkti siuvimo mašiną, ir biudžetą iki 300-350 eur, baigiu nusilaužti galvą. ar geriau brangesnę elektromechaninę ar pigesnę kompiuterizuotą? smile.gif

mane irgi sis klausimas kankina..
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2015 10 08, 12:06)

QUOTE(memele @ 2015 10 09, 18:39)
mane irgi sis klausimas kankina..

Tai jūs pagalvokit kokių operacijų jums tikrai reikės,nes kam reikalingos bus sakykim siuvinėjimo operacijos kompiuterizuotoje mašinoje jei jų nenaudosit arba panaudosit maximum 2-3kartus ir tai iš smalsumo,kompiuterizuotos geros tuo kad nereik pedalo myniot,viskas atliekama spaudant mygtukus wink.gif
Atsakyti